Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Olympus program de editare foto Studio 2 CD Professional Photo

Olympus
Olympus Studio 2 este un program de editare a imaginilor digitale, destinat atat fotografilor amatori cat si profesionisti. Softul ofera functii variate pentru a va asista in munca dumneavoastra, de exemplu examinarea si selectarea celui mai bun cadru dintr-un numar mare de fotografii, cautarea imaginii dorite in directoare si albume, editarea si procesarea imaginilor capturate, imprimarea fotografiilor, etc.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
46208415
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Olympus program de editare foto Studio 2 CD Professional Photo

• Controlul Camerei de pe PC - Daca camera E-System e conectata la PC, atunci va putea fi controlata de pe calculator, iar imaginile inregistrate vor fi stocate direct pe hard-disk. Cu Olympus Studio 2, fotografii E-System pot profita de functionalitatea Live View in timp ce camera e comandata de calculatorul la care e conectata (disponibil pe toate camerele E-System cu functie Live View

• Virtual Light Box - Virtual light box functioneaza aproape identic ca un light box standard pentru verificarea filmului. Imaginile pot fi selectate pe PC pentru a putea astfel sa grupati imagini pentru procesare suplimentara. Permitandu-va identificarea rapida a unui numar de imagini dorite din sute de imagini disponibile, acesta va economisi timp pretios.

• Editare Facila a Imaginilor - Diverse functii de editare pot rezolva majoritatea problemelor de editare in cadrul softului. Printre acestea se numara corectarea tonurilor sau a culorilor, corectarea distorsiunilor, eliminare ochi rosii si multe altele.

• Ajustare automata a tonurilor - Ajustarea automata a tonurilor pe sectiuni separate de imagine astfel incat gradarea tonala sa para naturala chiar si in portiunile intunecate din cauza iluminarii din spate sau umbrite de iluminarea frontala excesiva.
Procesul de prelucrare RAW imbunatatit va permite crearea de imagini perfecte in format RAW.

• Procesare Batch - Aceata poate executa o lista de proceduri de editare pe un grup intreg de imagini in acelasi timp. De exemplu, distorsiunile pot fi corectate, sau se poate aplica un filtru de culoare pe mai multe fisiere odata. Imbunatatirea generala a imaginii tuturor fotografiilor poate fi executata rapid.
Sau, daca ati gasit o setare perfecta pentru procesarea imaginii dumneavostra RAW, o puteti memora pentru a o aplica ulterior intregii sesiuni fotografice.

• Navigare si Arhivare Intuitiva - OLYMPUS Studio 2 ofera modalitati diverse pentru a va organiza imaginile, inclusiv o functie de asigurare a imaginii pe CD / DVD.
Mai mult

Specificatii
Olympus program de editare foto Studio 2 CD Professional Photo

Product Information

Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019