Cauta ...

Spyder 3 Elite - Calibrator display - SH6108-1

A treia generatie Spyder! Spyder3 Elite reprezinta noua generatie din punct de vedere al exactitatii, preciziei si vitezei calibrarii. Utilizatorul poate selecta orice valoare de gamma si a temperaturii de culoare. Cu Spyder3 Elite puteti crea profile folosind specificatiile proprii si atinge un alt nivel al controlului culorii pentru a va ajuta in munca dvs. Toate acestea plus un control nou inteligent al luminii de ambient, optiunea Super fast ReCAL, Expert Console, functia SpyderProof, StudioMatch assistant si calibrarea aparatelor de proiectie. Proiectat pentru fotografi profesionisti, studiouri fotografice si profesionisti din orice domeniu al prelucrarii imaginilor si culorii.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6108-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Spyder 3 Elite - Calibrator display - SH6108-1

Colorimetrul Spyder3 se bazeaza pe un desing optic deosebit, cu singurul sistem de detectie cu 7 celule din industrie si cea mai mare fanta de lumina si furnizeaza performanta fara rival.Impreuna cu sistemul de filtrare si senzorul de lumina de ambient, Spyder3 furnizeaza inalta performanta pentru calibrarea precisa a monitoarelor CRT, LCD, proiectoarelor si notebook-urilor.O combinatie unica intre excelenta in proiectare si functionalitate, Spyder3 ofera un format mic, senzor de lumina de ambient inclus si indicator LED. Suportul de birou poate fi folosit pentru depozitare, monitorizarea luminii ambientale, sau atasarii pe trepied.

Proiectat pentru forografi, Spyder3 creste sensibilitatea la lumina cu 400%. De asemenea ofera cea mai mare zona de captare ( fanta0 .0 de lumina ) din industrie rezultand o imbunatatir 0e a acuratetii calibrarii monitoarelor LCD si o diminuare a timpului necesar calibrarii.

Are de asemea 3 variante de atasare : cu ventuze, contragreutate sau tripod.

Ce primiti la achizitionarea produsului* Colorimetrul Datacolor Spyder3

* Suportul de birou/tripod

* Spyder3 Elite software CD + quick start guide

* Pachet pentru curatat ecranul

* 2 ani garantie

* Update-uri software + suport tehnic gratuite

Cerinte pentur utilizare:

* Windows 2000, XP 32/64, Vista 32/64

* Mac OS X10.3 sau mai nou

* Port USB

* Ecran ce suporta o rezolutie de minim 1024 x 768 dpi

* 16-bit video card ( 24-bit recomandat )

* 128MB RAM

* 100MB spatiu liber pe hard disk
Mai mult

Specificatii
Spyder 3 Elite - Calibrator display - SH6108-1

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital