[Top Banner] Despre ce este primavara ta
0
Accesorii fotoCarduri de memorieCarduri de memorie SDDelkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

Delkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

Deschidere la livrare

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Delkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

Descriere

Delkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

store/product-description.title

Capabil sa reziste la calitate 8K, 4K si RAW Burst

 

Cu viteze de inregistrare care depasesc 100MB/s si Video Speed Class 60, cardul Prime SD suporta inregistrarea video la calitate 8K, 4K, precum si video Full HD 1080p. De asemenea, cardul este proiectat sa functioneze impecabil si la fotografiere continua, in rafala - chiar si atunci cand fotografiati in format RAW. Cardul de memorie Delkin Prime garanteaza o viteza minima de scriere sustinuta de 60MB/s. 

 

 

Flux de date optimizat

 

Capabil de a transfera date la viteze de pana la 300MB/s, cardul Prime SD asigura un transfer rapid si eficient de date de la card la computer pentru acces imediat la fisierele dumneavoastra. Acesta este ideal pentru fotografii si videografii care au nevoie sa descarce rapid un numar mare de fisiere, chiar in timpul sedintei foto sau al filmarilor.

 

 

Design durabil


Construit pentru a rezistachiar si in cele mai vitrege conditii, cardul Prime SD este durabil si proiectat pentru a fi rezistent la apa, soc si raze X.

 

 

Bus Type: UHS-II

Speed Class: 10

UHS Speed Class: U3

Video Speed Class: V60

Bus Interface Speed:  UHS Class II

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 187758

Specificatii

Delkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

Carduri Memorie
Rate transfer
Viteza Max. Citire: 300MB/s; Viteza Min. Scriere: 60MB/s; Viteza Max. Scriere: 100MB/s
Tip Card Memorie
SDXC
Capacitate
128GB
Clasa de Viteza
V60
Tehnologie
UHS-II
Viteza de Citire (Maxima)
300MB/s
Viteza de Scriere (Maxima)
100MB/s

Accesorii recomandate pentru

Delkin Prime Card de Memorie SDXC 128GB UHS-II 2000X V60

Review-uri

Incarcare recenzii...