Cauta ...
0

Cashback

360º viewCustomer Photos

Sony VG-C2EM - Grip pentru Alpha a7II/ a7R II/ a7S II c

sony
Sony VG-C2EM grip este un grip dedicat aparatului foto Sony A7II / Sony A7RII, permitand alimentarea aparatului simultan de la 2 acumulatori tip NP-FW50, dubland in acest fel autonomia de lucru, timpul de filmare ajungand al 190 de minute.Pe langa autonomia ridicata oferita de folosirea a 2 acumulatori, utilizarea gripului va asigura un bun echilibru si stabilitate pentru aparatul foto in situatiile cand folositi obiective grele. De asemenea, folosind butonul de declansare in pozitia portret, evitati rasucirea mainilor si instabilitatea inerenta; in acest fel pozitia de utilizare va fi mai comoda iar ergonomia crescuta va permite timpi de expunere mai mari, fara imagini tremurate.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125018963
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony VG-C2EM - Grip pentru Alpha a7II/ a7R II/ a7S II c

Sony VG-C2EM grip este un grip dedicat aparatului foto Sony A7II / Sony A7RII, permitand alimentarea aparatului simultan de la 2 acumulatori tip NP-FW50, dubland in acest fel autonomia de lucru, timpul de filmare ajungand al 190 de minute.

Pe langa autonomia ridicata oferita de folosirea a 2 acumulatori, utilizarea gripului va asigura un bun echilibru si stabilitate pentru aparatul foto in situatiile cand folositi obiective grele.

De asemenea, folosind butonul de declansare in pozitia portret, evitati rasucirea mainilor si instabilitatea inerenta; in acest fel pozitia de utilizare va fi mai comoda iar ergonomia crescuta va permite timpi de expunere mai mari, fara imagini tremurate.


Compatibil cu a7II/  a7R II/ a7S II c


 

Mai mult

Specificatii
Sony VG-C2EM - Grip pentru Alpha a7II/ a7R II/ a7S II c

Product Information

Descriptive text SHAi 160 lei cashback daca achizitionezi acest produs detalii aici https://docs.google.com/document/d/186I8k3Yq1BzrVSjPGTT1urspIb-JJSU7xF0R3PrwXME/edit?usp=sharing
Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital