Cauta ...
0
0

Panasonic Lumix DMC-G80H cu obiectiv G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S RS125030951

Panasonic
Incorporand o serie de tehnologii avansate si functii utile intr-un corp rezistent si compact, aparatul foto LUMIX DMC-G80 a fost conceput pentru a excela pe teren. Noul model LUMIX DMC-G80 este prevazut cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe imbunatatit - 5-axis Dual I.S. Incorporand noua tehnologie cu senzor de rotatie, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot functiona impreuna intr-o armonie perfecta si cu o precizie extraordinara. Pentru a reduce la minimum vibratiile nedorite, LUMIX DMC-G80 utilizeaza si un mecanism de declansare electromagnetic. Socurile cauzate de mecanismele declansatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declansare este, de asemenea, redus la minimum. Aparatul este sigilat impotriva prafului si rezistent la stropi de apa. • 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real) • Redare imagini in timp real prin HDMI in timpul inregistrarii imaginilor video • Conector de 3.5 mm pentru microfon extern • Noile functii Focus Bracket si Aperture Bracket • Preselectari Gamma pentru inregistrarea imaginilor video disponibile prin folosirea modului Creative Video • Conectivitate wireless usoara prin Wi-Fi cu smartphone-uri • Control creativ in mod P, A, S sau M • Prelucrare RAW in camera • Mod silentios • Expunere multipla Obiectivul va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta si a multiplelor tratamente. Distanta focala de 12-60mm si diafragma maxima f/3.5-5.6 va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii Power OIS care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere mai lungi cu pana la 4 stopuri decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare. Motorul de focalizare asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa findd de un real ajutor pentru videografi.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125030951
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DMC-G80H cu obiectiv G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S RS125030951Claritate si calitate incredibila


Noua camera LUMIX DMC-G80 este prevazuta cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe imbunatatit - 5-axis Dual I.S. Incorporand noua tehnologie cu senzor de rotatie, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot functiona impreuna intr-o armonie perfecta si cu o precizie extraordinara. Cu acest sistem mult imbunatatit, fotografiile si imaginile video inregistrate isi pastreaza claritatea superba indiferent de miscarile cauzate de tremurul mainilor sau de deplasarea pe teren.

Datorita capacitatii LUMIX DMC-G80 de a analiza conditiile de inregistrare, inclusiv distanta de focalizare, noul sistem Dual I.S. 2 poate utiliza un timp de expunere cu pana la 5 trepte mai mare decat precedentul. De asemenea, utilizatorii pot realiza fotografii si inregistra imagini video clare, atat folosind superangularul cat si teleobiectivul, chiar si in conditii de lumina slaba sau cand fotografiaza cu o singura mana.

Pentru a reduce la minimum vibratiile nedorite, LUMIX DMC-G80 utilizeaza si un mecanism de declansare electromagnetic. Socurile cauzate de mecanismele declansatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declansare este, de asemenea, redus la minimum. Aceste imbunatatiri tehnologice, impreuna cu partea frontala rigida din magneziu, au redus vibratiile produse de declansator cu aproximativ 90% comparativ cu modelul precedent, DMC-G7.

Puterea de a oferi cea mai inalta calitate


Datorita combinatiei dintre senzorul Digital Live MOS de 16.0 megapixeli si noul Venus Engine, aparatul foto poate inregistra imagini de inalta calitate, realiste, vibrante, cu o rezolutie excelenta si cu un contrast ridicat, avand o reproducere impresionanta a culorii si o sensibilitate ISO ridicata, ajungand la 25600.

Eliminand filtrul Low-Pass al senzorului DMC-G80, limitarea rezolutiei este imbunatatita cu aproximativ 10%. In acelasi timp, Venus Engine reproduce culori impresionante, vibrante, de exemplu cerul senin, separand culoarea, saturatia si luminozitatea si regland fin pe fiecare dintre acestea. Utilizand aceasta caracteristica de optimizare, LUMIX G80 va permite sa preselectati contrastul, claritatea, saturatia si reducerea zgomotului in functie de stilul de fotografiere si conditiile de filmare.

Aparatele foto LUMIX G de la Panasonic sunt recunoscute nu doar pentru calitatea fotografiilor, ci si pentru capacitatea lor de a captura imagini video 4K de inalta calitate. LUMIX DMC-G80 inregistreaza imagini video QFHD 4K de inalta rezolutie, extrem de fluide, la 3840x2160 si 25p (50Hz) sau 24p in format MP4 cat si imagini video full-HD 1920x1080 la 50p/60p (50 Hz) in formatul AVCHD progresiv sau MP4 (MPEG-4 / H.264) cu focalizare automata continua.Capturati oportunitatile foto extrem de rapide


Folosind capacitatea exceptionala de inregistrare video 4K, functia 4K Photo va permite sa extrageti cu maxima precizie o imagine statica de 8 megapixeli la 30 fps, astfel ca pana si cele mai rapide momente vor fi surprinse cu usurinta intr-o fotografie. Trei functii 4K Photo unice sunt integrate in modelul LUMIX DMC-G80: 4K Burst Shooting (fotografiere 4K in rafala), 4K Burst Start/ Stop (rafala 4K start-stop) si 4K Pre-burst (pre-rafala 4K), toate acestea permitand fotografilor sa capteze si sa obtina imaginea perfecta prin alegerea exacta a cadrul dorit din materialul video 4K.

In afara de functia 4K Photo, focalizarea automata prin contrast a aparatului foto DMC-G80 obtine o focalizare mult mai rapida si mai precisa datorita comunicarii semnalului digital cu o viteza de pana la 240 fps. La LUMIX DMC-G80, sistemul de focalizare automata prin contrast al camerei este imbunatatit suplimentar prin integrarea tehnologiei Panasonic DFD4 (Depth From Defocus - adancime din defocalizare) care scurteaza si mai mult timpul de focalizare.

Daca atunci cand apasa butonul declansator, focalizarea nu este cea dorita de dvs., utilizarea functiei Post Focus (post-focalizare) va permite sa alegeti punctul de focalizare dorit chiar si dupa efectuarea inregistrarii. Aceasta functie este utila in special in situatii precum fotografia macro, care necesita o focalizare extrem de precisa. In plus, camera este prevazuta cu o noua functie, Focus Stacking (combinarea imaginilor focalizate diferit intr-o singura fotografie). Intrucat la inregistrarea unei fotografii macro in care o anume zona este focalizata poate fi dificila uneori, Focus Stacking va permite sa inregistrati imagini multiple ale aceluiasi cadru cu puncte de focalizare diferite si apoi sa le combinati intr-o singura imagine cu profunzimea de camp dorita.

In plus, functia Low Light AF (focalizare automata in lumina slaba) face posibila setarea claritatii subiectului intr-un mod mult mai precis, in conditii cu iluminare redusa (-4EV), de exemplu cand fotografiati animalele salbatice la rasarit sau apus, iar functia Starlight AF (focalizare automata pentru stele) le permite astronomilor in devenire sa inregistreze stele si constelatiile vizibile pe cerul noptii.


Design robust si versatil


Pentru a putea fi utilizat in cele mai dificile conditii, DMC-G80 utilizeaza un design cu un sasiu frontal fabricat in totalitate din magneziu, turnat sub presiune. De asemenea, camera are o constructie rezistenta la praf si la stropire datorita etansarii atente a fiecarei imbinari, a fiecarui comutator si buton.

Pentru a imbunatati si mai mult controlul, LUMIX DMC-G80 este prevazut cu zona de priza mare si ergonomica, pentru o stabilitate perfecta chiar si atunci cand este manevrata cu o singura mana. Sistemul de selectoare duale fata/ spate plus selectia usoara a modului de operare permit alegerea directa a parametrilor doriti. De exemplu, puteti ajusta balansul de alb cu selectorul frontal si ISO cu celalalt, alegand concomitent timpul de expunere sau monitorizand efectul zgomotului pe ecranul LCD ideal in cazul situatiilor care implica utilizarea unor surse de lumina complexe.

DMC-G80 este prevazut cu un vizor LVF (Live View Finder) OLED de 2360K pixeli, cu un raport de marire de aproximativ 1.48x/ 0.74x (echivalent camera de 35 mm) si un camp de vizualizare de 100%. Aparatul foto ofera un timp de raspuns de mare viteza, cu decalaj minim mai mic de 0.01 secunde, precum si un contrast ridicat, de 10.000:1 pentru o vizibilitate exceptionala. In plus, dimensiunea de aproximativ 20 mm asigura o vizibilitate foarte buna si confort optim chiar si pentru utilizatorii care poarta ochelari.

Vizorul este prevazut cu un nou mod de functionare economica. Daca senzorul detecteaza faptul ca privirea dumneavoastra s-a indepartat de vizor, camera intra in modul de stare inactiva dupa 3, 5 sau 10 secunde. Atunci cand butonul declansator este apasat pe jumatate, camera revine imediat la modul de inregistrare. Aceasta functie faciliteaza cresterea de aproximativ trei ori a numarului de fotografii care pot fi efectuate cu acumulatorul incarcat, de la 320 la circa 800.

Aparatul foto mai este prevazut cu un ecran tactil articulat de 1040K pixeli si dimensiunea de 7.62 cm (3 inci), usor de controlat.Specificatii tehnice


TIP
Tip Camera Digital Single Lens Mirrorless
Suport media de Inregistrare Card de memorie SD, Card de memorie SDHC,

Card de memorie SDXC/(Compatibil cu cartele de memorie SDHC/SDXC cu

standardul UHS UHS-I/UHS-II Speed Class 3)
Dimensiune senzor imagine 17.3 x 13.0 mm (aspect 4:3)
Suport pentru obiectiv Montura Micro Four Thirds
SENZOR DE IMAGINE Tip 21.77 megapixeli
Total pixeli 16.84 megapixeli
Pixeli efectivi aparat foto 16 megapixeli
Filtru de culori Filtru primar de culoare
Sistem de reducere a prafului Filtru Supersonic wave
Sistem de stabilizare a imaginii Tip comutare senzor de imagine (pe 5 axe/5 trepte), Dual I.S. (compatibil cu Dual I.S. 2)
SISTEM DE INREGISTRARE Format fisier Inregistrare Imagini statice JPEG (DCF, Exif 2.3), RAW, MPO (la atasarea obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)
Film AVCHD (format audio: Dolby Digital cu 2 canale), MP4 (format audio: AAC cu 2 canale)
Raport aspect 4:3, 3:2, 16:9, 1:1
Calitate imagine RAW, RAW+Fine, RAW+Standard, Fine, Standard/MPO+Fine/MPO+Standard (cu obiectiv 3D in standardul Micro Four Thirds)
Spatiu cromatic sRGB, AdobeRGB
Dimensiune fisier (pixeli) Imagine statica [4:3]

4592x3448(L)/3232x2424(M)/2272x1704(S)/1824x1368 (la atasarea

obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)/[3:2]

4592x3064(L)/3232x2160(M)/2272x1520(S)/1824x1216 (la atasarea

obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)/[16:9]

4592x2584(L)/3840x2160(M)/1920x1080(S)/1824x1024 (la atasarea

obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)/[1:1]

3424x3424(L)/2416x2416(M)/1712x1712(S)/1712x1712 (la atasarea

obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)
Film MP4 [4K] 3 840 x 2 160: 4K/30p la 100 Mbps,

4K/25p: 100 Mbps, 4K/24p la 100 Mbps/[Full HD] 1 920 x 1 080: FHD/60p la

28 Mbps, FHD/50p: 28 Mbps, FHD/30p la 20 Mbps, FHD/25p: 20 Mbps/[HD]

1 280 x 720: HD/30p la 10 Mbps, HD/25p: 10 Mbps
AVCHD [Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50p: 28 Mbps, inregistrare la 50p/[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50i: 17 Mbps, inregistrare la 50i/[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/25p: 24 Mbps, inregistrare la 50i (iesirea de senzor este de 25 cps)/[Full HD] 1 920 x

1 080 FHD/24p: 24 Mbps, inregistrare la 24p
Durat? inregistrabila continua (film) AVCHD [FHD/50i]: Aprox. 120 min. cu H-FS12060/H-FS14140/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: Aprox. 90 min. cu H-FS12060/H-FS14140
Durat? inregistrabila efectiva (film) AVCHD [FHD/50i]: Aprox. 60 min. cu H-FS12060/H-FS14140/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: Aprox. 45 min. cu H-FS12060/H-FS14140
FUNCTIE WiFi WiFi IEEE 802.11b/g/n, 2412 MHz - 2462 MHz (canal 1-11), Wi-Fi/WPA/WPA2, mod Infrastructure
NFC Nu
Conexiune pentru cod QR Da
Conectare fara parola Da (se poate selecta Activat/Dezactivat)
VIEWFINDER Tip Vizor Live View Finder OLED (2.360.000 puncte)
Recunoastere fata Aprox. 100%
Marire Aprox. 1.48x/0.74x (echivalenta cu o camera foto de 35 mm) cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1
Punct de perpectiva Aprox. 20 mm de la lentila ocularului
Ajustare dioptrie -4.0 - +4.0 (dpt)
Senzor de ochi Da
Reglarea senzorului de ochi Ridicat / Scazut
FOCALIZARE Tip Sistem Contrast AF
Tehnologie DFD Da
Post Focus (Focalizare posterioara) Da
Mod Focalizare AFS (Single) / AFF (Flexible) / AFC (Continuous) / MF
Mod AF Face/Eye Detection/Tracking/49-Area/Multi particularizat/1-Area/Pinpoint/(Este disponibila atingerea intregii zone)
Interval de detectare pentru AF EV -4 - 18 (echivalent ISO 100)
Lampa de asistenta AF Da
Fixare AF Da (buton de fixare AF/AE)
Altele One Shot AF (Focalizare automata pentru o

captura), Shutter AF (Focalizare automata obturator), Half Press Release

(Eliberare la apasare pe jumatate), Quick AF (Focalizare automata

rapida), AF Sensitivity (Sensibilitate la focalizare automata

),

Continuous AF (Focalizare automata

continua) (la inregistrare film), Eye

Sensor AF (Focalizare automata cu senzor de ochi), AF+MF, MF Assist

(Asistenta focalizare manuala), Touch MF Assist (Asistenta focalizare

manuala tactila), Focus Peaking (Evidentiere zone focalizate), Touch

AF/AE Function (Functie AF/AE tactila), Touch Pad AF (Focalizare

automata cu touchpad), Touch Shutter (Obturator tactil)
Starlight AF Da
CONTROL EXPUNERE Sistem de masurare a luminii Sistem de detectare cu modele multiple pe 1 728 de zone
Mod Masurare lumina Multiplu / Central-ponderat / Punctual
Interval de masurare EV 0 - 18 (lentila F2.0, echivalent ISO100)
Mod Expunere Program AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual
Sensibilitate ISO (sensibilitate iesire standard) Automat/ISO inteligent/100

(extins)/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600 (modificabil cu pas de

1/3 EV)/(Pana la ISO6400 pentru inregistrare film) (ISO Auto in modul M)
Compensarea expunerii Pas de 1/3 EV +/-5 EV (+/-3 EV pentru film)
Fixare AE Da (buton de fixare AF/AE)
BALANS DE ALB Balans de alb Auto (Automat)/Daylight (Lumina

zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash

(Blit)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature

setting (Setare temperatura de culoare)
Reglare balans de alb Tendinta albastru/ambra, tendinta magenta/verde
Setare temperatura de culoare 2 500 - 10 000K in 100K
OBTURATOR Tip Diafragma Focal-plane
Timp de expunere Imagine statica: bec (max. 2 secunde),

1/4.000 - 60/Film: 1/16.000 - 1/25/Obturator electronic: 1/16.000 -

1/Obturator electronic cu prima perdea: 1/2.000 - 60
Temporizator 10 sec, 3 imagini/2 sec/10 sec
FOTOGRAFIERE PANORAMICA Fotografiere panoramica Da (Standard/Unghi larg)
FOTOGRAFIERE IN RAFALA Viteza rafala [Obturator mecanic] AFS: H: 9 cadre/s, M: 6

cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real))/[Obturator mecanic] AFC: H: 6 cadre/s, M: 6

cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real))/[Obturator electronic] SH: 40 de

cadre/s/[Obturator electronic] AFS: H: 10 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in

timp real))/[Obturator electronic] AFC: H: 6 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu

Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
Numar de imagini care se pot inregistra Mai mult de 45 de imagini (atunci cand

exista fisiere RAW cu viteza specifica)/Mai mult de 300 de imagini (cand

nu exista fisiere RAW)/(In functie de tipul cartelei de memorie, de

aspect, de dimensiunea imaginii si de compresie)
BRACKET (VARIATIE EXPUNERE) Variatie AE 3, 5, 7 imagini in trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. +/-3 EV, individual/rafala
Aperture Bracket (Variatie diafragma) 3, 5 sau toate pozitiile in trepte de 1 EV
Focus Bracket (Variatie focalizare) Intre 1 si 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 5 niveluri
Variatie balans de alb 3 expuneri in axa albastru/chihlimbar sau axa magentaverde
TIME LAPSE SHOT Da
STOP MOTION ANIMATION Da
BLIT Tip blit Blit TTL incorporat, echivalenta cu GN9.0

(ISO200 ·m)/echivalenta cu GN6.2 (ISO100 ·m), cu sistem incorporat de

ridicare (pentru referinta)
Mod Blit Auto*, Auto/Red-eye Reduction*, Forced On,

Forced On/Red-eye Reduction, Slow Sync., Slow Sync./Red-eye Reduction,

Forced Off * Numai pentru modurile iA si iA+.
Viteza de sincronizare Mai putin de 1/160 pe secunda
Reglare iesire blit Pas de 1/3 EV +/-3 EV
Sincronizare blit Sincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea
Sincronizare pentru reducerea iluminarii blitului si a compensarii expunerii Da
MOD 4K PHOTO Mod 4K Photo 4K Burst (Rafala 4K): 30 de cadre/s/4K Burst

(S/S) (Rafala 4K (P/O)): 30 de cadre/s/4K Pre-Burst: 30 cadre/secunda,

aprox. 2 secunde/(in functie de capacitatea cartelei de memorie si de incarcarea bateriei)
Informatii Exif Da
Functie marcaj Da (in modul 4K Burst (S/S))
Functie de inregistrare in bucla Da (in modul 4K Burst (S/S))
MOD SILENT Da
MONITOR POSTERIOR Tip Monitor LCD TFT LCD cu control tactil static
Dimensiune monitor Mobil, 7.5 cm (3 inchi)/aspect 3:2/unghi larg de vizualizare
Pixeli Aprox. 1.040.000 puncte
Camp vizual Aprox. 100%
Reglare monitor Luminozitate, Contrast, Saturatie, Rosu-Verde, Albastru-Galben
LIVE VIEW Zoom digital 2x, 4x
Conversie suplimentara teleobiectiv Imagine statica: max. 2x/Film: 2.4x (FHD), 3.6x (HD)
Alte functii Indicator de nivel, histograma in timp real,

linii de ghidare (3 modele), afisare evidentiere (imagine

statica/film), model zebra (imagine statica/film)
DIRECTION DETECTION FUNCTION Direction Detection Function Da
PHOTO STYLE Imagini statice si filme Standard (Standard)/Vivid (Culori

vii)/Natural (Natural)/L. Monochrome (Monocrom L.)/Scenery

(Peisaj)/Portrait (Portret)/Custom (Particularizat)/Cinelike D*/Cinelike

V* *Cand este selectat modul Creative Video (Inregistrare video

creativa).
CREATIVE CONTROL Imagini statice Expressive/Retro/Old Days/High Key/Low

Key/Sepia/Monochrome/Dynamic Monochrome/Rough Monochrome/Silky

Monochrome/Impressive Art/High Dynamic/Cross Process/Toy Effect/Toy

Pop/Bleach Bypass/Miniature Effect/Soft Focus/Fantasy/Star Filter/One

Point Color/Sunshine
Film Expressive/Retro/Old Days/High Key/Low

Key/Sepia/Monochrome/Dynamic Monochrome/Impressive Art/High

Dynamic/Cross Process/Toy Effect/Toy Pop/Bleach Bypass/Miniature

Effect/Fantasy/One Point Color
FUNCTIE FILM Reducerea scintilatiilor [1/50] / [1/60] / [1/100] / [1/120] / OPRIT
REDAREMai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DMC-G80H cu obiectiv G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S RS125030951

Copyright F64.ro © 2001-2019