Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Nikon
Cod produs: 125024224
9.499,90 lei
(TVA inclus)
 • Stoc Limitat

  Stoc Limitat

 • 9214 puncte fidelitate

Disponibil si resigilat

Sunt disponibile 2 produs/e resilgilat/e incepand de la

7.599,92 lei (include TVA)
Nikon D500 este un aparat foto ce dispune de un corp compact si foarte solid, proiectat pentru a satisface exigentele tuturor fotografilor, deopotriva pentru cei amatori cat si pentru cei profesionisti indiferent daca este vorba de fotografi de studio, de evenimente sau fotoreporteri.

Nikon D500 dispune de un senzor APS-C de 21 megapixeli, ce ofera performante incredibile, indiferent de conditiile de fotografiere sau de iluminare. Acest senzor CMOS cu retroiluminare ofera un interval de sensibilitate ISO 100 - 51200 ce poate fi extins pana la 50 - 1640000.

Sistemul de autofocus este de exceptie, dipunand de 153 de puncte, din care 99 in cruce cu sensibilitate de -4 EV, fiind extrem de rapid si precis chiar si in conditii de iluminare scazuta sau atunci cand fotografiati subiecte in miscare.

De asemenea, Nikon D500 este capabil sa realizeze filme la calitate 4K, de 4 ori mai detaliata de cat o filmare Full HD.

Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil rabatabil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.

Senzor CMOS 20.9MP Format DX
Procesor de imagine EXPEED 5
Ecran tactil de 3.2" cu 2,539k puncte
Filmare la calitate 4K UHD cu 30 fps
Sistem de autofocus cu 153 puncte
Sesibilitate ISO 51200, expandabila pana la ISO 1640000
Fotografiere in rafala cu 10 fps pana la 200 cadre
Conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si NFC
Time Lapse, pana la 9999 cadre

Descriere Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C BodyPerformanta maxima in format DX

D500 este fratele mai mic al lui D5, varful de lance in format FX de la Nikon, dar este fenomenal la capitolele putere si precizie. Sistemul AF cu 153 de puncte de la Nikon, de generatie noua, ofera o acoperire extrem de larga. Noii senzori de imagine si de masurare a expunerii asigura recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si detalii exceptionale. Puteti fotografia la cadente de pana la 10 fps, iar bufferul de inalta performanta permite inregistrarea unui numar de pana la 200 de imagini NEF (RAW) in timpul unei serii de mare viteza. Combinand aceste performante, inseamna ca puteti fotografia la calitatea maxima a imaginii timp de 20 de secunde. Iar pentru cineastii care merg la extreme, D-Movie permite inregistrarea in aparatul foto a filmelor de inalta definitie 4K/UHD de pana la 29 de minute si 59 de secunde.
Noul Nikon D500 : varful de gama APS-C

Asteptarea a luat sfarsit, adevaratul inlocuitor a lui Nikon D300s a venit.


Unul dintre cele mai asteptate aparate,  de la care multi isi luasera gandul si nu credeau ca sa o sa mai vina a fost  Nikon D500.
Am avut o urma de speranta atunci cand Canon a anuntat 7d mark II, dar
si atunci cand Nikon a anuntat lansarea noului obiectiv pro DX 16-80mm F2.8-4e.Precizie extrema

Fiind echipat cu acelasi sistem AF ca aparatul foto D5, varful de lance in format FX de la Nikon, D500 va permite sa focalizati cu precizie absoluta, chiar si in conditii aproape de intuneric. Cu un numar incredibil de 153 de puncte de focalizare si 99 de senzori de tip cruce, acest sistem AF remarcabil ofera o acoperire fara precedent, acoperind aproape in intregime latimea cadrului vizorului. Sensibilitatea AF de pana la -4 EV intr-un punct central si de pana la -3 EV (ISO 100, 20 ºC/68 ºF) pentru toate celelalte puncte, permite performante superioare in conditii de iluminare scazuta. Subiectele mici care se deplaseaza cu viteza mare pot fi urmarite cu un nou nivel de precizie, iar subiectele de la marginea cadrului sunt detectate cu usurinta. In modul AF continuu, sistemul se poate configura pentru setari de acoperire in 153, 72 si 25 de puncte. Toate cele 153 de puncte de focalizare sunt compatibile cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisa f/5.6 sau mai luminoasa, iar 15 puncte de focalizare centrale functioneaza cu o diafragma efectiva f/8.

Viteza uimitoare

Cu performanta remarcabila a aparatului foto D500, puteti sa inregistrati cu usurinta momentele decisive. Puteti fotografia la cadente de pana la 10 fps cu urmarire AE/AF sau cu oglinda sus. Urmarirea AF si vizibilitatea in vizor se dovedesc a fi mult imbunatatite cand se inregistreaza imagini din sport sau scene in care subiectele tind sa isi schimbe directia pe neasteptate. Gratie unei noi unitati AF ASIC, puterea maxima de calcul este alocata intotdeauna functiei AF. Mecanismele secventiale mai rapide ale obturatorului si oglinzii reduc semnificativ intreruperile din vizor in timpul seriilor de mare viteza. Bufferul de inalta performanta a aparatului foto permite inregistrarea unui numar de pana la 200 de imagini NEF (RAW) sau imagini JPEG mari in timpul unei serii. Doua fante pentru carduri (una pentru carduri XQD si una pentru carduri SD UHS II) suporta cu usurinta vitezele de fotografiere incredibile ale aparatului foto si asigura golirea instantanee a bufferului, pentru urmatoarea serie. Portul USB 3.0 permite transferul de mare viteza al unor volume mari de date, iar functia Wi-Fi incorporata a aparatului foto permite transferul rapid fara fir al imaginilor. Pentru cei ce cauta o solutie de transfer si mai rapida, D500 este compatibil si cu transmitatorul optional WT-7A, care permite transmiterea fisierelor catre un server FTP sau computer, cu viteze de pana la 866,7 Mbps.Masurare precisa

Indiferent daca inregistrati fuga unui ghepard sau un moment esential din X Games, D500 va obtine cadrele dorite. Si nu orice fel de cadre. Senzorul de imagine CMOS de 20,9 MP, in format DX si senzorul de masurare RGB de 180K pixeli asigura recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si detalii fenomenale ale imaginii, cu gradatii bogate ale tonurilor. De asemenea, D500 se poate mandri cu un monitor LCD de 8 cm (3,2 inci) cu ecran tactil, cu inclinare, foarte sensibil, cu 2.359.000 puncte, care va permite sa fotografiati din pozitii inalte sau joase. Puteti sa derulati si sa selectati cu usurinta imaginile importante; de asemenea, puteti sa introduceti pe loc informatii despre credit, locatie, retea, IPTC si drept de autor. Fotografiati cu vizualizare in timp real si puteti utiliza gesturi de atingere pentru a seta punctul de focalizare, a actiona obturatorul si a obtine datele presetate pentru balansul de alb in punct unic, pe baza zonei selectate din cadru. Pentru un control si mai bun, Picture Control 2.0 faciliteaza definirea parametrilor oricand inregistrati imagini statice sau video. Simplificati operatiile de post-productie utilizand presetarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglati fin detaliile utilizand optiunea 
Nu va temeti de intuneric

D500 nu se lasa intimidat de conditiile de iluminare dificile. Gratie intervalului ISO exceptional de larg, acest aparat foto deschide o lume de noi oportunitati de fotografiere in conditii de intuneric si gestioneaza incredibil de bine zonele luminoase. Noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 de la Nikon asigura un nivel fara precedent al calitatii imaginii in intervalul ISO standard, de la 100 pana la 51200. Zgomotul fin este redus dramatic si chiar si imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, isi pastreaza calitatea. De asemenea, puteti extinde intervalul ISO pana la echivalentul ISO 50 la setarea Lo 1 sau pana la incredibilul echivalent ISO 1640000, la setarea Hi 5. In combinatie cu sistemul AF al aparatului foto, care da rezultate excelente in intuneric (-4 EV la punctul central), setarea Hi 5 va permite sa fotografiati in situatii in care inainte n-ati fi avut curajul sa incercati. Utilizarea acestor valori ISO uimitor de mari, care permit captarea fara blit a imaginilor color, este adecvata, de asemenea, in aplicatiile speciale pentru supraveghere si securitate.
Filmari la calitate cinematografica 4K/UHD

Fiind primul DSLR in format DX de la Nikon care inregistreaza filme de inalta definitie 4K/UHD in aparatul foto, D500 ofera un nou nivel de flexibilitate in realizarea filmelor. Filmele 4K/UHD (3840x2160 pixeli) de pana la 29 de minute si 59 de secunde pot fi inregistrate la 30p/25p/24p in mod decupare nativa de pixeli punct-cu-punct, care asigura cea mai inalta calitate a imaginii. Imaginile video Full HD (1080p) pot fi inregistrate la cadente de cadre de pana la 50p/60p in mai multe formate de decupare ale senzorului, inclusiv decupare nativa de pixeli Full HD. Sistemul de reducere electronica a vibratiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto cand inregistrati filme Full HD cu aparatul foto tinut in mana. Cand filmati in modul M, sensibilitatea pentru toate rezolutiile video si modurile de decupare poate fi setata de la ISO 100 pe intregul interval pana la Hi 5. Controlul automat al sensibilitatii ISO functioneaza pe intervalul de la ISO 200 pana la Hi 5 si va permite sa setati valorile ISO maxime cu care doriti sa lucrati. Aparatul foto ofera o iesire HDMI curata: chiar si filmele 4K/UHD pot fi inregistrate pe cardul de memorie sau pot fi transmise catre HDMI in format necomprimat 4:2:2 YCbCr pe 8 biti. Iesirea HDMI este disponibila pentru toate rezolutiile de filme in timpul inregistrarii de la distanta. Printre alte caracteristici se numara un temporizator de interval incorporat si functia de filmare secventiala la calitatea 4K/UHD.
Agilitate si robustete 

Dupa cum am mai spus, D500 este fratele mai mic al lui D5, dar puteti sa contati pe functionarea sigura a acestuia cand pasiunea fotografica va poarta in medii de fotografiere extrema. Sasiul metalic robust este prevazut cu componente din aliaj de magneziu dur si fibra de carbon, pentru a crea un corp usor si durabil. Toate imbinarile, butoanele si selectoarele sunt complet etansate impotriva intemperiilor. Designul conceput pentru un consum redus de energie va ofera numarul maxim de fotografii intre incarcarile acumulatorului. Gripul MB-D17 optional accepta trei tipuri de baterii ca surse de alimentare pentru aparatul foto, care este mai usor de manevrat in timpul fotografierii verticale cu gripul montat. Iar obturatorul de inalta performanta a fost testat pentru 200.000 de cicluri.Luminati umbrele

D500 este complet compatibil cu renumitul sistem creativ de iluminare/iTTL de la Nikon si cu noul sistem de iluminare avansata fara fir cu radiocomanda de la Nikon. Aceasta inseamna ca il puteti utiliza cu usurinta cu dispozitive Speedlight, precum profesionalul SB-910, compactul SB-700 sau SB-5000, care utilizeaza tehnologia de radiocomanda. Cand este combinat cu transmitatorul WR-R10 optional, D500 poate comanda si declansa fara fir pana la sase grupuri de unitati SB-5000 din alta camera, de dupa colt sau afara, in lumina puternica a soarelui.

Conectivitate Wi-Fi

D500 este primul DSLR de la Nikon compatibil cu SnapBridge. Aceasta aplicatie inteligenta de la Nikon utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie, intre aparatul foto si smartphone sau tableta. Puteti sa sincronizati automat fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati, fara a consuma energia acumulatorului aparatului foto. Imaginile sincronizate in timp ce fotografiati sunt redimensionate la 1920x1080 pixeli, o dimensiune ideala pentru stocare in smartphone si pe retelele de socializare. De asemenea, puteti sa controlati functiile cheie ale aparatului foto cu ajutorul dispozitivului inteligent si sa marcati simplu imaginile cu geoetichete. In plus, de fiecare data cand ajungeti intr-un loc nou, SnapBridge actualizeaza automat aparatul foto cu ora locala si UTC (Ora universala coordonata) prin intermediul informatiilor GPS din dispozitivul inteligent. Fotografiile vor fi in ordinea corecta a datelor, indiferent cate fusuri orare traversati. Iar prin intermediul functiei Near Field Communication (NFC), care este integrata in D500, este simplu sa conectati aparatul foto la dispozitivul inteligent pentru a activa SnapBridge pentru prima data.

Specificatii Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Control expunere

Sensibilitate ISO 100 - 51200in trepte de 1/3 sau 1/2 EV
(extensibil 50-1640000)
Tip obturator mecanic, controlat electronic
Viteze obturator 1/8000 - 30 s in trepte de 1/3 sau 1/2 EV, bulb
Masurarea expunerii Matrix: 3D color matrix metering III (pentru obiective tip G si D)
Moduri balans de alb Auto, incandescent, fluorescent (7 tipuri), direct sunlight, flash, cloudy, shade, preset manual, temperatra de culoare (2500 K-10000 K)

Memorie si alimentare

Carduri memorie compatibile 1 card XQD si 1 card Secure Digital (SD)
Alimentare EN-EL15

Caracteristici fizice

Dimensiuni 147 x 115 x 81 mm
Greutate aprox. 860 g (doar corpul)

Calitatea Imaginii

Rezolutie efectiva (Mpx) 20.90Mpx
Senzor 23.6 x 15.8 mm CMOSNikon DX format
Rezolutie inregistrata 20.9 Mpx
Profunzime culoare 14-bit
Profil culoare sRGB
Format fisiere NEF (RAW); JPEG
MOV ( H.264/MPEG-4 )
Rezolutii inregistrate 5568 x 3712
Inregistrare video 4K (UHD) 30p/25p/24p
1080/60p/50p/30p/25p/24p
720/60p/50
Inregistrare audio Linear PCM (Stereo)

Control focalizare

Tip focalizare Autofocalizare
Focalizare automata cu 153 puncte
Mod focalizare 4 moduri AF modes prin detectie faza:
• Single-point
• Dynamic Area AF
• 3D-Tracking
• Auto-Area-AF

4 moduri AF prin detectie contrast:
• Normal-Area AF
• Wide-area AF
• Face-priority AF
• Subject Tracking AF

Performante

Capacitate rafala 10 fps
Temporizator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s
Intervalometru Da
Imprimare data si timp Nu
GPS Nu

Display

Vizor optic Da
Informatii vizor Da
DOF Preview Da
Display LCD Monitor TFT LCD3,2 aprox. 2,359,000 de puncte, acoperire cadru aprox. 100% si functie automata de ajustare a luminozitatii cu ajutorul senzorului pentru luminozitate ambientala
Informatii Display Da
Ecran rabatabil Da
Ecran tactil Da

Optica

Montura obiectiv Nikon F
Compatibilitate obiective Acest aparat are motor de focalizare incorporat.
Functia de Autofocus este disponibila si cu obiectivele fara motor de focalizare incorporat: Nikon AF, AF-D, obiectivele Sigma, Tamron si Tokina.

Blit

Patina blit extern Da
Control blit extern Da
Viteza maxima de sincronizare 1/250s

Intrare / Iesire

Interfata computer USB 3.0
Iesire video Type C mini-pin HDMI

Conectivitate

WiFi Da

Aparate foto dslr

Tip Body (doar corp)
Format senzor APS-C
Format senzor Crop (1.3x - 2x)

Recenzii Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Accesorii Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Accesorii compatibile

Curatare aparate si obiective foto

Telecomenzi

Oculare si vizoare unghiulare

Blituri dedicate TTL

Curele camera

Obiective foto dSLR

Acumulatori foto dedicati

Accesorii video diverse

Rucsacuri

Declansatoare radio

Microfoane

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Carduri de memorie SD

Capete trepied foto

Cititoare de carduri

Echipament transmisiuni live

Accesorii compatibile

Curatare aparate si obiective foto

Telecomenzi

Oculare si vizoare unghiulare

Blituri dedicate TTL

Curele camera

Obiective foto dSLR

Acumulatori foto dedicati

Accesorii video diverse

Rucsacuri

Declansatoare radio

Microfoane

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Carduri de memorie SD

Capete trepied foto

Cititoare de carduri

Echipament transmisiuni live

Pachetul contine Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Nikon D500 (Body)
Acumulator EN-EL15
incarcator
Cablu Micro USB
Camera Strap
Eyepiece Shield
Rubber Eyecup
Capac Body

Resigilate Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Similare Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Info service Nikon D500 Aparat Foto DSLR 21MP APS-C Body

Service Nikon: Restart Service Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Sector 1 Bucuresti Telefon: 021.313.45.66

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

12 rate fara dobanda

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si POS in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

12 RATE fara dobanda

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

12 rate fara dobanda

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi la F64 Studio!

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Detaliicarddecredit.ro/multishop

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Ai folosit acest produs? Daca da, spune si celorlalti ce parere ai despre el.

Scrie o recenzie
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss