Cauta ...
0
0

ZOOM H6 Handy Recorder - Dispozitiv de inregistrare audio portabil (XYH-6 si MSH-6 incluse)

zoom
Zoom H6 handy recorder este un dispozitiv de inregistrare portabil care dispune de un sistem interschimbabil de microfoane. Dispozitivul permite tehnici de inregistrare versatile, punand la dispozitie diverse optiuni incluse in pachet. Sistemul XY stereo de microfoane inclus, XYH-6, este construit din 2 microfoane unidirectionale cu condensator si este destinat inregistrarii audio stereo precise. Sistemul va permite sa ajustati unghiul celor 2 microfoane de la 90 la 120 de grade pentru o imagine stereo mai larga. Sistemul XYH-6 poate fi schimbat cu sistemul mid-side stereo MSH-6. Contrar cu aparenta capsulei, sistemul mid-side contine 2 elemente asezate unul peste celalalt: un microfon unidirectional pozitionat inainte (mid) si un microfon bidirectional asezat perpendicular (side). Acest sistem va permite sa ajustati latimea campului stereo in care se face panoramarea post inregistrare si, de asemenea, asigura compatibilitate true mono, factor care conteaza in situatii de genul productiilor pentru televiziune.In plus, Zoom H6 este echipat cu 4 intrari XLR/TRS pentru conectarea de microfoane aditionale sau mixere. Toate cele 4 intrari cat si sistemele de microfoane incluse sunt echipate cu propriul lor preamplificator si dispun de knoburi dedicate pentru controlul gainului.Dispozitivul Zoom H6 va permite sa inregistrati de pe 6 canale simultan, si sa stocati materialul pe carduri de memorie SDXC de pana la 128GB.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125007185
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
ZOOM H6 Handy Recorder - Dispozitiv de inregistrare audio portabil (XYH-6 si MSH-6 incluse)Zoom H6 handy recorder este un dispozitiv de inregistrare profesional portabil care dispune de un sistem interschimbabil de microfoane. Dispozitivul permite tehnici de inregistrare versatile, punand la dispozitie diverse optiuni incluse in pachet.


Sistemul XY stereo de microfoane inclus, XYH-6, este construit din 2 microfoane unidirectionale cu condensator si este destinat inregistrarii audio stereo precise. Sistemul va permite sa ajustati unghiul celor 2 microfoane de la 90 la 120 de grade pentru o imagine stereo mai larga.


Sistemul mid-side stereo MSH-6 contine 2 elemente asezate unul peste celalalt: un microfon unidirectional pozitionat inainte (mid) si un microfon bidirectional asezat perpendicular (side). Acest sistem va permite sa ajustati latimea campului stereo in care se face panoramarea post inregistrare si, de asemenea, asigura compatibilitate true mono, factor care conteaza in situatii de genul productiilor pentru televiziune.


In plus, Zoom H6 este echipat cu 4 intrari XLR/TRS pentru conectarea de microfoane aditionale sau mixere. Toate cele 4 intrari cat si sistemele de microfoane incluse sunt echipate cu propriul lor preamplificator si dispun de knoburi dedicate pentru controlul gainului.


Dispozitivul Zoom H6 va permite sa inregistrati de pe 6 canale simultan, si sa stocati materialul pe carduri de memorie SDXC de pana la 128GB.H6 ofera 4 intrari principale (1-4) si 2 intrari aditionale (L,R) care deriva din modulul de microfoane atasat unitatii (X/Y, MS, Shotgun sau Dual XLR/TRS Combo). Modulul XYH-6 X/Y asigura o intrare secundara stereo 1/8 inch Mic/Line In mini phone jack. Cand o conexiune este realizata prin acest jack, semnalul de la microfoanele X/Y este trecut pe mute.

Toate cele 4 intrari principale ale H6 accepta conectori XLR sau TRS, putand conecta microfoane sau deviceuri de tip line-in cum ar fi mixerele, playere portabile, orga electronica, chitare electrice sau bas electric cu componenta activa (si chitarele pasive pot fi conectate folosind un mixer sau dispozitiv pentru efecte).

 

Toate cele 6 intrari (1-4, L si R) au un knob dedicat pentru controlul gainului. In plus, cele 4 intrari principale dispun de paduri de -20dB, care va ajuta sa preveniti distorsiunile. Folosind Pad switchul, H6 poate suporta semnale cu 30dB mai tari si 14dB mai slabe decat orice alt model Handy Recorder. De asemenea, toate modulele folosesc preamplificatoare (5 V) pentru inregistrari fara distorsiuni, chiar si la volume ridicate. Un amplificator instrumental permite transmiterea semnalului cu zgomot minim chiar si cand sunt folosite cabluri lungi.

 

In cazul in care folositi microfoane cu condensator de calitate ridicata, puteti selecta pentru fiecare intrare din 3 valori pentru Phantom Power: +12, +24 sau +48 volti . Microfoanele cu condensator mai ieftine, care necesita putere de tip plug-in (2.5 V), pot fi conectate la intrarea line stereo 1/8 inch a capsulei X/Y. 


 
Iesiri
 

 

 

 

Zoom H6 dispune de o iesire de tip Line Out (jack stereo nebalansat de 1/8 inch), aflata sub display. Pe aceasta cale este transportat semnalul stereo de iesire analogic.

 

Portul USB asigura o iesire digitala pentru mixul stereo sau pentru cele 6 semnale de intrare individuale, in functie de setarile din meniul USB.

 

Pe langa iesirea Line Out si USB, H6 este prevazut si cu o iesire pentru casti (mini phone jack stereo de 1/8 inch), pentru monitorizarea semnalului stereo de iesire.

Pentru o monitorizare monofonica rapida, H6 are si o boxa integrata, localizata in spatele dispozitivului. Aceasta boxa este deconectata automat in momentul folosirii fie a iesirii Line Out sau Headphone Output a recorderului.Intregistrare stereo X/Y
Tehnica de captare a sunetului folosind un sistem X/Y de microfoane este optima cand doriti sa acoperiti o zona larga si in acelasi timp doriti sa inregistrati surse sonore central si clar. Astfel, acest mod este perfect pentru multe tipuri de inregistrari stereo live.

 

Capsula XYH-6 X/Y este prevazuta cu 2 microfoane unidirectionale de calitate ridicata. Acest tip de microfon este cel mai sensibil la un semnal venind din fata, si mai putin sensibil la semnalele venind din spate si din lateral. Microfoanele au o diafragma de 14.6mm, una din cele mai mari disponibile pentru dispozitivele de inregistrare portabile.

 

Unghiul celor 2 microfoane poate fi usor modificat de la 90 la 120 de grade. 

Redand mono trackuri stereo X/Y rezulta un sunet mai plin decat daca ati fi folosit un singur microfon, dar, in cazul in care compatibilitatea mono este critica (de exemplu in productiile pentru televiziune), tehnica Mid-Side (MS) este o alegere mai buna.

 
Mid-side Mic
Inregistrarea de tip Mid-Side (MS) va permite sa modificati latimea campului stereo in care se face panoramarea dupa inregistrare, fiind o tehnica foarte utila pentru film, video si proiecte pentru televiziune. 

 

Capsula MSH-6 MS, desi pare a fi un singur microfon, este de fapt alcatuita din 2 microfoane asezate direct unul peste celalalt. Unul din microfoane este unidirectional (sensibil la semnale venind din fata), iar celalalt este bidirectional (sensibil la semnale din fata si din spate si mai putin la semnale venind din lateral).

Microfonul unidirectional (Mid) este indreptat inainte, iar cel bidirectional (Side) este asezat perpendicular pe microfonul Mid. 

 

Conceptul care sta la baza tehnicii Mid-Side este urmatorul: microfonul Mid capteaza semnale venind din centru, in timp ce microfonul Side creaza ambianta si directionalitate adaugand sau eliminand informatii din lateral.

 

Tehnica Mid-Side este alegerea potrivita cand aveti nevoie de o cantitate variabila de sunet de fundal. Poate fi folosit de asemenea la inregistrari in studio, iar flexibilitatea sa il face o optiune buna si pentru repetitii si inregistrarile concertelor live.  Specificatii

 • Inregistreaza pana la 6 trackuri simultan

 • 4 intrari mic/line, conectori de tip XLR/TRS

 • Controlul gainului prin knoburi si paduri de -20dB pentru fiecare intrare

 • Phantom power pentru intrarile principale: +12/+24/+48V

 • Display LCD full color de 2 inch (320 x 240 pixels), inclinat pentru o citire mai usoara

 • Inregistreaza direct pe carduri SD, SDHC si SDXC de pana la 128GB

 • Formate audio: WAV (compatibil BWF, 16/24bit, 44.1/48/96KHz) si MP3 (44.1kHz, 48-320kbps)

 • Functii: auto-record, pre-record si backup-record

 • Mix intern stereo si multitrack

 • VU metre virtuale

 • Voice memo

 • Overdubbing, pana la 99 de trackuri

 • Efecte integrate: filtru trece jos, compresie si limitare

 • Decodare MS

 • Posibilitatea de normalizare, divizare si egalizare

 • Tuner cromatic si metronom

 • Redare in loop cu posibilitatea setarii punctelor de inceput si final

 • Viteza de redare variabila, de la 50% la 150%

 • Pitch variabil per track fara sa afecteze viteza redarii

 • Port USB 2.0 pentru conectarea la PC

 • Multichannel si interfata USB stereo pentru PC/MAC/iPad

 • Se monteaza usor pe DSLR sau camcorder

 • Alimentare: 4 x baterii AA (pana la 20 de ore de functionare)

 • Dimensiuni: H6: 77.8mm x 152.8mm x 47.8mm; XYH-6: 78.9mm x 60.2mm x 45.2mm; MSH-6: 58mm x 67.6mm x 42.1mm


 Mai mult

Specificatii
ZOOM H6 Handy Recorder - Dispozitiv de inregistrare audio portabil (XYH-6 si MSH-6 incluse)

Product Information

Package contains
• Zoom H6 Handy Recorder

• XYH-6 X/Y mic capsule

• MSH-6 MS mic capsule

• card SD 2GB

• 4 x baterii AA

• Cubase LE Software ( eticheta link download si serial number )

• WSH-6S Foam Windscreen

• Cablu USB

• Carcasa

• Manual utilizare
Warranty Length24
Product stateNou

Recordere audio / Reportofoane

Intrari Audio6
Microfon IncorporatDa
Interfata IntrareXLR / TRS
Iesire CastiDa
AlimentareAA

Copyright F64.ro © 2001-2020