Cauta ...

Zhiyun Tech - Servo Follow Focus pentru Crane 2

Zhiyun Follow Focus permite focalizarea in timp real pentru toate modelele de camere mirrorless si DSLR. Cu un Servo Follow Focus montat pe Zhiyun Crane 2, veti avea un sistem profesional de filmare, cu un dispozitiv de control al focalizarii de partea dumneavoastra indiferent de camera folosita sau de obiectiv, indiferent daca aceasta are sau nu autofocalizare. Instalarea este rapida: Crane 2 Servo Follow Focus are un design rapid de instalare care va permite sa montati intr-un minut. Prin conectarea Crane 2 la ZY Play APP, aveti posibilitatea sa utilizati diverse optiuni si sa focalizati folosind telefonul, astfel fotografierea devenind mai complexa. Indicator de stare a sistemelor clare: Indicatorii de stare a sistemului (rosu, albastru si galben) arata starea stabilizatorului, facilitand astfel rezolvarea problemelor de depanare.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041055
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Zhiyun Tech - Servo Follow Focus pentru Crane 2

Instalarea este rapida: Crane 2 Servo Follow Focus are un design rapid de instalare care va permite sa montati intr-un minut.


Prin conectarea Crane 2 la ZY Play APP, aveti posibilitatea sa utilizati diverse optiuni si sa focalizati folosind telefonul, astfel fotografierea devenind mai complexa.


Indicator de stare a sistemelor clare: Indicatorii de stare a sistemului (rosu, albastru si galben) arata starea stabilizatorului, facilitand astfel rezolvarea problemelor de depanare.

Mai mult

Specificatii
Zhiyun Tech - Servo Follow Focus pentru Crane 2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital