Cauta ...
0
0

Xiaomi Ninebot Mini Scooter Alb

xiaomi
Ninebot Mini Scooter Xiaomi iti pune la dispozitie tehnologie de deplasare de ultima generatie, multumita sistemului de auto-echilibrare, te deplasezi cu usurinta, doar printr-o simpla inclinare a corpului. Experienta simplificata a mersului cu Ninebot Mini Scooter Xiaomi este posibila prin combinatia de algoritmi avansati de utilizare si control, a senzorilor de precizie si a procesoarelor de inalta performanta. Ninebot Mini Scooter Xiaomi asigura o deplasare de 4 ori mai rapida decat mersul pe jos si pana la 22 km de plimbare neintrerupta.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125044720
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Xiaomi Ninebot Mini Scooter Alb 


Ninebot Mini Scooter Xiaomi are inclus un sistem de iluminare compus din faruri automate tip LED. Farurile ajuta la localizare, dar si pentru a lumina drumul, pe o distanta de pana la 5 m in fata. Cele doua sisteme LED au in mod prestabilit culoarea albastra, dar devin rosii atunci cand franati si se galbene cand virati la stanga sau la dreapta. 


Ninebot Mini Scooter Xiaomi are o inaltime a sasiului de 9 cm si placute de absorbtie a socurilor in timpul deplasarii. Certificat IP54, Ninebot va permite sa va deplasati chiar si atunci cand ploua.


Activeaza functia Bluetooth si vei putea coordona Ninebot Mini Scooter Xiaomi in 2 moduri diferite: fie modul obisnuit, fie din smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate, prin Bluetooth.


Ninebot Mini Scooter Xiaomi are un sistem inteligent de gestionare a bateriilor sale Li-ion de mare capacitate, prin care monitorizeaza nivelul de incarcare al fiecarei baterii in timp real.


Ninebot Mini Scooter Xiaomi imbina peste 10 ani de cunostinte combinate, de la Ninebot si Segway: utilizeaza senzori de greutate, miscare, viteza, temperatura si senzori de putere incorporati pentru a capta miscarile corpului tau. Xiaomi imbina aceste informatii pentru a produce un algoritm personalizat, chiar si in functie de gen: feminin sau masculin.


Telefonul tau nu este doar o cheie pentru Ninebot Mini Scooter Xiaomi - daca cineva incearca sa fure Ninebot Mini Scooter Xiaomi atunci cand acesta este blocat, vehiculul va porni alarma si vei primi imediat o alerta pe telefon.


Tabloul de bord va furnizeaza informatii legate de viteza curenta. Mai mult, aveto acces la caracteristici de diagnoza integrate, astfel incat, daca aplicatia detecteaza nereguli, va trimite o alerta si va propune o solutie adecvata. Veti primi actualizari ale aplicatiei si va puteti personaliza setarile in functie de preferintele proprii.


 


Dimensiuni
(WxH) 54,8 Cm X 55,9 Cm
Greutate
12.8 Kg
Material
Cadru Din Aliaj De Magneziu
Baterie
30 X 18,650 Baterii Lithium De Mare Capacitate
Output
63VDC
Tip Baterie
Bateria Functioneaza Optim: La Incarcare Completa A Bateriei, Greutate De Max 70 Kg, Temperatura Ambianta De Pana La 25 ° C, Deplasare La Viteza De 15 Km / H Pe Un Drum De Suprafata Plana, Distanta De Aproximativ 22 Km
Timp Incarcare Completa
Cca 4 Ore
Input
100-240vac, 50/60 Hz
Viteza Maxima
Cca 16 Km/Ora
Greutate Maxima
85 Kg
Caracteristici
Lumina Ambientala Sensibila/ Faruri Principale Si Faruri Secundare Cu Led / Lumini De Semnalizare/ Bluetooth / Lumini Indicatoare De Alimentare
Putere Motor
350 W X 2
Putere Maxima Instantanee
2100 W
Smart BMS
Supratensiune / Subtensiune / Scurtcircuit / Protectie La Supraincalzire/ Somn / Trezire / Informatii Detaliate Despre Baterie Pot Fi Gasite In Aplicatie
Cuplu Maxim
35 Nm*2
Consum Standard Energie
1.1 Kwh/100 Km
Distanta Franare
3.4 M Pe Suprafete Uscate
Mod Franare
Sistem De Franare Cu Regenerare, Senzor Somatic
Mecanism Amortizare
Cadru Din Aliaj De Magneziu Cu Amortizare Ridicata La Socuri Si Placute De Absorbtie A Socurilor
Mod Incepatori
Da. Dupa Parcurgerea Primul Km, Modul Incepator Va Fi Eliminat Automat. Modul Pentru Incepatori Poate Fi Configurat Din Nou Folosind Aplicatia
Inaltime Recomandata
120-200 Cm
Anvelope
Anvelope Pneumatice De 10.5 ", Rezistente La Umiditatea Suprafetei De Deplasare-IP54
Jante
Jante De 6 "Din Aliaj De Magneziu
Mai mult

Specificatii
Xiaomi Ninebot Mini Scooter Alb

Product Information

Buletts txt listing

  • Cadru din aliaj de magneziu

  • Mod Incepatori disponibil

  • Ceritificat IP54 - rezistent la umezeala

  • Jante de 6" din aliaj de magneziu

Style62006|Alb|false,62005|Negru|false
Package containsScooter Xiaomi Ninebot Mini

Manual de utilizare
Warranty Length12

Copyright F64.ro © 2001-2020