X-Rite ColorMunki DISPLAY

X-Rite ColorMunki DISPLAY

X-Rite
Cod produs: 1043065
Discount: 10% Expira la: 31.03.2018

799,90 lei

(-10%)

719,99 lei

(TVA inclus)
 • Stoc Limitat

  Stoc Limitat

 • 719 puncte fidelitate

X-Rite ColorMunki DISPLAY este un colorimetru precis si usor de utilizat, ideal pentru fotografii si graficienii care au nevoie un inalt grad de acuratete in redarea culorilor. Acest colorimetru ofera posibilitatea calibrarii monitorului, laptopului, televizorului sau a proiectorulu,i pentru o redare corecta a culorilor si a contrastului.

Pe langa functia de calibrare, ColorMunki DISPLAY poate monitoriza lumina din ambient, realizand corectia culorilor in functie de temperatura de culoare a luminii ambientale.

Descriere X-Rite ColorMunki DISPLAY

• Culori precise, tonuri reale ale pielii, si detalii in umbre si lumina
• Calibreaza cu precizie monitoare, laptop-uri si proiectoare
• Ajustarea corespunzatoare a luminozitatii si a contrastului

Macintosh:


• Sistem de operare: MacOS X 10.5, 10.6, or 10.7
• RAM: 1 GB
• Spatiu HDD: 500 MB
• Port USB
• Placa video 16 bit si rezolutie 1024 x 768
• DVD-ROM

Windows:


• Sistem de operare: Windows XP 32 bit, Vista 32 / 64 bit, Windows 7
• Procesor: Intel Pentium 4, AMD Athlon XP
• RAM: 1 GB
• Spatiu HDD: 500 MB
• Port USB
• Placa video 16 bit si rezolutie 1024 x 768
• DVD-ROM

Recenzii X-Rite ColorMunki DISPLAY

Pachetul contine X-Rite ColorMunki DISPLAY


• Colorimetru ColorMunki Display

• Software

• Documentatie

Similare X-Rite ColorMunki DISPLAY

Info service X-Rite ColorMunki DISPLAY

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

2 Recenzii

Merita investitia
Dupa o experienta la un eveniment in care am avut unele fotografii mai arse, din cauza editarii, pentru ca monitorul meu care nu era calibrat, si ce vedeam eu la mine ca fiind bine, la altii se vedea ars. Atunci mi-am dat seama ca fiecare monitor e diferit, ecranele telefoanelor difera de la unul la altul, chiar foarte mult la anumite modele, laptopurile la fel.
 
Asa ca singura varianta era sa calibrez monitorul la un standard recunoscut international ca fiind bun, un standard la care sa ne raportam toti. Am cumparat acest colorimetru si prima impresie, dupa calibrarea monitorului a fost cu parere de rau. Imi facuse o tenta rosiatica, pentru ca aveam o tenta verzuie, ii mai scazuse din luminozitate si facuse contrastul putin mai ridicat. Acum, la 3 saptamani dupa clibrare, pot sa spun ca e mult mai bine cu el calibrat. Am luat lucrari de referinta de la fotografi cunoscuti pe plan national, si toate se vad foarte bine dupa calibrare, inainte nu erau asa de bune. Am avut de corectat mai mult la fotografiile mele pe care deja le pregatisem clientilor pentru livrare. 

Am calibrat si 2 laptopuri, branduri diferite, iar rezultatele sunt identice, imaginea identica, perfecta pe ele. Se vede asa cum trebuie sa se vada. La monitorul meu de la PC, se vede o idee mai intunecat, dar nu mult, si contrastul putin mai mare, e diferenta foarte mica intre ele, dar nici monitorul meu nu este unul performant, fiid un un Acer la 600 de lei. O sa urmeze un upgrade la monitor anul urmator, pentru a ma bucura din plin de colorimetru.

Pe scurt, la inceput o sa fiti dezamagiti, cum am fost si eu la inceput, in cele mai multe cazuri asa e. Dupa o saptamana incepeti sa-l acceptati, iar dupa mai multe, o sa va dati seama ca e mai bine asa, si ca merita achizitia. O sa-l pastrez si o sa-mi fac treaba cu el, si daca vreun client imi spune ca nu sunt ok culorile, luminozitatea, ii pot calibra monitorul, si o sa vada ceea ce vad eu. 

Stiu ca toti cautam pareri inainte de a achizitiona ceva, tocmai de asta am lasat o parere dupa achizitie, sper sa va ajute. Una peste alta, trebuie sa primeze calitatea lucrarilor noastre pentru care suntem platiti, iar pentru asta aveti nevoie de un monitor corect calibrat. Lumina buna!
Dupa o experienta la un eveniment in care am avut unele fotografii mai arse, din cauza editarii, pentru ca monitorul meu care nu era calibrat, si ce vedeam eu la mine ca fiind bine, la altii se vedea ars. Atunci mi-am dat seama ca fiecare monitor e diferit, ecranele telefoanelor difera de la unul la altul, chiar foarte mult la anumite modele, laptopurile la fel.<div>&nbsp;<div>Asa ca singura varianta era sa calibrez monitorul la un standard recunoscut international ca fiind bun, un standard la care sa ne raportam toti. Am cumparat acest colorimetru si prima impresie, dupa calibrarea monitorului a fost cu parere de rau. Imi facuse o tenta rosiatica, pentru ca aveam o tenta verzuie, ii mai scazuse din luminozitate si facuse contrastul putin mai ridicat. Acum, la 3 saptamani dupa clibrare, pot sa spun ca e mult mai bine cu el calibrat. Am luat lucrari de referinta de la fotografi cunoscuti pe plan national, si toate se vad foarte bine dupa calibrare, inainte nu erau asa de bune. Am avut de corectat mai mult la fotografiile mele pe care deja le pregatisem clientilor pentru livrare.&nbsp;<div><br></div><div>Am calibrat si 2 laptopuri, branduri diferite, iar rezultatele sunt identice, imaginea identica, perfecta pe ele. Se vede asa cum trebuie sa se vada. La monitorul meu de la PC, se vede o idee mai intunecat, dar nu mult, si contrastul putin mai mare, e diferenta foarte mica intre ele, dar nici monitorul meu nu este unul performant, fiid un un Acer la 600 de lei. O sa urmeze un upgrade la monitor anul urmator, pentru a ma bucura din plin de colorimetru.</div><div><br></div><div>Pe scurt, la inceput o sa fiti dezamagiti, cum am fost si eu la inceput, in cele mai multe cazuri asa e. Dupa o saptamana incepeti sa-l acceptati, iar dupa mai multe, o sa va dati seama ca e mai bine asa, si ca merita achizitia. O sa-l pastrez si o sa-mi fac treaba cu el, si daca vreun client imi spune ca nu sunt ok culorile, luminozitatea, ii pot calibra monitorul, si o sa vada ceea ce vad eu.&nbsp;</div><div><br></div><div>Stiu ca toti cautam pareri inainte de a achizitiona ceva, tocmai de asta am lasat o parere dupa achizitie, sper sa va ajute. Una peste alta, trebuie sa primeze calitatea lucrarilor noastre pentru care suntem platiti, iar pentru asta aveti nevoie de un monitor corect calibrat. Lumina buna!</div></div></div>
3
0
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile
De nelipsit
Extrem de usor de folosit si de practic. Pot sa zic ca monitorul de la Imac-ul meu a primit o noua viata. Diferenta de la inainte si dupa calibrare e foarte mare. Daca lucrati si pentru tipar nu prea vad cum va puteti descurca onorabil fara un calibrator. Acesta chiar ofera un raport pret/calitate imbatabil. Am avut si un Spyder, dar acesta e... altceva.
Extrem de usor de folosit si de practic. Pot sa zic ca monitorul de la Imac-ul meu a primit o noua viata. Diferenta de la inainte si dupa calibrare e foarte mare. Daca lucrati si pentru tipar nu prea vad cum va puteti descurca onorabil fara un calibrator. Acesta chiar ofera un raport pret/calitate imbatabil. Am avut si un Spyder, dar acesta e... altceva.
3
0
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile

2 Recenzii

Ce fel de abuz raportati?
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss