Cauta ...
0
0

White Diamonds - Husa agenda Window Wallet Apple Iphone 6 - negru

white diamonds
Aceasta husa tip agenda asigura o potrivire perfecta pentru Apple iPhone 6, il protejeaza si ii ofera un design impresionant. Cristalele Swarovski pe care le contine te vor face pur si simplu sa stralucesti. Este special conceputa pentru a avea acces facil la toate functiile telefonului si este creata dintr-un material de calitate si rezistent. Asigura protectie completa a telefonului si a ecranului. Contine 3 compartimente pentru carduri si un compartiment suplimentar. Modelul este foarte plat si are functie de sprijin pentru a viziona confortabil continut video.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125018074
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
White Diamonds - Husa agenda Window Wallet Apple Iphone 6 - negru

Aceasta husa tip agenda asigura o potrivire perfecta pentru Apple iPhone 6, il protejeaza si ii ofera un design impresionant. Cristalele Swarovski pe care le contine te vor face pur si simplu sa stralucesti.Este special conceputa pentru a avea acces facil la toate functiile telefonului si este creata dintr-un material de calitate si rezistent. Asigura protectie completa a telefonului si a ecranului.Contine 3 compartimente pentru carduri si un compartiment suplimentar.

Modelul este foarte plat si are functie de sprijin pentru a viziona confortabil continut video.Compatibilitate: Apple Iphone 6

Culoare: Negru
Mai mult

Specificatii
White Diamonds - Husa agenda Window Wallet Apple Iphone 6 - negru

Product Information

Warranty Length6

Copyright F64.ro © 2001-2020