Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Western Digital My Passport SSD Extern 1TB, USB 3.1 Argintiu

western digital
Stocati continutul pe SSD-ul My Passport pentru a reduce spatiul intern de stocare limitat. Puteti seta o parola pentru a va mentine protejate fisierele cu criptare hardware AES 256-biti cu software-ul WD Security. My Passport SSD este cea mai rapida unitate My Passport pana in prezent, cu viteze de pana la 515MB/s, utilizand portul USB Type-C pentru a transfera rapid date. Viteza lui ofera o performanta excelenta pentru a ajuta la rularea masinilor virtuale pe computer. Construit pentru Mac sau PC, SSD-ul My Passport este compatibil cu porturile USB Type-C si USB Type-A. USB Type-C este gata sa atinga viteze de pana la 515MB/s. De asemenea compatibil cu USB 3.1 Gen 2, USB 3.0 si USB-A.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125042451
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Western Digital My Passport SSD Extern 1TB, USB 3.1 Argintiu

Construit pentru Mac sau PC, SSD-ul My Passport este compatibil cu porturile USB Type-C si USB Type-A. USB Type-C este gata sa atinga viteze de pana la 515MB/s. De asemenea compatibil cu USB 3.1 Gen 2, USB 3.0 si USB-A.


Software-ul WD Backup inclus, include facilitatea de a crea automat copii de siguranta ale fisierelor de mare capacitate pe unitatea dumneavoastra sau pe contul serviciului de Cloud Dropbox. Compatibil cu Apple Time Machine (necesita reformatare.)


Construit sa reziste la cazaturi de pana la 2 metri, My Passport este proiectat de la zero de catre Western Digital pentru a livra calitate atat la interior cat si la exterior si pentru a oferi performante de incredere.Capacitate: 1TB

Interfata: USB 3.1

Rate transfer: 515 MB/s
Mai mult

Specificatii
Western Digital My Passport SSD Extern 1TB, USB 3.1 Argintiu

Product Information

Buletts txt listing
  • Capacitate 1TB
  • Interfata USB 3.1/li>
  • WD Backup
  • Rate transfer pana la 515 MB/s
Warranty Length37
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019