Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Protectie cu nanotehnologie pentru parbriz si caroserie

Universal High Tech Windscreen Protection de la Diamond Protect are la baza o tehnologie aerospatiala care face mai dur si rezistent parbrizul cabinei de pilotaj, prelunging si durata sa de viata. Acum va puteti proteja si dumneavoastra parbrizul. Universal High Tech Windscreen Protection va protejeaza parbrizul si absolut toate suprafetele vitrate ale vehiculului. Geamurile vor fi mai rezistente la zgarieturi si spargeri. În plus, nu veti mai folosi asa des stergatoarele, deoarece apa se va scurge de pe parbriz la viteze mici. Toate aceste beneficii se datoreaza suprafetei unice protejata cu Universal High Tech Windscreen Protection. Stratul protector care se formeaza are o grosime de aproximativ 100 nanometri si este similar cu sticla securizata, un material foarte dur, cu proprietati oleofobe, hidrofobe si respingatoare de murdarie. Discutam de protectie de ordinu nano, deoarece grosimea de acoperire este in domeniul nano. Astfel, acoperirea este de aproximativ 500 ori mai subtire decat firul de par. Ar trebui sa folositi un microscop electronic pentru a observa stratul de sticla lichida
Mai mult
Variante:
Pachete:

De: 109,99 LeiPor: 49,99 Leiou X de

Economia de 60,00 Lei

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 49,99 Lei
 • 2X de 24,99 Lei
 • 3X de 16,66 Lei
 • 4X de 12,49 Lei
 • 5X de 9,99 Lei
 • 6X de 8,33 Lei
 • 7X de 7,14 Lei
 • 8X de 6,24 Lei
 • 9X de 5,55 Lei
 • 10X de 4,99 Lei
 • 11X de 4,54 Lei
 • 12X de 4,16 Lei
 • 18X de 2,77 Lei
 • 24X de 2,08 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
125041766
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Protectie cu nanotehnologie pentru parbriz si caroserie

De ce sa va protejati parbrizul cu Universal High Tech Windscreen Protection?


Universal High Tech Windscreen Protection de la Diamond Protect are la baza o tehnologie aerospatiala care face mai dur si rezistent parbrizul cabinei de pilotaj, prelunging si durata sa de viata. Acum va puteti proteja si dumneavoastra parbrizul. Universal High Tech Windscreen Protection va protejeaza parbrizul si absolut toate suprafetele vitrate ale vehiculului. Geamurile vor fi mai rezistente la zgarieturi si spargeri. În plus, nu veti mai folosi asa des stergatoarele, deoarece apa se va scurge de pe parbriz la viteze mici. Toate aceste beneficii se datoreaza suprafetei unice protejata cu Universal High Tech Windscreen Protection. Stratul protector care se formeaza are o grosime de aproximativ 100 nanometri si este similar cu  sticla securizata, un material foarte dur, cu proprietati oleofobe, hidrofobe si respingatoare de murdarie. Discutam de protectie de ordinu nano, deoarece grosimea de acoperire este in domeniul nano. Astfel, acoperirea este de aproximativ 500 ori mai subtire decat firul de par. Ar trebui sa folositi un microscop electronic pentru a observa stratul de sticla lichida.
 
Puteti aplica Universal High Tech Windscreen Protection pe toate tipurile de parbriz. Totusi, va recomandam protejarea parbrizul masinii, fiind expus la presiuni ridicate. Parbrizele tratate cu Universal High Tech Windscreen Protection sunt mai robuste si mai putin sensibile la zgarieturi si fisuri in urma impactului cu bucati de piatra. In plus, raman curate mai mult timp. Datorita efectului hidrofob, protectia actioneaza ca o bariera pentru ploaie, care permite apei sa se usuce rapid si aproape de la sine. Pe timpul iernii, geamurile protejate cu Universal High Tech Windscreen Protection au un avantaj special. Astfel, daca apa nu mai ramane pe suprafata, suprafatele vitrate nu mai ingheata atunci cand masina este afara. In caz de inghet, gheata de pe sticla protejata cu Universal High Tech Windscreen Protection se curata mult mai usor si fara zgarieturi.
 
CURATARE U?OARA
Datorita Universal High Tech Windscreen Protection, curatarea completa a parbrizului este de domeniul trecutului. Cu putin efort, parbrizul este din nou foarte curat.
 
MURDARIA SI PLOAIA NU MAI ADERA LA PARBRIZ
Diamond Protect Universal High Tech Windscreen Protection ajuta ploaia si murdaria sa se scurga de pe parbriz incepand de la viteze mici (de la 40 km / h). Profitati de o imagine clara chiar si fara a folosi stergatoarele.
 
REZISTENTA
Universal High Tech Windscreen Protection este rezistent la aparate / masini de curatat cu presiune. Puteti sa va curatati masina fara grija si sa o spalati ca de obicei iar protectia parbrizului se pastreaza.
 
GHEATA CURATATA USOR SI RAPID 
Pe timpul iernii, parbrizul protejat cu Universal High Tech Windscreen Protection se va curata usor si rapid de gheata. Gheata va aparea mai greu, deoarece apa nu mai ramane pe parbriz.
 
FARA TANTARI SI INSECTE LIPITE DE PARBRIZ
Diamond Protect Universal High Tech Windscreen Protection se foloseste pentru a aplica un strat subtire de protectie pe parbriz. Astfel, suprafata foarte neteda face ca insectele sa fie mai usor de curatat.
 
PROTECTIE LA PIETRE SI ZGARIETURI
Tehnologia spatiala aplicata face parbrizul mai dur si mai rezistent la zgarieturi.


Destinatie:Ferestre panoramice acoperis
Geamuri laterale/spate
Parbrize (auto/moto)
Parbrize de aeronave
Aplicare:Manuala
Livrare:Gratuita prin curier
Rezistenta:>9h pe scara de duritate Mohs

Mai mult

Specificatii
Protectie cu nanotehnologie pentru parbriz si caroserie

Copyright F64.ro © 2001-2020