Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Protectie cu nanotehnologie pentru telefon

Universal High Tech Display Protection este un produs german revolutionar care a fost conceput pentru a conferi protectie telefonului tau. Nanotehnologia inlocuieste folia traditionala atat de incomoda care se deterioreaza dupa cateva luni.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041764
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Protectie cu nanotehnologie pentru telefon

Universal High Tech Display Protection este un produs german revolutionar care a fost conceput pentru a conferi protectie telefonului tau. Nanotehnologia inlocuieste folia traditionala atat de incomoda care se deterioreaza dupa cateva luni. Diamond Protect echilibreaza denivelarile suprafetei si devine un al doilea strat ce creste rezistenta impotriva zgarieturilor cu pana la 600%. Conceput pentru a proteja si oferi dispozitivului o durata mai mare de viata, foloseste nanotehnologia, structurile atomice sunt manipulate, iar moleculele formeaza un strat micro de sticla lichida care nu poate fi observat cu ochiul liber.


  

Aplicare:Manuala
Certificare TUV:In urma testelor TUV duritatea suprafetei tratate de afisare a telefonului mobil si a tabletei au 9H, alaturi de efectul antibacterian - produsul a redus dezvoltarea microorganisme Staphylococcus Aureus cu 99,5%, iar în cazul Escherichia coli cu 98,9% pe suprafata tratata Diamond Protect.
Detalii suplimentare:Protectia acopera tot - ecran, anti-shock, anti-zgarieturi, protectie impotriva lichidelor si uleiurilor
Gama produs:Profesionala
Livrare:Gratuita prin curier
Rezistenta:>9h pe scara de duritate Mohs

Mai mult

Specificatii
Protectie cu nanotehnologie pentru telefon

Product Information

Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2020