Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Think Tank Lens Drop V2.0 - toc obiectiv

Toate tocurile din seria Modular Component pot fi atasate gentilor de brau din seria Speed Convertibles (Speed Demon V2.0, Speed Freak V2.0 si Speed Racer V2.0). De asemenea, anumite rucsacuri Think Tank poseda la exterior ochiuri similare celor de pe centuri ce ofera posibilitatea de a monta aceste tocuri si a mari astfel capacitatea echipamentului. Versatilitatea oferita de posibilitatea de a va configura un rucsac sau o geanta prin adaugarea de tocuri este de neegalat.Tocurile Think Tank sunt concepute fie sa se roteasca de-a lungul centurii fie sa fie prinse intr-un punct fix al centurii. Pentru a putea fi rotit un toc, limba de plastic alb trebuie trecuta prin spatele centurii atunci cand tocul este atasat; astfel, se permite tocului sa gliseze de-a lungul centurii, putandu-l impinge in pozitia dorita. Pentru a bloca tocul, limba din plastic alb trebuie sa fie trecut printr-un ochi al centurii foto; astfel, tocul nu se va deplasa deloc in raport cu centura.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1044975
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Think Tank Lens Drop V2.0 - toc obiectiv

LENS DROPDimensiuni interne:

17,8 (adancime) X 10,9 (diametru) cmEchipament compatibil:

teleobiectiv transfocal, de dimensiune medie, cu parasolarul in pozitieSistemul Modular Rotation ofera cel mai facil si eficient mod de accesare a echipamentului foto, permitandu-va sa fiti "Pregatiti inainte de Moment".

Gama de tocuri Lens Changer ofera acces rapid si protectie eficienta, permitandu-va in acelasi timp sa personalizati gama de tocuri pe care o folositi in functie de echipamentul pe care doriti sa-l utilizati.

Realizati un sistem complet utilizand un mix de tocuri alaturi de o centura foto sau un rucsac Think Tank.Caracteristici principale:

- sistemul "Roteste sau Fixeaza" de la Think Tank sporeste versatilitatea;

- tocurile sunt dimensionate pentru obiective pro cu parasolare atasate;

- usurinta in utilizare - inchidere facila a tocului cu o singura mana;

- buzunarul din partea inferioara include husa impotriva ploii;O caracteristica a echipamentelor Think Tank Photo este ca toate poseda o husa impotriva ploii, cu cusaturi etanse. Acest lucru este important pentru a impiedica apa sa treaca de husa de ploaie pe la cusaturi.Toate tocurile din seria Modular Component pot fi atasate gentilor de brau din seria Speed Convertibles (Speed Demon V2.0, Speed Freak V2.0 si Speed Racer V2.0). De asemenea, anumite rucsacuri Think Tank poseda la exterior ochiuri similare celor de pe centuri ce ofera posibilitatea de a monta aceste tocuri si a mari astfel capacitatea echipamentului. Versatilitatea oferita de posibilitatea de a va configura un rucsac sau o geanta prin adaugarea de tocuri este de neegalat.Tocurile Think Tank sunt concepute fie sa se roteasca de-a lungul centurii fie sa fie prinse intr-un punct fix al centurii. Pentru a putea fi rotit un toc, limba de plastic alb trebuie trecuta prin spatele centurii atunci cand tocul este atasat; astfel, se permite tocului sa gliseze de-a lungul centurii, putandu-l impinge in pozitia dorita. Pentru a bloca tocul, limba din plastic alb trebuie sa fie trecut printr-un ochi al centurii foto; astfel, tocul nu se va deplasa deloc in raport cu centura.Toate componentele din seria Modular pot fi purtate la o curea normala de pantaloni. Acest aspect este important daca trebuie sa folositi doar un singur toc si nu doriti sa utilizati si cureaua Think Tank. Pentru ca sistemul Think Tank este modular, inseamna ca puteti utiliza tocurile in orice varietate, pe o centura foto Think Tank sau la o curea de pantaloni, sau atasate la un rucsac foto.
Mai mult

Specificatii
Think Tank Lens Drop V2.0 - toc obiectiv

Product Information

Package containstoc obiectiv
Warranty Length420
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019