Cauta ...
0

Tamrac 5586 Expedition 6X + husa accesorii MX-S5368

tamrac
Expedition 6x este un rucsac mediu al seriei Tamrac, dedicat celor ce au nevoie sa transporte un echipament foto impresionant. Compartimentul central ofera datorita materialelor un maximum de protectie si este perfect configurabil prin sistemul cu arici al despartitoarelor. • La achizitionarea acestui rucsac primiti BONUS un Tamrac MX-S5368 Memory & Battery Management Wallet 4!
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
6904971
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Tamrac 5586 Expedition 6X + husa accesorii MX-S5368

Poate acomoda multiple body-uri SLR si o intreaga gama de obiective si flashuri.In plus beneficiati de spatiu special gandit pentru transportul filtrelor si al accesoriilor necesare oricarui fotograf.Pe langa materialul rezistent la apa, toate fermoarele beneficiaza deasemenea de protectie impotriva apei si umezelii.Compartimentul dedicat transportului laptopului poate acomoda un 14.1" si asigura acces rapid fara a deranja achipamentul foto si protectie la socuri si intemperii.

Buzunarele frontale de tip "aripioara" sunt de asemenea protejate de apa si va asigura acces rapid la micile accesorii stocate (filtre, carduri, baterii etc).Intre aceste buzunare avem sistemul de prindere al trepiedului, gandit astfel incat sa nu incomodeze accesul in restul rucsacului.Harnasamentul este special gandit pentru a distribui in mod egal greutatea si a asigura maximul de confort in timpul transportului.

Pe langa toate acestea, puteti monta in chingile special construite, accesorii suplimentare cum ar fi tocuri pentru obiective, holdere, sticluta cu apa etc.- Dimensiuni Interne: 28 x 14 x 37cm

- Dimensiuni externe: 34 x 27 x 43 cm

- Compartiment laptop pana la 14.1" diagonala

- Greutate: 2280g
Mai mult

Specificatii
Tamrac 5586 Expedition 6X + husa accesorii MX-S5368

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital