[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLSpeedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

Speedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

Speedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

Descriere

Speedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

store/product-description.title

Acest Bounce reflector se monteaza pe blitzul extern de pe aparatul de fotografiat pentru a difuza lumina dura de blitz, pentru a obtine umbre mai moi, spre deosebire de cele dure datorate luminarii frontale a blitzului.

Este recoandata utilizarea acestui bounce in cazul fotografiei de interior (in acesta caz lumina este difuzate pe o suporafata mai mare), si in cazul portretelor, rezultand un efect foarte placut, lumina fiind difuzata, dar in acelasi timp putin concentrata pe subiect.

- se ataseaza pe blitzuri cu ajutorul unei benzi cu airici (velcro) inclusa in pachet.

- se poate plia foarte usor, avand dimensiuni foarte reduse ce permit transportarea lui chiar si intr-un buzunar

- dimensiuni montat: 13.5x14x17cm
- dimensiuni pliat: 13.5x13.5cm

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 128040

Specificatii

Speedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Speedlight Pro Kit Flexi Bounce PFX

Review-uri

Incarcare recenzii...