Cauta ...
0

Sony Nex 3N body - SH5367

sony
Sony NEX-3N este un aparat foto foarte compact dar robust si elegant, destinat atat fotografilor profesionisti cat si celor amatori ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu. Desi este foarte compact isi mentine calitatile unui senzor APS, oferind astfel imagini de o calitate similara cu cele ale aparatelor foto DSLR. Prezinta urmatoarele caracteristici: • Rezolutie 16MP • Senzor Exmor APS HD CMOS (crop 1.5x) • Filmare Full HD: AVCHD 1920 x 1080i • Corp robust si foarte compact • Ecran LCD TFT TruBlack 3" rabatabil cu 460,000 puncte • Sensibilitate ISO pana la 16000 • Fotografiere in rafala pana la 4fps • Stocare pe card Memory Stick PRO Duo sau SD/SDHC
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5367
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony Nex 3N body - SH5367

Sony NEX-3N – aparat de salon - articol pe blogul F64

Pentru o prezentare detaliata a prdusului, CLICK AICI!Calitate a imaginii pe care o veti apreciaSenzorul face toata diferenta. Senzorul CMOS Exmor APS HD de dimensiuni foarte mari asigura o calitate a imaginii la nivelul unei camere DSLR dar fara dezavantajul dimensiunii si greutatii. Veti aprecia diferenta cu imagini extrem de detaliate, cu zgomot redus, chiar si la lumina scazuta.

Filme Full HD prin atingerea unui butonCapturati clipuri video Full HD cu detalii fine gratie focalizarii automate care permite urmarirea actiunii - chiar si atunci când apropiati scena. Efectele frumoase de defocalizare a fundalului adauga o dimensiune suplimentara filmarii creative.

Suficient de mica pentru a o lua oriundeBucurati-va de o calitate DSLR a imaginii si de reactii de fotografiere deosebit de rapide intr-o camera usoara, ultracompacta, cu blit incorporat. Corpul cu un stil senzational incape usor in buzunarul de la haina sau in geanta pentru excursii de o zi, calatorii de weekend sau concedii.

Portrete perfecteObtineti un aspect profesional cu fotografii compuse frumos, pline de personalitate ale membrilor familiei si ale prietenilor. Este, de asemenea, usor sa realizati autoportrete excelente. Ecranul LCD se inclina la 180°, astfel incât sa va puteti vedea tinând camera la lungimea bratului.Mai mult

Specificatii
Sony Nex 3N body - SH5367

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital