Cauta ...
0

Set tuburi extensie Kenko (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Nikon - SH5218-1

Kenko
Set tuburi extensie (inele macro) Kenko pt. aparate foto reflex Nikon (manual sau AF). Aceste inele sunt prevazute cu transmisie electrica a informatiilor de la obiectiv catre procesorul aparatului (unde este cazul). Setul contine 3 inele macro, respectiv de 12mm, 20m si 36mm. Tuburile de extensie (inelele macro) sunt proiectate pentru a permite obiectivelor sa focalizeze mai aproape decat distanta lor minima de focalizare din constructie. Prin aceasta apropiere (micsorarea distantei de focalizare) se creaza efectul de marire a subiectul fotografiat (subiectul apare ca fiind mai mare atat in vizor, cat si in fotografie/cadru).
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5218-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Set tuburi extensie Kenko (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Nikon - SH5218-1

Aceste tuburi de extensie sunt extrem de folositoare in fotografia MACRO, putand transforma practic orice obiectiv intr-unul macro, la un cost sensibil mai mic, dar mentinand in acelasi timp calitatea optica a obiectivului.Tuburile de extensie Kenko DG nu dispun de optica. Se monteaza direct pe camera, pe baioneta, iar la capatul lor se ataseaza obiectivele. Marindu-se astfel distanta dintre obiectiv si planul focal, aparatul este "fortat" sa focalizeze mai aproape decat in mod normal. Cu cat este mai maredimensiunea tubului, cu atat aparatul va focaliza mai aproape.Setul Kenko contine 3 tuburi de extensie/inele macro, de lungimi diferite, respectiv 12, 20 si 36mm. Aceste 3 tuburi pot fi folosite independent sau combinate.* Compatibile cu aparatele foto reflex Nikon manual focus AI, AI-s ai AF (lucreaza AF (cu obiectivele AFs), TTL auto exposure cu obiectivele Nikon )Nota:

- nu se poate focaliza la infinit cu inelele macro montate (plaja distantelor de focalizare este relativ restransa)

- factor de corectie la expunere pana la 3EV

- informatiile de la Nikon D nu sunt preluate (deoarece obiectivul va focaliza mai aproape decat este programat prin constructie)

- AF-ul lucreaza atat in cazul obiectivelor Nikon AF-D cat si AF-s (silent wave)

- este recomandata focalizarea manuala in cazul utilizarii inelelor macro
Mai mult

Specificatii
Set tuburi extensie Kenko (inele macro - 12mm, 20mm, 36mm) pentru Nikon - SH5218-1

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital