Cauta ...
0
0

Secretele editarii cu telefonul mobil in Snapseed - 05.10.2019

Termen de plata: 7 zile de la data inscrierii comenzii.

Locul la curs se rezerva doar in urma efectuarii platii.

Mentiune: pentru comenzile inscrise cu mai putin de 7 zile inainte de inceperea cursului, plata trebuie efectuata in momentul inscrierii.

(TVA inclus)
Cod produs:
125045163
Numar
sedinte
Numar
ore
Nivel
cunostinte
Locuri disponibile ramase:
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii

Descriere
Secretele editarii cu telefonul mobil in Snapseed - 05.10.2019

Atunci cand realizam fotografii, urmarim in general 3 etape:


- prima etapa este "Observarea", prin care identificam subiectul. Prin conlucrarea armonioasa a unor factori care tin de o anumita "magie", se poate atinge ceea ce numim "momentul de gratie".

- a doua etapa este "Realizarea tehnica a imaginii", dupa ce am aplicat reguli de compozitie, dupa ce punctul de statie a conferit deschiderea spre subiect. Setari tehnice, valori ale expunerii si diafragmei, toate conlucreaza intr-o "mecanica" a realizarii propriu-zise a imaginii.

De la aparatele foto cele mai complexe si pana la telefonul mobil, aceste doua etape sunt valabile, indiferent de instrument.

- a treia etapa este adesea privita cu mai putin interes, si anume "Prelucrarea". Daca profesionistii cunosc importanta unei bune prelucrari a imaginii, ceea ce pe vremuri era "develparea" si "fixarea",
fotograful entuziast si care nu cunoaste potentialul oferit de prelucrarea unei imagini - risca sa ignore unele imagini cu potential vizual foarte mare.

Prelucrarea unei imagini face parte din procesul fotografic. In epoca telefonului mobil, acesta este dotat cu camere puternice, dar si cu programe de editare evoluate.
Mai mult

Copyright F64.ro © 2001-2019