Cauta ...
0

Samyang 24mm T1.5 VDSLR II - Cine Lens Canon

Samyang
Samyang 24mm T1.5 VDSLR II este un obiectiv grandangular pentru sistemele de filmare VDSLR sau pentru camerele video pe montura Canon EF. Samyang 24mm T1.5 VDSLR II furnizeaza imagini cu un nivele ridicat de rezolutie si detaliu, multumita elementelor optice speciale - un element asferic hibrid si un element din sticla cu dispersie scazuta - completate de tratamentele optice multistrat - UMC. • Distanta focala: 24mm • Compatibil Full Frame • Focus manual • Tratament multi strat UMC • Inel de diafragma fara stopuri • Compatibil Follow Focus - inele dintate • 2 elemente asferice hibride - ASP • 4 elemente din sticla cu dispersie scazuta - ED • Focalizare complet interna • Parasolar petala detasabil • Filet filtru 77mm
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125017481
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Samyang 24mm T1.5 VDSLR II - Cine Lens CanonConstructie optica avansata

Samyang 24mm T1.5 VDSLR II are o constructie optica cu 13 elemente in 12 grupuri si include 2 elemente asferice hibride - ASP - si 4 elemente din sticla cu dispersie scazuta - ED.
Lentilele din sticla cu dispersie scazuta previn aparitia efectelor neplacute de flare si ghosting, iar elementele asferice hibride reduc aberatiile cromatice, pentru a furniza imagini de calitate, cu contrast ridicat pe toata suprafata cadrului, chiar si la diafragme deschise.
Tehnologia Ultra Multi Coating (UMC) presupune aplicarea de tratamente optice in straturi fine suprapuse, pentru a imbunatati transmisia luminii, prevenind in acelasi timp aparitia reflexiilor nedorite.
Samyang 24mm T1.5 II este renumit pentru efectul deosebit de neclaritate in fundal -

bokeh
.


  

Doua elemente asferice (ASP)

Cele doua elemente asferice reduc aberatiile cromatice si contribuie efectiv la cresterea rezolutiei furnizate de obiectiv. In imaginile finale veti regasi un nivel uimitor de detaliu pe toata suprafata cadrului, inclusiv in situatiile in care folositi o diafragma

deschisa.


  

Patru elemente din sticla cu dispersie scazuta (ED)

Lentilele din sticla cu dispersie scazuta previn aparitia efectelor neplacute de flare si ghosting, pentru a furniza imagini cu calitate de exceptie.Tratamente optice Ultra Multi Coating (UMC)

Tehnologia Ultra Multi Coating (UMC) de la Samyang Optics presupune aplicarea de tratamente

optice in straturi fine, succesive, pentru a imbunatati transmisia

luminii, contribuind la prevenirea reflexiilor nedorite.


  

Diafragma fara stopuri si inele zimtate compatibile Follow Focus

Samyang 24mm T1.5 VDSLR II este dotat cu inele zimtate pentru diafragma si focus, deplin compatibile cu sistemele Follow Focus. Diafragma fara stopuri permite control deplin in orice situatie de filmare.  

Familia de obiectiv Samyang VDSLR II CINE LENS

Samyang 24mm T1.5 VDSLR II face parte din seria de obiective profesionale Samyang VDSLR, care produc acealeasi culori in imagini si au inelele de diafragma si focus dispuse aproximativ in aceeasi pozitie, pentru a maximiza confortul in utilizare.
Specificatii tehnice:Distanta focala


24mm

Diafragma

Maxim: T1.5
Minim: T22

Montura


Canon EF

Constructie

13 elemente in 12 grupuri

Inele diafragma


8

Distanta minima de focalizare   
25 cmUnghi de cuprindere


84.1° pe APS-C
115.7° pe Full Frame


Dimensiuni

83 x 97.5 mm

Greutate

615 g

Mai mult

Specificatii
Samyang 24mm T1.5 VDSLR II - Cine Lens Canon

Obiective Cinematice

Tip ObiectivFix

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital