Esti ceea ce iubesti
0
EOLSamyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

Samyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

Referinţă: 125017989

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Samyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

Descriere

Samyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

store/product-description.title

Diafragma maxima f/2.8 este recomandata atunci cand lucrati in lumina slaba, iar diafragma minima f/32 permite un camp de profunzime larg, util la fotografia close-up.
             

• Constructia optica incorporeaza un element cu indice de rafractie mare si un element cu dispersie ultra scazuta, pentru a reduce aberatiile cromatice si distorsiunile pe intreaga plaja de focalizare si la toate valorile diafragmei.
              

Tratamentele optice multi-strat reduc reflexiile parazite si neclaritatea, pentru a furniza imagini cu contrast ridicat, nivel ridicat de detaliu si culori naturale.
         

• Constructia optica de tip macro permite un raport de magnificare maxim de 1:1 si o distanta minima de focalizare de 30.7cm.
         

• Mecanismul de focalizare este complet intern, astfel incat elementul frontal nu se roteste la focalizare si permite utilizarea nestingherita a filtrelor graduale.
            

• Diafragma cu 9 lamele rotunjite ofera un bokeh foarte placut, motiv pentru care obiectivul Samyang 100mm f/2.8 Macro este recomandat si pentru fotografia de portret.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 156582

Specificatii

Samyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Samyang 100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Macro 1:1

Review-uri

Incarcare recenzii...