[Top Banner] Despre ce este primavara ta
0
Accesorii fotoEchipament audioMicrofoaneRode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

Rode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Rode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

Descriere

Rode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

store/product-description.title

 

RODE Podcaster este un microfon USB dinamic, care combina difuzare audio de calitate cu simplitatea conectivitatii USB, permitand inregistrarea directa pe un computer fara a fi nevoie de o interfata digitala suplimentara.

 

Podcaster procesează toată conversia analog-digital la interior, ocolind controlerul de sunet de calitate mai scăzuta, integrat al computerului.

 

O iesire de casti pe corpul microfonului asigura monitorizarea cu latenta zero, astfel incat utilizatorul sa auda exact ce se înregistreaza, fara intarziere sau ecou.

 

Este compatibil cu Windows 7, Windows 8 și Mac OS X, precum și cu mai multe distributii Linux.

 

Podcaster este ideal pentru podcasting, vodcasting, videoclipuri YouTube, software de recunoastere vocala, videoclipuri corporative si orice aplicatie de productie care necesita un microfon simplu, dar profesionist. Este, de asemenea, un microfon demo convenabil pentru muzicieni si compozitori care prefera comoditatea unui microfon USB, dar nu vor să compromita calitatea sunetului.

 

Poate fi folosit si ca microfon iPad pentru Apple iPad (in combinație cu kit-ul iPad Connection Kit și un hub USB de alimentare) pentru a oferi o inregistrare de inalta calitate pentru diverse aplicatii audio iPad, cum ar fi Garageband.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 313394

Specificatii

Rode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

Microfoane
Tip Microfon
Condenser
Conector
USB
Tip Captare
Directional
Alimentare
Plug-in
Conectare
Fir
Utilizare
Ambiental

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Tip microfon: Dinamic
  • Caracteristica directionala: Cardioid
  • Gama de frecventa: 40 Hz - 14 kHz
  • Dimensiuni (mm): 215 x 56 x 52 mm
  • Greutate (g): 655 g

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
Microfon Suport Cablu USB

Accesorii recomandate pentru

Rode Podcaster Microfon Dinamic Broadcast USB

Review-uri

Incarcare recenzii...