Cauta ...
0

Panasonic Lumix DMC-GH5S Body, negru RS125039499-1

Panasonic

Panasonic Lumix GH5S are functii extinse de inregistrare video si cu performanta ridicata de inregistrare in conditii de iluminare scazuta. Dezvoltata si realizata pentru cineastii profesionisti, Lumix GS5S dispune de cea mai inalta sensibilitate si calitate a inregistrarilor din istoria camerelor Panasonic Lumix. Senzor de 10,2 MPx, de tip Digital Live MOS, asistat de tehnologia Dual Native ISO si procesorul Venus Engine, reproduc cu fidelitate chiar si zonele intunecoase din cadru, permitand o sensibilitate maxima de 51.200 ISO. Camera ofera posibilitatea de a obtine imagini de diferite aspecte: 4:3, 17:9, 16:9 sau 3:2 si inregistrarea de imagini in format RAW (14 biti), pentru a permite utilizatorului maximum de flexibilitate.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125039499-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DMC-GH5S Body, negru RS125039499-1

Panasonic anunta actualizare de firmware pentru Lumix DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9, DC-GX9

DC-GH5S

LUMIX GH5S. VIITORUL INCEPE AZI
Camera foto GH5S este aparatul ideal pentru cineasti. Cu capacitate de inregistrare video la cea mai inalta calitate 4K fara trunchiere si cu un senzor MOS de 10,2 megapixeli cu sensibilitate ridicata, aparatul realizeaza filme pur si simplu uimitoare, indiferent cand va vine inspiratia.
Sensibilitate absoluta - senzor recent dezvoltat

Camera foto LUMIX GH5S asigura cea mai ridicata sensibilitate si cea mai buna calitate a imaginii din istoria produselor LUMIX. Aceasta se realizeaza prin combinarea senzorului cu sensibilitate ridicata recent dezvoltat cu tehnologia standardului ISO dual nativ si cu cel mai recent procesor Venus Engine. Standardul ISO dual nativ reprezinta o tehnologie revolutionara utilizata la camerele video profesioniste Panasonic si ofera avantajele unei sensibilitati foarte ridicate, mentinand in acelasi timp un nivel redus de zgomot. De obicei, in cazul standardului conventional ISO unic nativ, nivelul de zgomot creste odata cu cresterea sensibilitatii. Totusi, senzorul de imagine recent dezvoltat implementeaza circuite duble capabile sa comute la sensibilitatea nativa ridicata inainte de procesarea amplificarii. Aceasta inseamna ca puteti obtine inregistrari superbe cu eliminarea zgomotului in conditii de iluminare scazuta.


Rezolutie Cinema 4K 60p/50p* cu o durata de Inregistrare nelimitat?Inregistrare interna pe 10 biti in format 4:2:2

Camera foto LUMIX GH5S prezinta o caracteristica revolutionara de inregistrare video interna la rezolutie C4K/4K pe 10 biti in format 4:2:2. De exemplu, formatul pe 10 biti va reda toate subtilitatile imaginilor graduale ale cerului si ale apusurilor, fara efectul de formare a benzilor la care este predispus formatul pe 8 biti. Puterea de a avea capacitati de creare a filmelor integrate in camera foto stabileste un nou precedent in domeniul realizarii filmelor in stil revolutionar. De asemenea, puteti inregistra pe 10 biti in format 4:2:2 pe o cartela SD, transmitand simultan semnalul in direct printr-un port HDMI* de dimensiuni complete conectat la un dispozitiv de inregistrare sau la un monitor extern. Inregistrarea pe 10 biti in format 4:2:2 permite redarea fidela a culorilor si a gradarii, cu peste un miliard de culori si o tonalitate de patru ori mai ridicata decat in formatul pe 8 biti, pentru a se ridica la un nivel profesionist. * Materialele video la rezolutie C4K/4K 60p/50p in format 4:2:2 pe 10 biti sunt doar in redare.
Functie de inregistrare video V-LogL preinstalata

O curba gama logaritmica neutra sau plana (?log?) surprinde imagini cu interval dinamic ridicat, ideale pentru gradarea culorilor. In plus, o functie de afisare LUT va ajuta sa setati expunerea si sa va exprimati intentia regizorala (de ex., utilizati V-LogL la Rec.709 LUT pentru un aspect de tip HDTV). HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) este un mod de reproducere a partilor luminoase si a celor intunecate ale imaginii, facand-o sa apara asa cum o vede ochiul uman. Puteti alege formatul Hybrid Log Gamma (HLG) in Photo Style (Stil foto).
Mai multe rapoarte de aspect - o caracteristica exclusiva pentru LUMIX GH5S

Senzorul camerei foto LUMIX GH5S accepta mai multe rapoarte de aspect: 4:3, 17:9, 16:9 si 3:2. Gratie marginilor extinse ale pixelilor efectivi, distanta focala nu se schimba in aceste rapoarte de aspect. Disponibila pentru fotografiere si pentru inregistrare video 4K si C4K, precum si in modul Anamorphic (Anamorfic), aceasta functie va permite sa exploatati in mod complet unghiul de vizualizare al obiectivului, pentru imagini cu adevarat uimitoare! De asemenea, chiar si atunci cand utilizati un senzor cu dimensiuni mai mari, se obtin viteze ridicate de citire. Distorsiunea provocata de efectul de rulare a obturatorului este eliminata la un nivel de aproximativ 1,3x in comparatie cu modelul LUMIX GH5 la viteze ridicate de citire atunci cand se inregistreaza materiale video sau cand se utilizeaza un obturator electronic.
Inregistrare video cu redare lenta max. 10x - VFR (Variable Frame Rate - Frecventa de cadre variabila)

Pentru a amplifica expresivitatea inregistrarilor video, sunt disponibile diverse efecte pentru modelul LUMIX GH5S. Caracteristica VFR va permite sa inregistrati clipuri video cu o frecventa de cadre mai ridicata/mai scazuta la o calitate C4K/4K (la 60 cps, de maximum 2,5x mai lent*) sau Full HD (la 240 cps, de maximum 10x mai lent*). Frecventa de cadre minima pentru inregistrari video cu efecte de redare rapida este de 2 cps. * La redarea in format 24p. Intensitatea efectului difera in functie de frecventa si de formatul de inregistrare, iar unghiul de vizualizare se ingusteaza daca selectati o frecventa de cadre cu un numar de cadre de 204 sau mai multe.
Redare in direct prin HDMI si inregistrare interna simultana pe 10 biti in format 4:2:2

Camera foto LUMIX GH5S are capacitate de redare a imaginilor in timp real pe 10 biti in format 4:2:2 pe un dispozitiv de inregistrare sau pe un monitor extern printr-un cablu HDMI optional (TypeA de dimensiuni complete), asigurand in acelasi timp inregistrare interna pe 10 biti in format 4:2:2*. Aceasta este adecvata pentru inregistrare video profesionista care necesita monitorizare exacta a imaginilor sau pentru inregistrare de inalta calitate pe dispozitive externe cu codec (cum ar fi ProRes). Un suport de blocare a cablului pentru cablul HDMI este inclus in pachet impreuna cu camera foto LUMIX GH5S pentru a preveni problemele de deconectare a cablului pe teren. * Materialele video la rezolutie C4K/4K 60p/50p sunt doar in redare.
Borna de intrare/iesire TC

Codul de timp poate fi sincronizat cu un dispozitiv extern cu ajutorul cablului de conversie BNC inclus in pachet. Aceasta permite editarea cu cronologie neliniara a materialelor inregistrate cu mai multe camere. Intrarea LINIE se realizeaza printr-o mufa de microfon de 3,5 mm. Aceasta face posibila redarea sunetului de pe un dispozitiv audio extern, pentru o productie video mai eficienta.
• Montura: Micro Four Thirds
• Pixeli: Actual: 11.93 Megapixel
             Efectiv : 10.28 Megapixel
• Rezolutie maxima: 10 MP: 3680 x 2760
• Format: 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
• Tip senzor / Dimensiune: MOS, 17.3 x 13 mm
• Tip fisiere: Fotografii: JPEG, RAW
                    Filmare: AVCHD Ver. 2.0, H.264, MOV, MP4, MPEG-4 AVC/H.264
                    Audio: AAC, Dolby Digital 2ch, Linear PCM (Stereo)
• Bit Depth: 14-Bit
• Sistem de protejare impotriva prafului: Da
• Tip de carduri suportate: SD; SDHC; SDXC
• Stabilizare de imagine: Nu
• Inregistrare video: NTSC/PAL
• Format: 16:9
• Inregistrare audio: Microfon incorporat(stereo)
                                Optional - microfon extern(stereo si mono)
• Tip focus: Auto; Manual
• Mod focus: Continuous-Servo AF (C), Flexible (AFF), Manual Focus (M), Single-servo AF (S)
• Puncte focus: Detectie contrasc - 225
• Tip vizor: Electronic
• Acoperire vizor: 100%
• Ajustare dioptrie: -4 pana la +3 m
• Sensibilitate ISO: Auto, 160-51200 
• Wi-Fi: Da
• Temperatura de stocare/utilizare: -10 to 40 C
• Dimensiuni: 138.5 x 98.1 x 87.4 mm
• Greutate: 660gMai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DMC-GH5S Body, negru RS125039499-1

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital