Cauta ...
0

Resigilat: Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125011988-1

Panasonic
Acest produs RESIGILAT a fost VERIFICAT de F64!

splash

 

Produsele RESIGILATE au fost verificate de un specialist F64.

  Click aici pentru mai multe informatii.

  • Garantie similara ca a unui produs nou
  • Drept de retur cf. politicii de retur F64
  • Plata in rate
  • Se pot testa in magazin
Mai mult
Variante:
Pachete:

Por: 1.599,00 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 1.599,00 Lei
 • 2X de 799,50 Lei
 • 3X de 533,00 Lei
 • 4X de 399,75 Lei
 • 5X de 319,80 Lei
 • 6X de 266,50 Lei
 • 7X de 228,42 Lei
 • 8X de 199,87 Lei
 • 9X de 177,66 Lei
 • 10X de 159,90 Lei
 • 11X de 145,36 Lei
 • 12X de 133,25 Lei
 • 18X de 88,83 Lei
 • 24X de 66,62 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
RS125011988-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Resigilat: Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125011988-1Calitate deosebită a imaginii


Combinaţia dintre lentila, senzorul şi procesorul modernizate asigură un zoom puternic şi sensibilitate înaltă.

Funcţia Level Shot


Funcţia Level Shot (filmare dreaptă) detectează automat şi corectează orice înclinare a imaginii filmate. Modelele din 2014 utilizează procesare hibridă bazată pe un senzor de accelerare şi un senzor de rotaţie, îmbunătăţind astfel monitorizarea înclinării cu 30%, pentru o mai mare stabilitate a filmării. Imaginile sunt filmate mai drept, chiar şi atunci când filmaţi dintr-o poziţie dificilă, dintr-un unghi foarte jos sau foarte înalt.


Filmare Full HD cu încetinitorul


Înregistrează videouri Full HD (1920 x 1080) la 120 fps.* Iar funcţia Intelligent Frame Creation a noului procesor Crystal Engine Pro+ interpolează la un echivalent de 240 fps,* pentru o imagine încetinită lină, de calitate. Comută pe filmare cu încetinitorul când atingeţi pictograma de pe ecranul LCD în timp ce filmaţi.

* Pentru NTSC: 60/120/240 fps
* Pentru PAL: 50/100/200 fps


Supravegherea bebeluşului


Cu ajutorul funcţiei Wi-Fi, puteţi vedea ce face bebeluşul dvs. preluând imaginile pe un smartphone sau pe o tabletă într-o altă încăpere. Funcţia Push Notification alertează smartphone-ul sau tableta atunci când senzorul de voce detectează că s-a trezit copilul sau că gângureşte; puteţi chiar să vorbiţi cu bebeluşul prin monitor.Sistem de lentile 4-Drive


În premieră* la o cameră video pentru amatori, se utilizează patru grupuri de lentile pentru a obţine atât calitate înaltă a imaginii, cât şi o dimensiune compactă.

* Din 6 ianuarie 2014Nou senzor BSI si Crystal Engine Pro+


Suprafaţa efectivă este mai mare*, astfel încât să se obţină o calitate înaltă a imaginii (6,03 megapixeli efectivi).
Aceasta vă permite să obţineţi imagini luminoase şi frumoase chiar şi în locuri întunecate.

* În comparaţie cu HC-V720.


Viteza de procesare a informaţiilor a avansat de aproximativ 1,5 ori* faţă de cea convenţională. Noua funcţie de reducere a paraziţilor a redus paraziţii astfel încât să vă bucuraţi de imagini clare, vibrante şi pline de culoare în Full HD.


Zoom inteligent 50x / Zoom optic 20x


Unghiul larg de filmare extinde posibilităţile de expresie fotografică, mărind captarea de la unghiul de 29,5 mm la un zoom inteligent de 50x. Aceasta vă permite să filmaţi orice, de la peisaje panoramice până la imagini telefoto, pentru a obţine imagini dinamice cu subiecte aflate la distanţă.

HYBRID O.I.S. + cu corecţie pe 5 axe


HYBRID O.I.S. + utilizează corecţia pe cinci axe pentru a elimina complet efectele de neclaritate a imaginii, de la filmarea în unghi larg până la cea cu zoom foarte puternic. Aceasta vă permite să filmaţi imagini clare, fără estompare, în aproape orice condiţii.

Remote Shooting / Remote View


Aplicaţia „Panasonic Image App” vă permite să utilizaţi un smartphone sau o tabletă pe post de telecomandă cu vizualizare în timp real şi să operaţi camera video de la distanţă.

Videourile şi fotografiile din cameră pot fi vizualizate pe un smartphone sau pe o tabletă şi apoi încărcate pe o reţea de socializare.


Monitorizarea locuinţei


Când plecaţi de acasă, puteţi monitoriza şi înregistra în interiorul locuinţei, obţinând videouri de calitate, şi puteţi vorbi cu membrii familiei sau cu animalele dvs. de companie prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Derulare personalizată şi partajare simplă


Puteţi să vă bucuraţi de funcţia de derulare personalizată cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei imediat după ce aţi filmat. Scenele dvs. preferate pot fi partajate pe o reţea socială printr-o simplă manevră de glisare şi fixare.

Colaj foto cu imaginile preferate
Creaţi un colaj foto cu cele mai bune scene, alegându-le direct din video.


Conexiune prin NFC dintr-o singură mişcare si difuzare în timp real


Fără a vă descuraja cu setări iniţiale complicate, NFC vă permite să conectaţi camera video la un smartphone sau la o tabletă dintr-o singură mişcare.
Chiar şi fără NFC, puteţi folosi codul QR pentru a stabili setările Wi-Fi simplu şi rapid.

Funcţia Wi-Fi încorporată permite difuzarea în timp real a evenimentelor importante prin Ustream. Astfel puteţi transmite în direct imagini unor persoane cu acces la Internet aflate în diverse părţi ale lumii. Aveţi la dispoziţie şi o funcţie care vă permite să trimiteţi la anumite adrese prestabilite un e-mail pentru a anunţa începerea transmiterii.Remote Pan Tilt Cradle (dotare opţională)


Conectaţi camera la dispozitivul Remote Pan Tilt Cradle (comercializat separat) şi o puteţi face să se rotească automat. Senzorul de mişcare şi funcţia de recunoaştere a chipurilor vă permit să captaţi automat videouri cu toţi participanţii la o petrecere sau un alt eveniment. Senzorul de mişcare vă permite chiar să folosiţi camera pentru a vă supraveghea animalele de companie când nu sunteţi acasă. Puteţi să folosiţi funcţia direct din camera video sau la distanţă, cu ajutorul aplicaţiei Panasonic Image App.Înregistrare de înaltă calitate a sunetului


Microfon cu zoom şi protecţie împotriva zgomotului produs de vânt În spaţiul dintre microfon şi plasa de protecţie a acestuia este inserat un material de amortizare care elimină zgomotul produs de vânt cu până la 1/3 mai mult decât modelele convenţionale*, pentru a asigura întotdeauna o înregistrare clară.

* În comparaţie cu seria HC-V720.

Componente audio de calitate înaltă

Cele patru microfoane cu diametru de 6 mm şi raport înalt semnal / zgomot şi condensatoarele electrolitice cu aluminiu reduc denaturarea sunetului şi măresc claritatea.Creative Control


Efectele de filtru – Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie şi Time Lapse Recording – fac posibilă filmarea de videouri impresionante, adaptate la împrejurarea specifică în care filmaţi.Mod iA (intelligent Auto) / iA Plus


Această funcţie puternică detectează condiţiile de filmare, ajustează automat setările şi activează funcţiile pentru a asigura rezultate optime. Pe lângă aceasta, modul iA Plus vă permite să reglaţi compensarea expunerii şi balanţa de alb prin simpla apăsare a butonului de pe ecranul LCD.


Conectare şi copiere pe un HDD extern


Datele înregistrate pot fi copiate uşor pe un HDD fără a fi nevoie de utilizarea computerului.

Iată cazurile în care nu se poate conecta direct un HDD cu port USB la camera video:

- HDD-ul cu port USB are capacitate sub 160 GB sau peste 2 TB

- HDD-ul cu port USB are două sau mai multe partiţii

- HDD-ul cu port USB are alt format decât FAT32

- Dacă doriţi să conectaţi HDD-ul printr-un distribuitor USB (USB hub)

- Dacă HDD-ul cu port USB nu este de tip desktop.Mai mult

Specificatii
Resigilat: Panasonic HC-V750EP-K Negru RS125011988-1

Product Information

Descriptive text SHProdus expus
Buletts txt listing

 • Produs expus

Copyright F64.ro © 2001-2019

 • ACúpula Performance Digital