[Top Banner] O zi din 2021
0
EOLNikon Coolpix B700 negru RS125025793

Nikon Coolpix B700 negru RS125025793

Referinţă: RS125025793

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Nikon Coolpix B700 negru RS125025793

Descriere

Nikon Coolpix B700 negru RS125025793

store/product-description.title
OBIECTIV CU SUPERZOOM 60X

Inregistrati natura salbatica de la o distanta sigura, fotografiati stelele de pe cerul noptii sau faceti fotografii impresionante la evenimentele sportive cu obiectivul NIKKOR cu raza mare de actiune, cu zoom optic 60x, extensibil pana la 120x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Plaja de zoom acopera distante focale de la 24mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 1440mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35mm) si permite fotografierea macro exceptionala a subiectelor aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv. Performantele superioare sunt garantate de renumitele sisteme optice NIKKOR, prevazute cu sticla Super ED. Un obiectiv cu sticla Super ED are capabilitati avansate, inclusiv o capacitate extrem de buna de a elimina spectrele secundare, oferind caracteristici superioare de corectie a aberatiei cromatice.

SENZOR CMOS CU 20,3 MEGAPIXELI EFECTIVI SI SISTEM DE FOCALIZARE AUTOMATA (AF) DE INALTA PERFORMANTA

Numarul mare de megapixeli ai senzorului de imagine CMOS al aparatului foto permite intrarea unei cantitati mai mari de lumina, pentru inregistrarea unor detalii mai fine in imagini, in timp ce sistemul AF ultra-sensibil, de mare viteza, se blocheaza rapid pe subiect, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentele decisive. Functia Gasire tinta AF permite o compozitie mai flexibila, deoarece valorile optime pentru dimensiunea si pozitia zonei de focalizare sunt alese in conformitate cu subiectul. Cand indreptati aparatul foto spre subiect, acesta prevede instantaneu zona in care ar trebui obtinuta focalizarea. Zona de focalizare activa este stabilita automat in corelatie cu dimensiunea subiectului, asigurand o focalizare clara pentru toate imaginile. Functia Gasire tinta AF este aplicata cu aceeasi eficacitate pe subiectele din centrul cadrului si pe cele din afara cadrului; de asemenea, identifica subiectele mai mici, precum florile si mancarea, la fel de bine cum identifica subiectele umane.FILME 4K UHD/30P CU SUNET STEREO

Inregistrati filme impresionant de cursive, de ultra-inalta definitie 4K (3840x2160/30p) - cu convingerea ca inregistrarile pe care le-ati facut sunt de cea mai buna calitate si au viitorul asigurat, pe masura ce rezolutia 4K UHD devine standard - si imbogatiti imaginile cu sunetul remarcabil asigurat cu functia Zoom microfon, care regleaza directia in functie de operatia de zoom. Incepeti filmarea instantaneu, utilizand butonul dedicat pentru inregistrarea filmelor. Fiind echipat cu tehnologie HDMI, aparatul foto poate fi conectat la un televizor sau la un monitor extern, prin intermediul unui cablu HDMI optional.
VIZOR ELECTRONIC (EVF) INCORPORAT

Vizorul electronic LCD de 0,2 inci (cu functie de ajustare a dioptriei), de inalta definitie, cu 921.000 puncte, ofera o acoperire a cadrului de 100%, permitandu-va sa fotografiati intotdeauna exact ceea ce vedeti. Comutati cursiv stilurile de fotografiere, de la ecran la vizor, gratie capacitatii senzorului de ochi de a comuta automat de la fotografierea cu monitorul, cand ochiul se apropie de senzor. Fotografierea prin vizor este utila cand spatiul este limitat si are avantajul de a asigura o pozitie stabila, minimizand tremuratul aparatului foto.

MONITOR LCD CU UNGHI VARIABIL, DE 7,5 CM/3 INCI, CU 921.000 PUNCTE

Ecranul mare, cu unghi variabil, ofera o imensa flexibilitate pentru crearea diferitelor puncte de vizualizare – fotografiati de deasupra multimii la concerte, fotografiati de jos pentru imagini din lumea salbatica ori din natura sau fotografiati dintr-un unghi complet unic, pentru a inregistra cadre arhitecturale sau de calatorie. Realizarea autoportretelor este simpla cu monitorul cu unghi variabil si, de asemenea, este simplu sa adaugati comentarii personale la filmele inregistrate sau sa faceti un selfie rapid cand sunteti intr-un loc neobisnuit. Sistemul de aliniere RGBW ofera o vizibilitate superioara chiar si in lumina directa soarelui si asigura un consum redus de energie.

SISTEM VR (REDUCERE A VIBRATIILOR) OPTIC CU DUBLA DETECTIE, DE 5 STOPURI

Sistemul de reducere a vibratiilor este eficient in contracararea tremuratului aparatului foto, permitandu-va sa realizati intotdeauna imagini clare cu expunerea optima, indiferent de conditiile de fotografiere. Sistemul VR optic cu dubla detectie, de 5 stopuri, are un efect de compensare echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acesta poate elimina nevoia de a utiliza timpi de expunere mai scurti, prevenind probleme precum expunerea incorecta sau sensibilitatea crescuta excesiv. Prin utilizarea informatiilor despre tremuratul aparatului foto, detectate de senzorul de viteza unghiulara, impreuna cu datele despre directie si amploarea tremuratului aparatului foto (informatii despre vectorul de miscare), algoritmul VR nou-dezvoltat permite un calcul mai precis al nivelului de neclaritate din imagine, pentru a obtine o performanta de reducere a vibratiilor mult imbunatatita.

SNAPBRIDGE

SnapBridge mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie intre aparatul foto si smartphone sau tableta, pentru a va oferi posibilitatea de a va controla mai simplu viata fotografica. Acum puteti sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati si sa partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteti sa controlati functii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, sa aveti mereu ora corecta in aparatul foto si sa il actualizati etc.

TIMP DE PORNIRE SCURT, AF DE MARE VITEZA SI INTARZIERE REDUSA A DECLANSARII

Cand nu exista o a doua sansa de a fotografia scenele importante, va puteti baza pe capacitatea aparatului foto B700 de a raspunde foarte rapid la comenzi. Beneficiind de un timp de pornire scurt, de aproximativ 0,8 secunde, de un sistem AF de mare viteza, care va ofera focalizarea clara in aproape 0,12 secunde si de o intarziere redusa a declansarii, veti inregistra actiunea chiar in secunda in care incepe. Nu veti mai rata niciodata momentele cruciale.

FOTOGRAFIATI IMAGINI RAW (NRW)

Fotografiind in formatul de fisier RAW (NRW) de la Nikon, nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta degradarii calitatii imaginii. Cand imaginile sunt scrise pe cardul de memorie in formatul NRW, informatiile despre compensarea expunerii, balansul de alb, nuanta, ton si claritate sunt salvate ca seturi de instructiuni in cadrul fisierului. Puteti sa modificati de oricate ori doriti seturile de instructiuni aferente imaginilor, fara a afecta vreodata datele RAW initiale.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 185159

Specificatii

Nikon Coolpix B700 negru RS125025793

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Nikon Coolpix B700 negru RS125025793

Review-uri

Incarcare recenzii...