Cauta ...

Resigilat: Nikon Coolpix A900 negru RS125025797

Nikon
Acest produs RESIGILAT a fost VERIFICAT de F64!

splash

 

Produsele RESIGILATE au fost verificate de un specialist F64.

  Click aici pentru mai multe informatii.

  • Garantie similara ca a unui produs nou
  • Drept de retur cf. politicii de retur F64
  • Plata in rate
  • Se pot testa in magazin
Mai mult
Variante :
Pachete:

Por: 1.899,90 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 1.899,90 Lei
 • 2X de 949,95 Lei
 • 3X de 633,30 Lei
 • 4X de 474,97 Lei
 • 5X de 379,98 Lei
 • 6X de 316,65 Lei
 • 7X de 271,41 Lei
 • 8X de 237,48 Lei
 • 9X de 211,10 Lei
 • 10X de 189,99 Lei
 • 11X de 172,71 Lei
 • 12X de 158,32 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
RS125025797
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Resigilat: Nikon Coolpix A900 negru RS125025797Sistem optic nikkor puternic, intr-un

corp foarte atractiv

Corpul inselator de mic al aparatului foto gazduieste puterea exceptionala a sistemului optic NIKKOR, pentru a inregistra imagini deosebit de clare si filme cursive. Acest aparat foto compact, conceput in stil clasic, va va purta prin locuri pe care nu le-ati mai vazut.
Capturati chiar si cele mai indepartate subiecte in timp ce calatoriti sau va apropiati de centrul actiunii, la evenimente si aniversari, cu puterea unui obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 35x, extensibil pana la 70x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Acesta acopera distante focale de la 24 mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 840 mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm), astfel incat sa acoperiti fiecare inci al actiunii si sa fotografiati subiecte macro aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv.

Sistem VR (reducere a vibratiilor) de

inalta performanta


In ciuda corpului mic al aparatului foto, fotografiile vor fi clare si filmele cursive, gratie capacitatii de reducere a vibratiilor, de inalta performanta, care reduce efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, chiar si la zoom maxim. Sistemele VR prin deplasarea componentelor obiectivului si VR electronic functioneaza impreuna pentru a produce imagini statice clare, asigurand un efect echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 4.0 stopuri mai scurt (masurat in conformitate cu standardele CIPA, la pozitia maxima de telefotografie). Sistemul VR hibrid pe 5 axe stabilizeaza aparatul foto in timp ce inregistrati filme, astfel incat imaginile vor fi intotdeauna clare.Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate, de 20,3 megapixeli

Avand un numar mare de megapixeli, care asigura o performanta remarcabila si fotografii clare cu zgomot redus, puternicul senzor de imagine CMOS, cu iluminare din spate, va ofera si avantajul de a fotografia in situatii cu lumina scazuta. Veti obtine fotografii superbe, de inalta rezolutie, chiar si in conditii de fotografiere pe intuneric.Inregistrare de filme 4K UHD

Comutati pe inregistrarea filmelor 4K UHD (3840x2160/30p) de inalta calitate, cu sunet stereo, printr-o singura atingere a butonului dedicat pentru inregistrarea filmelor. Functia Pauza va permite sa intrerupeti filmarea pentru a face o pauza si sa reluati inregistrarea aceluiasi film si, in plus, puteti sa salvati imagini statice in timpul redarii filmului sau sa utilizati functia de editare a filmelor pentru a sterge segmentele inutile inregistrate inainte sau dupa actiunea pe care doriti sa o salvati.
SnapBridge

SnapBridge mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie intre aparatul foto si smartphone sau tableta, pentru a va oferi posibilitatea de a va controla mai simplu viata fotografica. Acum puteti sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati si sa partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteti sa controlati functii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, sa aveti mereu ora corecta in aparatul foto si sa il actualizati etc.


Raspuns rapid

Cand nu exista o a doua sansa de a fotografia scenele importante, aveti nevoie de un aparat foto care este rapid si raspunde prompt la comenzi, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentul perfect. Beneficiind de un timp de pornire de 0,87 secunde (pana cand monitorul se aprinde, pe baza principiilor CIPA), de un sistem AF de mare viteza, care obtine focalizarea in maximum 0,14 secunde la unghi larg si in maximum 0,62 secunde la pozitia de telefotografie si de o intarziere mica a declansarii, de pana la 0,16 secunde la unghi larg si pana la 0,33 secunde la pozitia de telefotografie, veti fi intotdeauna pregatit sa fotografiati, in orice moment. Raspunsul rapid este imbunatatit suplimentar in timp ce fotografiati, gratie sistemului AF cu prefocalizare, care permite aparatului foto sa focalizeze automat cand situatia de fotografiere se modifica: cand este detectata miscarea aparatului foto, imediat cand este recunoscuta o fata sau de indata ce se pierde fata unui subiect.

Filme supercursive si secventiale


Creati cu usurinta filme supercursive si secventiale remarcabile. In cazul filmelor supercursive, se salveaza imagini statice dintr-un film inregistrat, pentru producerea automata a unui film cu derulare rapida, la o viteza de 30 sau 25 de cadre pe secunda. Puteti sa inregistrati diferite puncte de vedere, modificand compozitia in modul Supercursiv, spre deosebire de pozitia fixa necesara pentru inregistrarea unui film secvential normal. In cazul caracteristicii de Filmare secventiala, se produce automat un film de 10 secunde, utilizandu-se imagini statice inregistrate prin fotografiere cu temporizator. Pur si simplu selectati o scena de fotografiere, precum Peisaj urban, Peisaj sau Apus si se va seta cel mai adecvat interval.
Control complet si selector de comanda

Accesati cu usurinta modurile de expunere (P/S/A/M) cu ajutorul unui selector de moduri, care este situat in partea superioara a aparatului foto, pentru a controla manual timpul de expunere sau diafragma si utilizati sectorul de comanda pentru a regla timpul de expunere sau valoarea diafragmei. Controalele manuale va ajuta sa inregistrati momentele decisive, ca atunci cand fotografiati o actiune rapida, unde timpul de expunere trebuie micsorat pentru a evita efectul de estompare. Selectorul de comanda ofera acces rapid la o serie de functii: cand se afiseaza un meniu sau o setare, puteti sa selectati o optiune rotind selectorul de comanda sau selectorul multiplu; in plus, acesta poate fi utilizat pentru a regla zoomul la redare, pentru a derula rapid inainte sau a derula inapoi filmele. Adio derulare prin meniuri,  doar rotiti si gata.

Mai mult

Specificatii
Resigilat: Nikon Coolpix A900 negru RS125025797

Product Information

Descriptive text SHPrezinta zgarieturi fine pe suprafata lucioasa de jos
Buletts txt listing

 • Prezinta zgarieturi fine pe suprafata lucioasa de jos

 • Accesorii cu urme de utilizare

Copyright F64.ro © 2001-2019

 • ACúpula Performance Digital