Cauta ...
0
0

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125035810
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

DescriereInregistrare Full HD

Camera inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda.

Senzor de soc

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.

Unghi larg de captare a imaginilor

Obiectivul panoramic fara zona moarta (de 110 grade), asigura captarea de imagini largi si detaliate.  • Mod foto. Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere.
  • Ecran de 2.31" / 5.86cm. Cu ajutorul ecranului veti putea vedea tot ceea ce filmeaza camera Navman 50 sau veti putea reda filmuletele sau pozele captate de aceasta.
  • Slot de card MicroSD (pana la 32BG). Controlati spatiul de stocare a filmelor si imaginilor din aparatul dumneavoastra Navman 50 prin atasarea unui card MicroSD.
  • Pornire automata. Camera Navman 50 porneste inregistrarea cand veti porni masina. Puteti alege ca dispozitivul sa fie intotdeauna pe inregistrare, lucru posibil in autoturismele cu acces la sursa de alimentare constanta.
Mai mult

Specificatii

Copyright F64.ro © 2001-2019