Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

JVC HA-ENR15-B-E: Casti in-ear "Gummy Sport", telecomanda si microfon pe fir - negru RS125024691

JVC
Destinate persoanelor active Castile Gummy Sport sunt dotate cu elemente anti-transpiratie, care respecta specificatiile IPX-2 privind impermeabilitatea, astfel fiind perfecte pentru persoanele active. Fixare sigura si confortabila Datorita elementelor intraauriculare de tip duza, disponibile in doua dimensiuni M si L, castile nu vor cadea niciodata din urechi, facandu-le perfecte pentru jogging sau pentru sedintele la sala. Cablul care are lungimea de 1 m, este colorat si asigura o utilizare indelungata si o conexiune sigura. Solutie completa apeluri hands-free Butonul telecomanda amplasat pe fir are microfon incorporat si este compatibil iPhone/ iPod/ iPad/ BlackBerry/ Android. Este destinat pentru controlul volumului, dar si pentru a face tranzitia mai usoara de la apeluri telefonice la muzica. Bass clar, puternic si dinamic Difuzoarele Neodymium de 11mm precum si elementele auriculare asigura un bass puternic si clar in acelasi timp.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125024691
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
JVC HA-ENR15-B-E: Casti in-ear "Gummy Sport", telecomanda si microfon pe fir - negru RS125024691

Destinate persoanelor activeCastile Gummy Sport sunt dotate cu elemente anti-transpiratie, care respecta specificatiile IPX-2 privind impermeabilitatea, astfel fiind perfecte pentru persoanele active.Fixare sigura si confortabilaDatorita elementelor intraauriculare de tip duza, disponibile in doua dimensiuni M si L, castile nu vor cadea niciodata din urechi, facandu-le perfecte pentru jogging sau pentru sedintele la sala.

Cablul care are lungimea de 1 m, este colorat si asigura o utilizare indelungata si o conexiune sigura.Solutie completa apeluri hands-freeButonul telecomanda amplasat pe fir are microfon incorporat si este compatibil iPhone/ iPod/ iPad/ BlackBerry/ Android. Este destinat pentru controlul volumului, dar si pentru a face tranzitia mai usoara de la apeluri telefonice la muzica.Bass clar, puternic si dinamicDifuzoarele Neodymium de 11mm precum si elementele auriculare asigura un bass puternic si clar in acelasi timp.Intrare jack: 3,5 mm, stereo, placata cu aur, compatibila cu iPod, iPhone, iPad

Microfon: da

Putere maxima de intrare: 200mW

Raspuns in frecventa: 20 - 20 000Hz

Diametru difuzor: 11mm

Tip magnet: neodymium

Lungime cablu: 100cm

Tip conector: Jack 3,5mm compatibil iPhone

Finisaj conector: aur

Greutate: 4.8g

Accesorii: elemente auriculare din silicon, tip duza, marimi M/L
Mai mult

Specificatii
JVC HA-ENR15-B-E: Casti in-ear "Gummy Sport", telecomanda si microfon pe fir - negru RS125024691

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital