Cauta ...

Pixel King - kit transmitator-receptor E-TTL - SH4304-3

Pixel
Pixel King este un kit radio ce va ajuta sa controlati un blitz de la distanta, beneficiand in acelasi timp si de functiile TTL. Acest kit transmitator-receptor este destinat sistemului Canon E-TTL II, comunicarea intre blitz si aparat realizandu-se radio, pe o frecventa de 2.4GHz. Sistemul Pixel King dispune de 7 canale si poate gestiona 3 grupuri de blitz-uri.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH4304-3
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Pixel King - kit transmitator-receptor E-TTL - SH4304-3

Pentru a descarca manualul in format electronic CLICK AICI
Pentru a efectua un update de firmware, gasiti instructiunile si fisierele AICI.Noul sistem Pixel King interpreteaza datele E-TTL II trimise de aparat si le transmite digital intr-un semnal radio. Schimbati compensarea bltiz-ului pe aparat, iar aceste comenzi vor fi transmise direct catre blitz-ul aflat la distanta. Sistemul de comunicare radio va permite sa declansati blitz-urile la distante considerabilei, cu o viteza de pana la 1/8000.Specificatii tehnice:

- compatibilitate TTL: Canon E-TTL II

- frecvente: 2.4GHz

- numar de canale: 7

- grupuri: 3

- distanta maxima de operare: pana la 100m

- montare pe aparat: doar pe patina de blitz

- viteza declansare: 1/8000sec*

- trepte de putere: 23 (1/1 - 1/123)

- alimentare transmitator: baterie 2 X R6(AA)

- alimentare receptor: baterie 2 X R6(AA)

Aparatele Canon EOS 10D ,20D, 30D, 5D, 300D, 350D, 1D(s) si 1D(s) Mark II nu pot controla functiile bliturilor externe din meniul camerei; pentru a selecta grupul si canalul de lucru, este necesara utilizarea butoanelor Pixel King.♦ Functia TTL indisponibila folosind blitul Metz 36 AF-5.

Setarea bliturilor din seria EXII se poate realiza direct prin meniul camerelor prin transmisie radio, la modelele unde realizeaza setarilor se poate face direct din meniu cu blitul atasat direct in patina de pe camera.*Pixel King nu declanseaza la viteze mari de sincronizare atata timp cat camera nu are functia de "high speed sync" pentru blit.
Mai mult

Specificatii
Pixel King - kit transmitator-receptor E-TTL - SH4304-3

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital