Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Parrot Disco-Pro AG

Parrot

Toate echipamentele de tip drona trebuie inregistrate la Autoritatea Aeronautica Civila Romana. Pentru mai multe detalii intrati aici.

Inainte de decolare, va recomandam sa urmariti sfaturile de siguranta oferite de producator AICI si sa cititi regulile oferite de AACR AICI.

Atentie! Reglementarile legale in vigoare permit ridicarea din magazin a produsului doar in urma inscrierii unei comenzi online si confirmarea acesteia de catre un consultant F64Studio sau in termen de maxim 24ore de la comanda inscrisa in magazin.

Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125039930
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Parrot Disco-Pro AG

Parrot Disco-Pro AG este solutia pentru agricultura de inalta precizie special creat pentru fermieri. Este instrumentul ideal si este la indemana pentru a imbunatati investitia si pentru a obtine o recolta mai bogata. Aceasta solutie gata pregatita pentru a fi utilizata pemite fermierilor sa obtina usor si rapid informatii despre recolta lor oricand au nevoie, cum ar fi: identificarea starii de sanatate, stadiul de maturitate si zonele deteriorate pentru culturile studiate gratie rapoartelor AIRINOV bazate pe harti NDVI (indicele normalizat de diferentiere al vegetatiei) si efectuarea unei prezentari generale rapide a culturii si a infrastructurii agricole vazute prin camera frontala Full HD integrata.

 

                                                                                                               
                                       
                                       
  • Pix4Dcapture este cea mai simpla aplicatie mobila de planificare a zborului care creaza planuri de zbor automate si optime pentru a acoperi o zona definita
  • Drona poate zbura deasupra unei zone de 80 hectare folosind o singura baterie la o inaltime de 120 metri. Distanta maxima de zbor cu telecomanda Parrot Skycontroller 2 este de 2 km.
  • Cu senzorul multispectral Parrot Sequoia se pot capta imagini vizibile si invizibile, oferind date avansate pentru a monitoriza cat mai bine sanatatea si vigoarea culturilor. In completare la imaginile vizibile, Parrot Sequoia inregistreaza lungimile de unda Verde, Rosu, Rosu aprins si Aproape Infrarosu (NIR) pentru evidentierea starii de sanatate a plantelor
                                       
                                   
                                                                                                               
                                                                           
                                       

Platforma AIRINOV FIRST+

Gratie zborului autonom al dronei Parrot Disco-Pro, senzorul multi-spectral Parrot Sequoia capteaza din cer date invizibile despre recolta. Platforma de mapare AIRINOV First+ proceseaza intr-un mod facil datele primite de la drona, raportul AIRINOVgenereaza harti NDVI care prezinta informatiile despre sanatatea culturilor.
                                   
                                                                                                                                                   
                                       
                                       

Zbor facil

Nu este nevoie sa fiti un pilot profesionist de drone: pilotati in siguranta si usor drona Parrot Disco-Pro cu aplicatia de navigatie Pix4Dcapture oriunde doriti, drona va zbura automat deasupra zonei selectate si se va intoarce la punctul de decolare cand zborul s-a incheiat.

Informatii la indemana si simplu de obtinut

In 3 pasi, puteti incarca in cloud imaginile captate dedrona Parrot Disco-Pro si veti primi un raport AIRINOV care contine: hartile NDVI, cel mai usor mod de a masura variatia din interiorul unui camp; impartirea pe zone a campului pentru o analiza rapida a situatiei si o impartire detaliata pentru a va ajuta sa alegeti si sa aplicati diferite solutii reparatoare.
                                   
                                           
                                                                                                                                                           
                       
Mai mult

Specificatii
Parrot Disco-Pro AG

Product Information

Buletts txt listing

  • Solutie pentru agricultura de inalta precizie, creata special pentru fermieri

  • Camera Full HD integrata

  • Abilitate de a realiza o prezentare generala a agriculturii si infrastructurii agricole

Warranty Length24
Product stateNou

Drone

Greutate500-1000gr.
Rezolutie VideoFull HD
Distanta zbor1000-2000m
Timp Zbor20-30min.

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital