Cauta ...
0

Panasonic Lumix G X Vario PowerZoom 14-42mm f/3.5-5.6 - SH5485-3

Panasonic
Panasonic Lumix G X Vario PowerZoom 14-42mm f/3.5-5.6 este un obiectiv extrem de compact, ce ofera performante optice uimitoare. Reunind ultimele tehnologii optice Panasonic, obiectivele “X” sunt capabile sa produca imagini digitale cu texturi foarte apropiate de realitate, contururi foarte clare datorita contrastului foarte bun si fara efecte de tip ghost sau flare, dar si suprafetei Nano Surface Coating cu care lentilele reusesc sa diminueze reflexia luminii. Totodata, fotografiile realizate cu noile obiective “X” se remarca printr-o incredibila transparenta.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5485-3
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix G X Vario PowerZoom 14-42mm f/3.5-5.6 - SH5485-3

Pentru a descarca manualul aparatului in format digital, CLICK AICI .

• Compus din 9 lentile organizate in 8 grupuri, obiectivul are un contrast excelent pe tot intervalul de zoom. Includerea celor 4 lentile asferice care ajuta la diminuarea dimensiunilor sistemului optic contribuie semnificativ si la obtinerea unor bune performante fotografice, diminuand distorsiunile, chiar si la 28mm. Lentilele ED reduc la minimum aberatia cromatica. Desi are un zoom generos, noul obiectiv retractabil masoara doar 26,8mm in lungime si are o greutate de aproximativ 95g, oferind foarte multa mobilitate utilizatorilor.

• Mai mult, tehnologia Panasonic Nano Surface Coating minimizeaza reflexia luminii pe intreg campul vizual (380nm – 780nm) prin aplicarea la suprafata lentilelor a unui invelis cu structura nano si indice de refractie foarte scazut . Rezultatul consta in obtinerea unor imagini clare, in care efectele de tip ghost si flare dispar.

• La camerele LUMIX G Micro System, utilizatorii unui astfel de obiectiv au la dispozitie un sistem AF foarte rapid care focalizeaza in 0,1 secunde gratie dimensiunilor reduse ale lentilelor si volumului redus de miscari pe care sistemul optic este nevoit sa le faca. Marind viteza de controlare a deschiderii diafragmei, durata in care camera stabileste timpul de expunere este si ea redusa cu aproximativ 40% comparativ cu LUMIX G VARIO 14-42mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.

• Compatibilitate: LUMIX G Micro System
Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix G X Vario PowerZoom 14-42mm f/3.5-5.6 - SH5485-3

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital