Cauta ...
0
0

Panasonic Lumix DC-G9 Kit Lumix 12-60mm f/3.5-5.6

Panasonic
Lumix G9 este un nou model referinta marca Panasonic care imbina viteza si durabilitatea - combinatia perfecta pentru fotografia wildlife. Prezinta cea mai buna calitate a imaginii din gama camerelor foto mirrorless LUMIX G si ofera imagini de 80 megapixeli (echivalent) in modul High Resolution Mode, in format JPEG si RAW. Sistem de focalizare automata prin contrast de inalta precizie si mare viteza atat pentru fotografii, cat si pentru inregistrarea video.G9 este dotat cu senzor de 20.3 megapixeli care, in combinatie cu procesorul performant Venus Engine, ofera imagini exceptionale cu grad inalt de detaliere, zgomot de imagine redus, luminozitate si culori extraordinare. Prin tehnologia unica a Panasonic puteti inregistra imagini la viteze de pana la 30 fps (6K) sau 60 fps (4K). Dispune de functiile 4K Post Focus (post-focalizare) - cu care puteti modifica zona de focalizare dupa inregistrare si Focus Stacking (imbinarea imaginilor focalizate diferit intr-o singura fotografie) pentru a modifica adancimea campului dupa inregistrare prin combinarea unor imagini multiple.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125038644
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DC-G9 Kit Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 


📝 - descarcati manualul de utilizare de aici


 

 


Panasonic anunta actualizare de firmware pentru Lumix DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9, DC-GX9 


Obtineti imaginea perfecta prin focalizare automata imbunatatita si o frecventa ridicata a cadrelorToate acele scene din natura atat de dificil de surprins sunt acum urmarite mai usor ca niciodata datorita unei performante imbunatatite a urmaririi la focalizare automata, in combinatie cu timpul de declansare de doar 0,04 secunde – cel mai rapid din industrie. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji ca nu veti reusi sa surprindeti exact ceea ce doriti, deoarece frecventa de rafala cea mai buna de pe piata, de 20 fps, este disponibila la rezolutie completa cu focalizare automata continua (AF-C). Fixati focalizarea la primul cadru (AF-S) si va veti putea bucura de  o frecventa de rafala de 60 fps.

Si, ca si cum nu ar fi fost suficient, aveti la dispozitie atat tehnologia de fotografiere 4K, cat si tehnologia 6K, pentru a va ajuta sa surprindeti momentele perfecte. Prin tehnologia unica a Panasonic puteti inregistra imagini la viteze de pana la 30 fps (6K) sau 60 fps (4K) si extrage o imagine statica suficient de mare care sa poata fi tiparita la dimensiuni mari si calitate inalta. Tehnologia 4K este folosita si de alte caracteristici ale camerei, precum Post Focus (post-focalizare) – cu care puteti modifica zona de focalizare dupa inregistrare, si Focus Stacking (combinarea de imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie) pentru a modifica adancimea campului dupa inregistrare prin combinarea unor imagini multiple.

In ceea ce priveste compunerea imaginilor uimitoare, vizorul camerei G9 este cel mai mare din clasa sa. Vizorul (Live Viewfinder – LVF) ofera un inalt raport de grosisment de 0,83x (echivalentul unei camere de 35mm) si, in plus, nu are intreruperi nici chiar si atunci cand inregistrati la viteze foarte mari, putand astfel sa urmariti in permanenta subiectul. Cu o rezolutie inalta de 3.680k puncte, vizorul ofera un camp de vizualizare de 100%, astfel incat puteti avea siguranta ca ceea ce vedeti este ceea ce veti obtine in imagine. De asemenea, aveti la dispozitie un mod nocturn, plus functia AF Point Scope  integrata in designul vizorului.

Pe partea din spate a camerei veti gasi un ecran LCD tactil, cu 1040k puncte, diagonala de 3 inchi, pivotant, perfect pentru incadrarea fotografiilor din toate pozitiile pe care le doriti. Conceput pentru a fi deosebit de vizibil chiar si la luminozitate exterioara mare, puteti aplica si un mod nocturn pentru fotografia in conditii de lumina slaba.


 
Un design gata pentru oriceDesignul camerei G9 ofera atat functionalitate, cat si durabilitate. Un afisaj seundar LCD aflat in partea de sus a camerei G9 – cel mai mare din aceasta clasa – va ajuta sa vedeti dintr-o singura privire setarile curente selectate, iar buton functional (Fn) permite modificarea rapida a setarilor, avand la indemana si un joystick pentru a schimba rapid punctul de focalizare, fara sa fie nevoie sa indepartati camera de la ochi. De asemenea, aveti la dispozitie selectoare intuitive si butoane personalizabile pentru a va asigura ca G9 functioneaza exact asa cum doriti.

Pentru a va asigura ca G9 este pregatita pentru orice fel de conditii in care doriti sa o folositi, aceasta are un sasiu fabricat in totalitate din aliaj de magneziu turnat sub presiune. Este rezistenta la stropire, praf si inghet pana la -10 grade. Deoarece este conceputa pentru utilizare intensa pe teren, toate imbinarile, selectoarele si butoanele sunt etanseizate, pentru a fi protejate impotriva conditiilor meteo nefavorabile.

Locasurile duble pentru cardurile de memorie SD sunt ambele compatibile cu formatul ultra-rapid UHS-II, o premiera pentru camerele LUMIX G. Puteti utiliza locasurile asa cum vi se pare mai confortabil, ca spatiu suplimentar de depozitare, ca  rezerva sau pentru diferite tipuri de suporturi media (de exemplu, unulpentru video, altul pentru fisiere JPEG/RAW).

Partajarea imaginilor nu a fost niciodata mai importanta, iar G9 va ajuta si cu acest aspect, prin compatibilitatea Bluetooth si Wi-Fi. Puteti utiliza functia Bluetooth pentru a mentine o conexiune permanent activa, cu consum redus de energie, pentru a transfera cu usurinta inregistrarile dumneavoastra catre smartphone sau tableta, gata pentru a fi distribuite.

Aveti, de asemenea, la dispozitie o intreaga gama de accesorii concepute pentru a spori usurinta in utilizare a G9. Un sistem de fixare al acumulatorului prelungeste durata de utilizare a camerei, facand in acelasi timp mai confortabila inregistrarea cu camera orientata vertical. Camera este prevazuta, de asemenea, cu  adaptor pentru ocular, un incarcator rapid pentru acumulator si o curea pentru umar.

 
Surprindeti fara trepied imagini clare ale animalelor salbatice in mediul natural cu Power OISApertura mare, de f/2.8, permite fotografierea subiectilor in miscare, in timp ce Power O.I.S (stabilizatorul optic de imagine) ofera o compensare efectiva a miscarilor involuntare ale mainii, ceea ce face posibila inregistrarea imaginilor fara trepied, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Designul usor si compact al obiectivului este, de asemenea, ideal pentru ajustarea pozitiei de inregistrare din miscare.

Obiectivul este conceput la standardele inalte de control al calitatii aplicate de Leica si este alcatuit din 15 elemente in 13 grupuri, inclusiv doua obiective UED (dispersie ultra-extra-joasa). Aceasta permite o rezolutie inalta, un contrast ridicat al imaginii, cu un nivel minim al distorsiunii si aberatiilor cromatice, perfect pentru toate tipurile de subiecti, inclusiv animalele salbatice avand pe fundal un soare stralucitor.

Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DC-G9 Kit Lumix 12-60mm f/3.5-5.6

Product Information

Buletts txt listing
  • Senzor 20.3 MP Live MOS
  • 80MP High-Res Mode
  • Stabilizare imagine pe 5 axe Dual I.S.
  • ISO 200-25600/ ISO 100 (Extended)
  • 6K Photo/ 4K Photo
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • 2 slot-uri card SD
  • Video 4K
  • Sistem Contrast AF cu DFD
Style,51693|Body|false,51694|Kit Lumix 12-60mm|false,51695|Kit Leica 12-60mm|false
Configuration,
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI CAMERA

Filet filtru58 mm
Model CameraDC-G9
TelecomandaTelecomanda cu functie Bec pentru DMW-RSL1 (comercializat separat)
Tip CameraKit cu obiectiv
GPSNu
Montura obiectivPanasonic L

SENZOR

Format SenzorMicro Four Thirds
Tip obturatorElectronic
Viteze obturatorImagine statica: bec (max. 30 de secunde), 1/8 000 - 60/Obturator electronic cu prima perdea: bec (max. 30 de secunde), 1/2 000 - 60/Obturator electronic: 1/32,000 - 1/Film: 1/16.000 - 1/25

FOCUS

Mod focalizareAFS (Single) / AFF (Flexible) / AFC (Continuous) / MF
FocalizareSistem Contrast AF

OPTICA

Obiectiv12-60mm f/3.5-5.6

SPECIFICATII FOTO

Blit integratBlit extern TTL (comercializat separat)
Capacitate rafala[Obturator mecanic/obturator electronic cu prima perdea] AFS/MF: H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)) *Atunci când se utilizeaza obiectivul H-ES12060./[Obturator mecanic/obturator electronic cu prima perdea] AFF/AFC: H: 9 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)) *Atunci când se utilizeaza obiectivul H-ES12060./[Obturator electronic] AFS/MF: SH2: 60 de cadre/s, SH1: 20 de cadre/s, H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real))/[Obturator electronic] AFF/AFC: SH2: 20 de cadre/s, SH1: 20 de cadre/s, H: 9 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare în timp real))
Capacitati Direct PrintCompatibil PictBridge
Format fisiereFoto: JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW

Video: MP4: H.264/MPEG-4 AVC (format audio: LPCM (48 kHz/pe 16 biti cu 2 canale), AAC (pe 2 canale))/AVCHD progresiv, AVCHD (format audio: Dolby Audio pe 2 canale)
Masurarea expuneriiMultiplu / Central-ponderat / Punctual
Moduri balans de albAWB/AWBc/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Blit)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatura de culoare 1, 2, 3, 4)
Moduri expunereProgram AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual
Moduri presetate (Scene)Standard (Standard)/Vivid (Culori vii)/Natural (Natural)/Monochrome (Monocrom)/L. Monochrome (Monocrom L.)/Scenery (Peisaj)/Portrait (Portret)/Custom 1, 2, 3, 4 (Particularizat 1, 2, 3, 4)/Cinelike D/Cinelike V
Patina blit externDa
Profil culoaresRGB Adobe RGB
SensibilitateImagine statica: Automat/ISO inteligent/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600 (modificabil în trepte de 1/3 EV)/Mod Creative Video (Înregistrare video creativa): Automat/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800 (modificabil în trepte de 1/3 EV)
Temporizator10 sec, 3 imagini/2 sec/10 sec

SPECIFICATII VIDEO

Capacitati webcamnu
Iesire videoHDMI TypeA/VIERA Link/Video: Automat/4K/50p/4K/25p/1 080p/1 080i/720p/576p/Audio: Stereo/Iesire directa afisaj: format 4:2:2 pe 8 biti (exceptând modul [4K/60p]/[4K/50p])/format 4:2:0 pe 8 biti
Inregistrare video30p, 100 Mbps (iesire senzor: 60 cps/50 cps/48 cps)
30p, 20 Mbps (iesire senzor: 180 cps/150 cps)
Inregistrare audioDolby Audio pe 2 canale
Interfata computerUSB 3.0 Micro-B, USB 3.0 SuperSpeed Gen 1
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCDMonitor LCD TFT LCD cu control tactil static
Vizor opticVizor cu afisare în timp real tip OLED (3 680 000 de puncte)

STOCARE

Memorie internaNu
Tip Card MemorieDual Slot SD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

Mod alimentareAcumulator Li-ion (7,2 V, 1 860 mAh, 14 Wh) (inclus)/Sursa de alimentare prin USB, încarcare prin USB
Optiuni limbaJaponeza, engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, polona, ceha, maghiara, româna, olandeza, turca, portugheza, finlandeza, daneza, suedeza, greaca
Model acumulator compatibilDMW-BLF19

DIMENSIUNE / GREUTATE

DimensiuniL x Î x A: 136,9 x 97,3 x 91,6 mm
GreutateAprox. 658 g(un card SD, baterie, carcasa)/Aprox. 586 g (doar carcasa)/Aprox. 868 g (un card SD, baterie, obiectiv H-FS12060 incluse)/Aprox. 978 g (un card SD, baterie, obiectiv H-ES12060 incluse)

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020