[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLPanasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

Panasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

Panasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

Descriere

Panasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

store/product-description.title

Pentru a descarca manualul de utilizare al aparatului CLICK AICI


Noua camera video permite surprinderea unor situatii si momente extrem de variate, de la inregistrarea de cadre intr-un spatiu interior si pana la filmarea subiectilor aflati in departare. Folosind Intelligent Zoom-ul care foloseste o tehnologie de marire a rezolutiei si cea Crystal Engine PRO, camera permite cresterea zoom-ului optic, pana la un zoom marit 42x. Noul model vine cu un obiectiv superangular de 33,7mm*. Face posibila inregistrarea de la o distanta mica fata de subiect,insa, totodata, permite atat incadrarea subiectului cat si a decorului. * Echivalentul pentru cel clasic de 35mm

Noul HYBRID O.I.S. este un sistem de stabilizare a imaginii hibrid, optic si electric. Noua tehnologie permite nu doar sa se detecteze si sa se reduca efectele de blur ale imaginii generate de miscarea din incheietura a mainii, in plan vertical si orizontal, dar si orice blur, mai subtil, ce intervine atunci cand tot bratul utilizatorului se misca, orizontal sau vertical. Blur-ul detectat este corectat printr-un sistem de lentile utilizat in sistemul optic ce formeaza stabilizatorul si printr-un senzor incorporat in sistemul electric al stabilizatorului. O corectie puternica este realizata, de asemenea, in timpul zoom-ului, astfel incat utilizatorii pot capta imagini clare, in miscare, in timp ce inregistreaza, sau chiar in timp ce fac zoom, situatii in care efectele de blur ar fi fost inevitabile.

Datorita functiei Zoom Mic sunetul captat de microfon este sincronizat cu actiunea surprinsa de camera. Atunci cand faceti zoom pe o pasare aflta la distanta, de exemplu, microfoanele se apropie de sunetul facut de aceasta si il capteaza. Functia reduce si zgomotele exterioare la aproximativ (-10 dB)* fata de modelele conventionale, permitand astfel realizarea unor inregistrari cu o claritate a sunetului uimitoare. Iar functia Wind Noise Canceller detecteaza automat si suprima zgomotul facut de vant pentru a permite inregistrarea fidela a sunetelor. *in comparatie cu camerele video(SD600/TM60/HS60/SD60).

Modul iA (Intelligent Auto) are incorporate sase functii: Face Recognition, noul stabilizator HYBRID O.I.S., AF/AE Tracking, Intelligent Scene Selector, Face Detection si Intelligent Contrast Control, care sesizeaza conditiile din exterior, face automat setarile si activeaza functiile potrivite pentru a permite surprinderea celor mai frumoase cadre. Disponibil atat pentru imagini statice, cat si pentru imagini in miscare, modul iA face setarile potrivite pentru ca tu sa te concentrezi doar asurpa ceea ce inregistrezi. *Functiile incluse in iA pot sa nu fie activate atunci cand conditiile de inregistrare nu o cer.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 157833

Specificatii

Panasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Panasonic HDC-SD80 - Camera video Full HD - SH5776

Review-uri

Incarcare recenzii...