> Pentru produsele livrate prin curier sau ridicate din magazin:

 

Pentru ca stim ca alegerea unui aparat foto care sa te reprezinte sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara, suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 30 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau upgrade catre un alt model.


Plusam cu inca un lucru, si iti spunem ca se pot returna in 30 zile, atat produsele livrate prin curier sau prin posta cat si daca achizitia a fost efectuata direct din Showroom-ul nostru! 

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 Money BackPosibilitatea de a returna produsul in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici.


Pentru a va exercita dreptul de retragere este recomandat sa completati formularul de retur.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.
Te rugam sa parcurgi cu atentie pasii mentionati mai jos pentru a returna un produs.


Conditii de returnare in termenul de 30 de zile din momentul achizitiei:

  •    • Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.
  •    • Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite(CD de instalare, manuale etc.) certificatul de garantie si o copie a facturii.
  •   • Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.
  •    • Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
  •    • In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului
  •    • In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.
  •    • Produsele din Consignatia F64 beneficiaza de o garantie din partea F64 de 30 zile calendaristice si un termen de returnare fara invocarea unui motiv de 30 zile calendaristice.
    Nu se vor accepta retururile in termen de 30 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura sau daca numarul de declansari depaseste cu 300 fata de cele cu care aparatul a fost vandut.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acesta decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii RMA. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul calificat F64 Studio, nu se supun ordonantei OUG 34/2014.

Formularul de retur este un model, aveti la dispozitie si posibilitatea de a ne scrie la adresa service@f64studio.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 021 270 00 54.

• Cum returnez un produs ?
In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:

1. Logheaza-te in site-ul F64.ro cu contul tau de client si completeaza o Cerere RMA .
2. Asteapta aprobarea cererii de catre un agent din service.
3. Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.
4. Te rugam sa nu indepartezi etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplica schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.
5. Mentioneaza numarul cererii RMA pe cutia exterioara (nu pe cea originala).
6. Poti preda personal produsul in Service sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: F64 Studio SRL, Departamentul Service, Bd. Unirii nr. 45, Bucuresti, Romania, cod 030824
7. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, F64 Studio nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile, insa incercam sa ti-i trimitem in aproximativ 7 zile de la receptia produsului.

 

Ne poti ajuta sa facem mai repede plata, daca in momentul inscrierii cererii RMA completezi contul bancar, codul numeric personal sau codul de identificare al firmei. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 021.270.00.54 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa service@f64studio.ro                

Va multumim !

 

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss