O SIMPLĂ ACHIZIȚIE? NU, O LEGĂTURĂ PE TERMEN LUNG!

Prioritatea noastră nr. 1 la F64 a fost întotdeauna ca fiecare client să fie mulțumit. Știm că achiziția este doar un rezultat al faptului că facem lucrurile bine și nu un scop în sine pentru noi. Legăturile durabile și încrederea se construiesc în timp. De aceea dorim să ai cât mai multe argumente să rămâi alături de noi pe termen lung și să te recompensăm pentru această alegere.


 

PROGRAMUL DE FIDELIZARE F64

În ce constă, de fapt, programul nostru de fidelizare? În avantaje de care te bucuri pentru că ai devenit client F64. De la reduceri de prețuri, acumulare de puncte pe care le poți preschimba în cupoane cadou sau cu care poți să achiți viitoarele tale comenzi, prioritate la rezervarea de produse sau acces la articole pe care să le închiriezi, am conceput un program care să te motiveze să rămâi cu noi și să te simți apreciat pentru deciziile luate.

Pe scurt, programul are 2 mari componente:

  • încadrarea într-o categorie cu statut de Silver / Gold, în funcție de valoarea comenzilor

  • acumularea de puncte de fidelitate la fiecare achiziție


 

STATUTUL DE CLIENT SILVER SAU GOLD

Dacă te numeri printre clienții care ne sunt alături și plasează în mai multe rânduri comenzi la noi, vrem să îți răsplătim încrederea. În funcție de valoarea comenzilor, dacă ești un client care o vechime mai mare de 3 luni, poți deveni:

  • client Silver, dacă ai cel putin 2 comenzi a căror valoare depășește 6.000 lei*

  • client Gold, dacă ai cel puțin 3 comenzi a căror valoare depășește 12.000 lei*

*costul transportului nu este inclus

Obții automat statutul de client Silver sau Gold, dacă ai cont de client înregistrat pe site-ul F64.ro, cu o adresă validă de e-mail și îndeplinești condițiile menționate anterior. Validarea statutului de client Silver sau Gold se face în decurs de 3-7 zile din momentul atingerii pragurilor precizate, după expirarea perioadei de retur a ultimei/ultimelor comenzi plasate. Imediat ce devii client Silver / Gold, vei primi o înștiințare în acest sens prin e-mail. Beneficiile de client Silver / Gold nu sunt transmibile.


 

Iată care sunt avantajele de care beneficiezi în calitate de client Silver sau Gold:

prețuri preferențiale, cu discounturi variabile, de până la 25% (excepție fac de obicei produsele aflate deja într-o promoție);

oferte speciale la majoritatea cursurilor și workshopurilor organizate de noi;

întâietate în rezervarea produselor cu stoc limitat;

perioadă extinsă de rezervare a comenzii de până la 4 zile*;

acces la serviciul de închirieri și multe alte facilități

*excepție fac produsele din consignație, care se pot rezerva pentru maxim 48 de ore

 

Pentru a avea acces la aceste facilități, este nevoie să fii logat în site cu contul tău de client. Când ești logat în cont poți vizualiza direct în pagina produselor prețul special și discountul acordat.


PUNCTELE DE FIDELITATE

Căștigi la fiecare achiziție! Ori de câte ori cumperi de la F64, valoarea comenzilor se contabilizează în contul tău și se transformă în puncte de fidelitate, pe care ulterior le poți folosi la noi comenzi sau pentru preschimbare în cupoane cadou.

 

Cum funcționează?

Marea majoritate a produselor beneficiază de puncte bonus, care se adaugă în contul tău de client în momentul achitării comenzii. Excepție de la această regulă o fac anumite produse aflate în promoții sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiază deja de reduceri de preț.

Vrem să facem lucurile ușor de înțeles, de aceea am creat un sistem foarte simplu. Fiecare leu înseamnă 1 punct. Dacă ai achitat o comandă de 100 de lei, înseamnă că ai obținut 100 de puncte. 100 de puncte valorează 1 leu. Poți vizualiza oricând numărul punctelor de fidelitate în contul tău de client.

 

La ce poți folosi punctele de fidelitate?

De ce merită să te intereseze punctele de fidelitate? Pentru utilitatea lor. Punctele de fidelitate se pot folosi pentru a plăti parțial sau integral comenzile la F64 sau pentru a achiziționa cupoane cadou pe care să le dăruiești celor dragi.

Imediat ce ai în cont puncte în valoare de minim 1 leu (100 puncte), le poți folosi pentru a plăti parțial sau integral o nouă comandă plasată prin site. Pentru a putea folosi punctele de fidelitate într-o comandă, aceasta trebuie să fie în valoare de minim 50 de lei.

Ca să transformi punctele de fidelitate într-un cupon cadou, este nevoie să ai în cont minim 3.000 de puncte (valoare: 30 lei). Transformarea punctelor de fidelitate în cupon cadou nu este reversibilă. După adăugarea cererii de preschimbare vei primi pe adresa de e-mail cu care ești înregistrat în site codul cuponului și link-ul care trebuie accesat în cazul în care dorești printarea pe hârtie a cuponului.

 

Alte informații utile despre punctele de fidelitate

valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 9 luni din momentul procesării comenzii;

nu este obligatoriu să folosești toate punctele din cont pentru a obține discount la o comandă, ci ai posibilitatea să folosești numărul de puncte dorit de tine (care să echivaleze cu o sumă întreagă, fără zecimale);

punctele de fidelitate aferente unei comenzi intră în contul tău în momentul validării plății (instant pentru comenzile cu ridicare din magazin sau plătite online cu cardul, 7-14 zile lucrătoare pentru comenzile online achitate ramburs);

în cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afișate în detaliile contului tău, dar nu vor putea fi folosite, fiind cu status "în așteptare"; acestea devin active în momentul validării plății;

dacă anulezi o comandă în care ai folosit puncte de fidelitate, acestea îți vor fi returnate în cont;

punctele de fidelitate folosite pentru a obține discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate în momentul în care achiți factura aferentă acesteia;

dacă anulezi o comandă, punctele pe care urma să le primești în baza acesteia vor fi de asemenea anulate;

punctele de fidelitate se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client în site, chiar dacă ridicarea produselor se face direct din showroom;

punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul sau transformate în bani

 

Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare F64, contactează-ne la e-mail: office@f64studio.ro.

 

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss