> Ce este cuponul cadou F64 ?

 

Cuponul CADOU F64 reprezinta cea mai simpla metoda de a face un cadou unui impatimit al fotografiei!


Extrem de simplu de folosit, poate fi valorificat atat la comenzile online folosind codul unic, cat si direct in showroom-ul nostru, prezentandu-l agentului F64 in momentul achizitiei.


> Cum se foloseste cuponul cadou?

Pe fata Cuponului este tiparit un Cod Cupon Cadou F64, format din 10 caractere alfanumerice. Acest cod trebuie introdus la finalizarea comenzii on-line si/sau comunicat la caseria din magazinul F64 Studio.

Codul cuponului cadou se va tasta in caseta dedicata si va va oferi pe loc reducerea corespunzatoare.

Cuponul este considerat folosit in cazul in care comanda la care a fost atasat a fost facturata si beneficiul acordat.

In cazul in care comanda la care a fost atasat este anulata, Cuponul este considerat nefolosit si poate fi incarcat in alta comanda.

Pentru a folosi mai mult de un cupon in aceeasi comanda, introduceti codul primului, apoi apasati butonul "Recalculeaza" si introduceti codul celui de-al doilea cupon samd.

cupon-cadou

 > Detalii generale


Cuponul Cadou este un certificat de valoare emis de F64 Studio SRL si rascumparabil doar la F64 Studio SRL, atat pe site-ul www.f64.ro, cat si in magazin, valabil pentru o perioada de 6 luni din momentul activarii.

Cuponul Cadou functioneaza ca o reducere si il veti putea folosi doar la o viitoare achizitie de la F64 Studio.

Cupoanele cadou se emit cu ocazia unor promotii speciale sau ocazii aniversare, doar pentru clientii inregistrati in baza de date F64.ro , sau pot fi achizitionate separat din oferta F64 pentru a fi oferite unor terte persoane

Cuponul Cadou poate fi folosit o singura data, la o singura comanda. La o comanda se pot folosi mai multe Cupoane cumulate, dar in cazul in care valoarea produselor nu atinge valoarea Cuponului, NU se acorda rest de bani. In cazul comenzilor plasate On-line cu plata ramburs, cuponul cadou va deveni activ numai in momentul in care se primeste confirmarea platii din partea curierului.

Pe Cupon, acolo unde este cazul, este tiparit beneficiarul nominal si poate fi folosit numai de persoana respectiva. Cuponul da dreptul detinatorului la beneficiile inscrise pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit. Pe cupoanele achizitionate separat nu se vor tipari aceste date, acestea putand fi folosite de orice terta persoana.

Cuponul Cadou F64 poate fi folosit numai pana la data de valabilitate precizata. Detinatorul nu poate solicita transformarea integrala sau partiala a beneficiilor acordate de aceste Cupoane in bani.

In cazul cupoanelor achizitionate cu plata ramburs, activarea acestora se va face doar dupa intrarea banilor in contul nostru (intre 7-14zile).

Pentru detalii suplimentare privind Cupoanele Cadou F64, ne puteti contacta la adresa office@f64studio.ro

*F64 Studio isi rezerva dreptul de a cere lamuriri suplimentare in scopul stabilirii indentitatii exacte a utilizatorului si de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire a cupoanelor cadou, fara o avertizare prealabila.

** Nu ne asumam raspunderea pentru cupoanele folosite in mod fraudulos de catre alte persoane decat cele carora le-a fost inmanat cuponul sau pentru pierderea, furtul sau distrugerea cuponului cadou.

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss