FELICITĂRI, EȘTI UN OM PRACTIC!

 

Dacă ai ajuns pe această pagină, fie ai un echipament pe care vrei să îl valorifici, fie cauți să achiziționezi un echipament folosit, cu un buget rezonabil.

 

Suntem specialiști în evaluarea și recomandarea de echipamente second hand și avem o soluție pentru tine în fiecare dintre aceste situații!

 

DE CE SĂ VINZI UN ECHIPAMENT UTILIZAT PRIN INTERMEDIUL F64?

 

- realizezi o vânzare ușoară (tu doar depui produsul, iar de găsirea clientului ne ocupăm noi)
- obții o valoare de piață optimă
- îți încasezi banii la timp și în siguranță

 

DE CE SĂ CUMPERI UN ECHIPAMENT UTILIZAT PRIN INTERMEDIUL F64?

- faci o achiziție la fel de sigură ca în cazul unui produs nou, deoarce la noi toate echipamentele utilizate se vând cu garanție
- eviți eventualele neplăceri legate de echipamente cu defecte ascunse (fiecare produs este inspectat de specialiștii noștri înainte de a fi preluat în regim de      consignație)
- poți fi sigur că vei face o economie de buget, fără să faci rabat la calitate (îți vom recomanda produsul cel mai potrivit pentru tine, iar prețul la care îl cumperi va fi unul  corect)

 

Dacă ești în căutarea achiziționării de echipament folosit, poți consulta aici oferta noastră actuală completă.

 

 

TESTIMONIALE CLIENȚI

 

Condiții consignație

 

Art.1 - Conditii generale si obligatii deponent

a)

Produsul depus in regim de consignatie nu poate fi acceptat dacă prezintă defecte tehnice sau urme avansate de uzura. F64 Studio isi rezerva dreptul de a refuza orice obiect considerat nepotrivit pentru consignatie sau pe acelea pentru care nu se poate conveni asupra unui pret avantajos.

b)

Pretul final de vanzare al produsului – incluzand comisionul perceput de F64 Studio– trebuie sa nu depaseasca 70% din valoarea produsului nou; aceasta este o valoare orientativa pentru produse in stare perfecta, cu toate accesoriile originale si fara vreo urma de folosire. Valoarea medie de piata este in jurul a 50% din valoarea unui produs nou, daca se afla inca in productie. Pretul final al produsului va fi stabilit in functie de starea estetica si functionala, de accesoriile incluse, daca mai este sau nu in garantie etc.

c)

Comisionul perceput de F64 Studio pentru produsele depuse in regim de consignatie este intre 15 si 50% din suma finala de vanzare a produsului, dar nu mai putin de 80RON. In acest comision sunt incluse serviciile prezentate in Art.2.

(Exemplu: pret final de vanzare = suma pe care o va primi deponentul + comision F64 20% +TVA 19% aferent comisionului)

d)

Deponentul se va angaja sa nu retraga de la vanzare produsul pentru o perioada de 30 zile calendaristice din data depunerii. In caz contrar, returnarea produselor se va face contra unui comision de 5% din valoarea acestora, comision datorat pentru serviciile prezentate in Articolul 2.

e)

Primele doua luni de expunere sunt gratuite, pentru afisarea online (in site-ul www.f64.ro) si eventual prezentarea in vitrinele magazinului, in masura spatiului disponibil. Dupa 60 de zile calendaristice se va percepe o taxa de stocare in valoare de 1% pe luna. Practic, primele doua luni sunt gratuite, iar a treia luna si urmatoarele vor fi contra cost, in baza unei taxe platibile pentru fiecare perioada suplimentara de 30 de zile. Aceasta taxa se va deduce din suma platita la vanzare, iar in cazul in care produsul se retrage din consignatie, suma echivalenta taxei de stocare va fi platita de catre deponent.

f)

Obiectele care nu au fost vandute dupa un an si jumatate vor fi considerate abandonate si vor trece automat in proprietatea F64 Studio daca deponentul nu se prezinta inainte de expirarea termenului, pentru rezolvarea situatiei. F64 Studio va face toate eforturile rezonabile pentru a contacta persoana in cauza prin telefon si adresa de posta electronica in ultimele 30 de zile ale termenului de 18 luni, dar nu isi asuma nicio raspundere in aceasta privinta.

g)

Pentru a putea intra in posesia contravalorii produselor depuse in consignatie, deponentul are obligatia ca la momentul semnarii contractului de consignatie sa furnizeze contul bancar in care doreste sa primeasca suma aferenta produselor depuse in consignatie. In cazul in care contravaloarea produsului nu depaseste 500 ron si clientul doreste primirea contravalorii sub forma de cash va fi programat la casierie in intervalul orar 13:00-21:00. Daca clientul nu se prezinta la casierie la data programata, va fi reprogramat la o data ulterioara, dată ce nu va depasi 7 zile lucratoare.

h)

In cazul in care produsele au fost vandute, deponentul va primi dupa 30 de zile calendaristice de la data vanzarii suma stabilita la momentul depunerii sau a ultimei modificari de pret, mai putin taxele de stocare provenite din perioada ce depaseste 60 de zile disponibile spre afisare si prezentare gratuita. In perioada de 30 de zile va fi in vigoare garantia prezentata conform legii in Art.2 lit. f) pentru cazul in care cumparatorul constata vreun motiv de returnare, pentru achitarea unor eventuale servicii de reparatie, generate de functionarea defectuoasa in primele 30 de zile de la achizitie.

i)

Deponentul poate contacta F64 Studio pentru a discuta o eventuala reducere/crestere a pretului (nu mai mult de 1 data/saptamana), pentru a solicita modificari ale pachetelor sau ale datelor prezente pe site etc.

j)

Deponentul are obligatia de a se informa periodic daca produsul depus a fost vandut. Acest lucru se poate face telefonic sau verificand pe site daca produsul mai apare sau nu in sectiunea “Echipament Folosit (SH)”, cu numarul de bon inscriptionat pe certificatul de depunere in consignatie.

k)

In momentul prezentarii pentru ridicarea banilor in cazul vanzarii sau pentru a retrage produsul din consignatie, deponentul trebuie sa aiba asupra sa bonul de intrare eliberat in momentul depunerii produsului si cartea de identitate. Daca cererea de retragere a produsului din consignatie sau vanzarea se efectueaza dupa mai mult de 60 de zile calendaristice de la depunere, returnarea obiectelor sau contravaloarea din vanzare va fi facuta numai dupa achitarea taxei de stocare (in suma de 1% din valoarea de vanzare pentru fiecare luna decursa in plus fata de primele 60 de zile gratuite). Produsul nu se poate retrage in cazul in care exista o comanda rezervata ce contine produsul in cauza.

l)

BONUL DE CONSIGNATIE reprezinta dovada predarii obiectelor in consignatie. Returul produsului sau achitarea sumei generate prin vanzare se executa numai in baza bonului in original, si numai catre titularul identificat cu datele consemnate in bon.

 

Art.2 - Obligatii F64 Studio, comisioane si taxe; termene, durata contractului

a)

F64 Studio va curata (in limite acceptabile) produsul primit in regim de consignatie.

b)

F64 va fotografia produsul astfel incat sa puna in evidenta starea estetica a acestuia.

c)

In termen de maxim 7 zile lucratoare de la preluarea produsului in consignatie, acesta va fi verificat de catre departamentul Service F64 Studio si daca nu se descopera probleme ascunse nedepistate la preluarea produsului, il va afisa pe site-ul propriu folosind fotografiile reale ale produsului si precizand atat detaliile tehnice generale, cat si starea produsului si elementele incluse in pachet. In masura in care spatiul de prezentare permite, F64 Studio va expune produsul intr-una din vitrinele magazinului pentru a fi vazut si testat de catre potentialii clienti.

d)

F64 va raspunde intrebarilor legate de produs adresate de catre potentiali cumparatori, telefonic, via e-mail sau direct in magazin si le va acorda asistenta in utilizarea acestuia.

e)

F64 va contacta deponentul in cazul in care un potential client va dori o negociere a pretului, achizitionarea doar a unei parti din pachet sau alte detalii asemanatoare.

f)

F64 va acorda cumparatorului, conform legislatiei in vigoare, o garantie de 30 zile calendaristice pentru produsul vandut, perioada de timp in care daca cumparatorul va depista o problema intemeiata si neprovocata legata de functionarea produsului, va asigura reparatia sau va returna integral suma de achizitie.

 

In cazul unei defectiuni survenite si necauzate in perioada de 30 zile garantie de la vanzare sau in timpul afisarii produsului in magazin in vederea vanzarii, deponentul are posibilitatea de a opta pentru retragerea produsului fara a achita alte costuri, sau poate opta pentru operatiunea de reparare a produsului. In cazul in care se opteaza pentru operatiunea de reparatie, costurile aferente acesteia vor fi deduse din suma datorata deponentului.

Termenul de returnare fara invocarea unui motiv este de 30 zile lucratoare.Nu se vor accepta retururile in acest termen, daca produsele prezinta urme notabile de uzura sau un numar mare de cadre al aparatelor foto ce au provenit dupa momentul cumpararii.

Termenul de returnare fara invocarea unui motiv este de 30 zile lucratoare.Nu se vor accepta retururile in acest termen, daca produsele prezinta urme notabile de uzura sau un numar mare de cadre al aparatelor foto, sau un numar mare de ore de filmare in cazul camerelor video, ce au provenit dupa momentul cumpararii.

g)

F64 asigura cumparatorului un termen de returnare fara invocarea unui motiv de 30 zile lucratoare. Nu se vor accepta retururile in acest termen, daca produsele prezinta urme notabile de uzura sau un numar mai mare de 300 de cadre (declansari), in cazul aparatelor foto, si 2 ore (120 minute) de filmare, in cazul camerelor video, ce au provenit dupa momentul cumpararii.

h)

Daca in decurs de 18 luni deponentul nu se intereseaza de starea obiectului lasat in regim de consignatie, acesta se va considera abandonat si toate drepturile asupra produsului vor reveni in totalitate F64 Studio, magazinul fiind exonerat si de orice pretentie asupra produsului abandonat.

Pentru a depune un produs in consignatie este necesar ca doritorii sa fie in totalitate de acord cu acest regulament. Pretul de depunere este stabilit de catre deponent cu consilierea unui reprezentant F64 Studio, iar procentajul comisionului (15-50% din valoare, dar nu mai putin de 80RON) este stabilit doar de catre firma F64 Studio in functie de criterii si considerente interne; procentajul comisionului de consignatie nu reprezinta obiectul vreunei negocieri.

 

Suplimentar, pe contractul sau pe bonul de consignatie vor fi trecute in clar valoarea de intrare, pretul afisat in magazin, data preluarii in consignatie si data limita de 18 luni dupa care produsul este considerat abandonat.

 

Program depuneri & retrageri

 

  • Pentru evaluarea produselor in magazin, va asteptam in Showroom de Luni pana Vineri intre orele 9:00 - 22:00 sau Sambata intre orele 10:00 - 20:00.

 

  • Pentru a ridica banii aferenti vanzarii unui produs depus in consignatie, va asteptam in Showroom de Luni pana Vineri intre orele 15:00 - 22:00

 

* F64 Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si conditiile acestui program, fara o avertizare prealabila. De asemenea, F64 Studio SRL isi rezerva dreptul de a refuza preluarea in regim de consignatie a produselor care vor fi considerate nevandabile.

 

 

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss