Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Olympus PT-EP14 Carcasa Subacvatica 60m pentru E-M1 Mark II

Olympus

Carcasa subacvatica PT‑EP14, conceputa special pentru OLYMPUS E‑M1 Mark II, este o capodopera a ingineriei. Carcasa subacvatica este rezistenta pana la adancimi de 60 de metri. Datorita constructiei durabile, din policarbonat de inalta calitate, greutatea carcasei este redusa la minim, oferindu‑va control deplin al tuturor functiilor camerei. Puteti avea incredere ca aparatul foto este protejat de apa si, de asemenea, de lovituri si ciocniri

PT‑EP14 este a doua generatie de carcase subacvatice care prezinta un sistem interschimbabil de port al obiectivului (disponibil separat), adeseori solicitat de fotografii profesionisti specializati in mediul subacvatic. Aceasta va ofera libertatea de a utiliza diverse obiective Micro Four Third, incepand cu M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 MACRO, obiectiv pentru fotografii macro subacvatice deosebite, pana la obiectivul cu zoom cu unghi larg de performanta inalta M.Zuiko Digital ED 7‑14mm 1:2.8 PRO si obiectivul M.Zuiko Digital ED Fisheye PRO 8 mm 1:1.8, cu o performanta optica impresionanta care ofera fotografii unice.
Utilizarea unui cablu de fibra optica si blitul FL‑LM3 (impreuna cu E‑M1 mark II) si blitul subacvatic dedicat UFL‑3 (disponibil separat), obtineti toate beneficiile sistemului OLYMPUS RC, in privinta controlului unor blituri multiple in cadrul camerei, timpului mai mic de incarcare si bateriei de durata mai lunga.

Bucurati‑va de o priveliste clara si generoasa a lumii subacvatice, cu un element suplimentar convenabil: o lupa detasabila. Va ofera o vizibilitate de 100% a vizorului electronic mare al E‑M1 Mark II, in timp ce purtati o masca pentru scufundari. Deoarece este detasabila, aceasta poate fi desurubata daca doriti.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125042375
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Olympus PT-EP14 Carcasa Subacvatica 60m pentru E-M1 Mark II


 


 Specificatii:


Dimensiuni: 197 x 185 x 126 mm


Greutate: 1390g

Mai mult

Specificatii
Olympus PT-EP14 Carcasa Subacvatica 60m pentru E-M1 Mark II

Product Information

Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital