[Top Banner]Marea Echipare
0
Accesorii fotoIncarcatoare acumulatori fotoIncarcatoare acumulatori foto dedicatiKit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1
-69,90 lei
Pachet Promo

Kit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1

Kit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1

249,80 lei179,90 lei

Descriere

Kit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1

store/product-description.title

Nitecore USN2 Incarcator USB pentru Sony tip NP-BX1

Incarcator USB compact si portabil cu doua sloturi in care pot fi introdusi simultan cei doi acumulatori NP-BX1, pentru camerele digitale Sony. Curent incarcare: 600 mA/ slot, timp incarcare: 2 ore pentru 2 acumulatori.

Compatibil cu numeroase surse de curent, panouri solare, adaptori USB, poate fi folosit impreuna cu Nitecore F2 pentru a furniza energie pe termen indelungat.

Afisaj HD ai parametrilor incarcarii: voltaj, volumul incarcat si nivelul acumulatorului, curentul de incarcare. Detecteaza automat nivelul acumulatorului si sanatatea acestuia, indicand Good, Normal, Poor.

Nitecore USN2 activeaza acumulatorii supradescarcati din cauza utilizarii sau stocarii neadecvate. Selecteaza automat modul adecvat CC/CV, in functie de rezistenta interna, nivelul de putere si alimentare.

Protectie impotriva polaritatii inversate si a a scurtcircuitarii. In cazul inserarii incorecte a acumulatorilor sau a acumulatorilor incompatibili, procesul de incarcare nu incepe.


Power3000 PL887B.483 - acumulator replace tip NP-BX1 1080 mAh


• Compatibilitate:

Sony
Camere video:
HD-MV1, HDR-AS15, HDR-GWP88, HDR-GW66

• Aparate foto:
Cyber-shot DSC-RX1R, DSC-HX300, HX400V, DSC-RX1, DSC-RX100, DSC-RX100 II, DSC-WX300, DSC-HX50

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 305342

Specificatii

Kit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1

Incarcatoare Acumulatori Foto Dedicati
Model acumulator compatibil
NP-BX1
Tip sloturi
Single
Afisaj LCD
Da
Timp de incarcare
2 ore
Intrare curent alternativ (AC Input)
100 - 240V
Port USB
Da

Accesorii

Kit Nitecore Incarcator USB pentru Sony + Acumulator compatibil tip NP-BX1

Review-uri

Incarcare recenzii...