Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Nikon LRF 1000 AS Waterproof 6x21 - telemetru

Nikon
Nikon LRF 1000 AS Waterproof 6x21 este un dispozitiv performant de stabilire a distantei prin laser pentru distante de pana la 915 de metri. Proiectat pentru a oferi vizualizare incredibil de clara, dispune de o functie activa de control al luminozitatii care porneste si ajusteaza automat luminozitatea LED-ului vizorului in lumina scazuta. Rapid si usor de utilizat, este echipat cu Sistemul de comutare prioritate tinta de la Nikon care va permite sa comutati intre modul Prioritate prima tinta (care ofera prioritate celei mai apropiate tinte si este perfect pentru golf) si modul Prioritate tinta indepartata (care ofera prioritate celei mai indepartate tinte si este ideal pentru vanatoare). Pentru jucatorii de golf, un mod specializat Golf va ofera simultan distanta ajustata fata de panta (distanta orizontala+ inaltime) si distanta reala, pentru a va ajuta sa estimati care este crosa potrivita.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125008198
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon LRF 1000 AS Waterproof 6x21 - telemetru

Simplu si rapid de utilizat va ajuta sa stabiliti rapid raza perfecta. Distanta reala (liniara), distanta orizontala, inaltimea si distanta de ajustare a pantei (distanta orizontala+ inaltime) pot fi masurate prin atingerea unui buton.Vizor cu control activ al luminozitatii pentru vizualizare mai facila, mai clara: activeaza automat LED-ul vizorului in lumina scazuta si ajusteaza luminozitatea in functie de mediul inconjurator.Modul Golf va ofera simultan distanta ajustata fata de panta (distanta orizontala+ inaltime) si distanta reala, pentru a va ajuta sa estimati care este crosa potrivita.Sistem de comutare prioritate tinta: selectati dintre doua moduri de masurare. Prioritatea primei tinte confera prioritate celei mai apropiate tinte, iar Prioritatea tintei indepartate confera prioritate celei mai indepartate tinte.Transmitere superioara a luminii pentru camp de vizualizare luminos.Monocular cu factor de marire de 6x cu acoperire multistrat pentru imagini luminoase.Masurarea continua de 5 de secunde permite masurarea diferitelor tinte in succesiune rapida.Ocular de mari dimensiuni: 18 mmCamp larg de vizualizare: 7,5°Rezistent la apa (pana la 1 m timp de 10 min) cu garnituri inelare in forma de O si azot lichid pentru rezistenta suplimentara la medii neprietenoase.

Distanta masurare: 10-915m.

Factor de marire: 6x

Diametru efectiv obiectiv: 21mmCamp real de vizualizare: 7,5˚

Pupila de iesire: 3,5mm

Protectie ochi: 18,3mmDimensiuni (lungime x inaltime x latime): 118 x 73 x 41 mm

Greutate: 195g (fara acumulator)Sursa de alimentare: Un acumulator litiu CR2 (DC 3V) cu functie de oprire automata (dupa 8 sec.)

Siguranta: Produs cu laser clasa 1M (EN/IEC60825-1:2007)
Mai mult

Specificatii
Nikon LRF 1000 AS Waterproof 6x21 - telemetru

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital