Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Nikon ES-1 - adaptor dSLR pentru copierea diapozitivelor (format ingust - 135)

Nikon
Tub pentru fixarea diapozitivelor pe obiective macro, in vederea copierii cu camera foto. Suplineste scanner dedicat pentru filme. IMPORTANT: Acest dispozitiv este compatibil doar cu filmele format ingust (135, 35mm). Nu poate fotografia si filme format lat (120).
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
7005002
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon ES-1 - adaptor dSLR pentru copierea diapozitivelor (format ingust - 135)

Daca aveti o colectie de diapozitive, solutia de copiere implica un scanner performant si timp cheltuit. Alternativa este un obiectiv de macro si dispozitivul Nikon ES-1; cu ajutorul acestuia cadrul este fixat stabil la o distanta optima.Adaptorul de copiere este format din doua tuburi mobile, alunecand pentru a atinge distanta necesara focalizarii.

Este obligatorie folosirea unui obiectiv macro 1:1 sau a inelelor distantoare pentru a permite copierea unui cadru complet in formatul FX (full-frame) si un obiectiv capabil de marire minim 0.7x (1:1.5); cu ajutorul unor inele distantoare se poate trece de aceasta marire, pentru a obtine cadrul de film/diapozitiv fara marginile ce nu au fost expuse.

Recomandat a se folosi cu Nikon AF-S 60mm f/2.8 sau obiective asemanatoare.Montarea se face pe filet de 52mm, pentru obiective cu diametru diferit se pot folosi inele step-up sau step-down.
Mai mult

Specificatii
Nikon ES-1 - adaptor dSLR pentru copierea diapozitivelor (format ingust - 135)

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital