Cauta ...
0
0

Nikon D500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS Kit cu Obiectiv 16-80mm, F2.8-4 VR AF-S DX

Nikon

D500 este fratele mai mic al lui D5, varful de lance in format FX de la Nikon, dar este fenomenal la capitolele putere si precizie. Sistemul AF cu 153 de puncte de la Nikon, de generatie noua, ofera o acoperire extrem de larga. Noii senzori de imagine si de masurare a expunerii asigura recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si detalii exceptionale. Puteti fotografia la cadente de pana la 10 fps, iar bufferul de inalta performanta permite inregistrarea unui numar de pana la 200 de imagini NEF (RAW) in timpul unei serii de mare viteza. Combinand aceste performante, inseamna ca puteti fotografia la calitatea maxima a imaginii timp de 20 de secunde. Iar pentru cineastii care merg la extreme, D-Movie permite inregistrarea in aparatul foto a filmelor de inalta definitie 4K/UHD de pana la 29 de minute si 59 de secunde.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041453
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon D500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS Kit cu Obiectiv 16-80mm, F2.8-4 VR AF-S DX


 

  
Performanta maxima in format DX

 

D500 este fratele mai mic al lui D5, varful de lance in format FX de la Nikon, dar este fenomenal la capitolele putere si precizie. Sistemul AF cu 153 de puncte de la Nikon, de generatie noua, ofera o acoperire extrem de larga. Noii senzori de imagine si de masurare a expunerii asigura recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si detalii exceptionale. Puteti fotografia la cadente de pana la 10 fps, iar bufferul de inalta performanta permite inregistrarea unui numar de pana la 200 de imagini NEF (RAW) in timpul unei serii de mare viteza. Combinand aceste performante, inseamna ca puteti fotografia la calitatea maxima a imaginii timp de 20 de secunde. Iar pentru cineastii care merg la extreme, D-Movie permite inregistrarea in aparatul foto a filmelor de inalta definitie 4K/UHD de pana la 29 de minute si 59 de secunde.

 

Noul Nikon D500 : varful de gama APS-C

Asteptarea a luat sfarsit, adevaratul inlocuitor a lui Nikon D300s a venit.


 


Unul dintre cele mai asteptate aparate,  de la care multi isi luasera gandul si nu credeau ca sa o sa mai vina a fost  Nikon D500.
Am avut o urma de speranta atunci cand Canon a anuntat 7d mark II, dar
si atunci cand Nikon a anuntat lansarea noului obiectiv pro DX 16-80mm F2.8-4e.  

 

Precizie extrema

 

Fiind echipat cu acelasi sistem AF ca aparatul foto D5, varful de lance in format FX de la Nikon, D500 va permite sa focalizati cu precizie absoluta, chiar si in conditii aproape de intuneric. Cu un numar incredibil de 153 de puncte de focalizare si 99 de senzori de tip cruce, acest sistem AF remarcabil ofera o acoperire fara precedent, acoperind aproape in intregime latimea cadrului vizorului. Sensibilitatea AF de pana la -4 EV intr-un punct central si de pana la -3 EV (ISO 100, 20 ºC/68 ºF) pentru toate celelalte puncte, permite performante superioare in conditii de iluminare scazuta. Subiectele mici care se deplaseaza cu viteza mare pot fi urmarite cu un nou nivel de precizie, iar subiectele de la marginea cadrului sunt detectate cu usurinta. In modul AF continuu, sistemul se poate configura pentru setari de acoperire in 153, 72 si 25 de puncte. Toate cele 153 de puncte de focalizare sunt compatibile cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisa f/5.6 sau mai luminoasa, iar 15 puncte de focalizare centrale functioneaza cu o diafragma efectiva f/8.


 


  
 
Viteza uimitoare

 

Cu performanta remarcabila a aparatului foto D500, puteti sa inregistrati cu usurinta momentele decisive. Puteti fotografia la cadente de pana la 10 fps cu urmarire AE/AF sau cu oglinda sus. Urmarirea AF si vizibilitatea in vizor se dovedesc a fi mult imbunatatite cand se inregistreaza imagini din sport sau scene in care subiectele tind sa isi schimbe directia pe neasteptate. Gratie unei noi unitati AF ASIC, puterea maxima de calcul este alocata intotdeauna functiei AF. Mecanismele secventiale mai rapide ale obturatorului si oglinzii reduc semnificativ intreruperile din vizor in timpul seriilor de mare viteza. Bufferul de inalta performanta a aparatului foto permite inregistrarea unui numar de pana la 200 de imagini NEF (RAW) sau imagini JPEG mari in timpul unei serii. Doua fante pentru carduri (una pentru carduri XQD si una pentru carduri SD UHS II) suporta cu usurinta vitezele de fotografiere incredibile ale aparatului foto si asigura golirea instantanee a bufferului, pentru urmatoarea serie. Portul USB 3.0 permite transferul de mare viteza al unor volume mari de date, iar functia Wi-Fi incorporata a aparatului foto permite transferul rapid fara fir al imaginilor. Pentru cei ce cauta o solutie de transfer si mai rapida, D500 este compatibil si cu transmitatorul optional WT-7A, care permite transmiterea fisierelor catre un server FTP sau computer, cu viteze de pana la 866,7 Mbps.  

 
Masurare precisa

 

Indiferent daca inregistrati fuga unui ghepard sau un moment esential din X Games, D500 va obtine cadrele dorite. Si nu orice fel de cadre. Senzorul de imagine CMOS de 20,9 MP, in format DX si senzorul de masurare RGB de 180K pixeli asigura recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si detalii fenomenale ale imaginii, cu gradatii bogate ale tonurilor. De asemenea, D500 se poate mandri cu un monitor LCD de 8 cm (3,2 inci) cu ecran tactil, cu inclinare, foarte sensibil, cu 2.359.000 puncte, care va permite sa fotografiati din pozitii inalte sau joase. Puteti sa derulati si sa selectati cu usurinta imaginile importante; de asemenea, puteti sa introduceti pe loc informatii despre credit, locatie, retea, IPTC si drept de autor. Fotografiati cu vizualizare in timp real si puteti utiliza gesturi de atingere pentru a seta punctul de focalizare, a actiona obturatorul si a obtine datele presetate pentru balansul de alb in punct unic, pe baza zonei selectate din cadru. Pentru un control si mai bun, Picture Control 2.0 faciliteaza definirea parametrilor oricand inregistrati imagini statice sau video. Simplificati operatiile de post-productie utilizand presetarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglati fin detaliile utilizand optiunea 


 
Nu va temeti de intuneric

 

D500 nu se lasa intimidat de conditiile de iluminare dificile. Gratie intervalului ISO exceptional de larg, acest aparat foto deschide o lume de noi oportunitati de fotografiere in conditii de intuneric si gestioneaza incredibil de bine zonele luminoase. Noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 de la Nikon asigura un nivel fara precedent al calitatii imaginii in intervalul ISO standard, de la 100 pana la 51200. Zgomotul fin este redus dramatic si chiar si imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, isi pastreaza calitatea. De asemenea, puteti extinde intervalul ISO pana la echivalentul ISO 50 la setarea Lo 1 sau pana la incredibilul echivalent ISO 1640000, la setarea Hi 5. In combinatie cu sistemul AF al aparatului foto, care da rezultate excelente in intuneric (-4 EV la punctul central), setarea Hi 5 va permite sa fotografiati in situatii in care inainte n-ati fi avut curajul sa incercati. Utilizarea acestor valori ISO uimitor de mari, care permit captarea fara blit a imaginilor color, este adecvata, de asemenea, in aplicatiile speciale pentru supraveghere si securitate.


  
 
Filmari la calitate cinematografica 4K/UHD

 

Fiind primul DSLR in format DX de la Nikon care inregistreaza filme de inalta definitie 4K/UHD in aparatul foto, D500 ofera un nou nivel de flexibilitate in realizarea filmelor. Filmele 4K/UHD (3840x2160 pixeli) de pana la 29 de minute si 59 de secunde pot fi inregistrate la 30p/25p/24p in mod decupare nativa de pixeli punct-cu-punct, care asigura cea mai inalta calitate a imaginii. Imaginile video Full HD (1080p) pot fi inregistrate la cadente de cadre de pana la 50p/60p in mai multe formate de decupare ale senzorului, inclusiv decupare nativa de pixeli Full HD. Sistemul de reducere electronica a vibratiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto cand inregistrati filme Full HD cu aparatul foto tinut in mana. Cand filmati in modul M, sensibilitatea pentru toate rezolutiile video si modurile de decupare poate fi setata de la ISO 100 pe intregul interval pana la Hi 5. Controlul automat al sensibilitatii ISO functioneaza pe intervalul de la ISO 200 pana la Hi 5 si va permite sa setati valorile ISO maxime cu care doriti sa lucrati. Aparatul foto ofera o iesire HDMI curata: chiar si filmele 4K/UHD pot fi inregistrate pe cardul de memorie sau pot fi transmise catre HDMI in format necomprimat 4:2:2 YCbCr pe 8 biti. Iesirea HDMI este disponibila pentru toate rezolutiile de filme in timpul inregistrarii de la distanta. Printre alte caracteristici se numara un temporizator de interval incorporat si functia de filmare secventiala la calitatea 4K/UHD.

 
Agilitate si robustete 

 

Dupa cum am mai spus, D500 este fratele mai mic al lui D5, dar puteti sa contati pe functionarea sigura a acestuia cand pasiunea fotografica va poarta in medii de fotografiere extrema. Sasiul metalic robust este prevazut cu componente din aliaj de magneziu dur si fibra de carbon, pentru a crea un corp usor si durabil. Toate imbinarile, butoanele si selectoarele sunt complet etansate impotriva intemperiilor. Designul conceput pentru un consum redus de energie va ofera numarul maxim de fotografii intre incarcarile acumulatorului. Gripul MB-D17 optional accepta trei tipuri de baterii ca surse de alimentare pentru aparatul foto, care este mai usor de manevrat in timpul fotografierii verticale cu gripul montat. Iar obturatorul de inalta performanta a fost testat pentru 200.000 de cicluri.
 
Luminati umbrele

 

D500 este complet compatibil cu renumitul sistem creativ de iluminare/iTTL de la Nikon si cu noul sistem de iluminare avansata fara fir cu radiocomanda de la Nikon. Aceasta inseamna ca il puteti utiliza cu usurinta cu dispozitive Speedlight, precum profesionalul SB-910, compactul SB-700 sau SB-5000, care utilizeaza tehnologia de radiocomanda. Cand este combinat cu transmitatorul WR-R10 optional, D500 poate comanda si declansa fara fir pana la sase grupuri de unitati SB-5000 din alta camera, de dupa colt sau afara, in lumina puternica a soarelui.


  

 
Conectivitate Wi-Fi

 

D500 este primul DSLR de la Nikon compatibil cu SnapBridge. Aceasta aplicatie inteligenta de la Nikon utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie, intre aparatul foto si smartphone sau tableta. Puteti sa sincronizati automat fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati, fara a consuma energia acumulatorului aparatului foto. Imaginile sincronizate in timp ce fotografiati sunt redimensionate la 1920x1080 pixeli, o dimensiune ideala pentru stocare in smartphone si pe retelele de socializare. De asemenea, puteti sa controlati functiile cheie ale aparatului foto cu ajutorul dispozitivului inteligent si sa marcati simplu imaginile cu geoetichete. In plus, de fiecare data cand ajungeti intr-un loc nou, SnapBridge actualizeaza automat aparatul foto cu ora locala si UTC (Ora universala coordonata) prin intermediul informatiilor GPS din dispozitivul inteligent. Fotografiile vor fi in ordinea corecta a datelor, indiferent cate fusuri orare traversati. Iar prin intermediul functiei Near Field Communication (NFC), care este integrata in D500, este simplu sa conectati aparatul foto la dispozitivul inteligent pentru a activa SnapBridge pentru prima data.Mai mult

Specificatii
Nikon D500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS Kit cu Obiectiv 16-80mm, F2.8-4 VR AF-S DX

Product Information

Buletts txt listing

  • Senzor CMOS 20.9MP Format DX

  • Profil culoare sRGB 

  • Inregistrare video 4K

  • Sensibilitate ISO 100-51200 in trepte de 1/3 sau 1/2 EV 

  • Blit integrat 

  • Dimensiuni 147 x 115 x 81 mm(body) / 80mm x 85.5 mm(obiectiv)

Style,38196|Body|false,56244|Kit 16-80mm|false
Configuration,62719|Pachet cu card de memorie|false
Warranty Length24
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019