Cauta ...
0
0

Nikon Coolpix S3100 Purple + Card SD 4GB A-Data + Geanta Nikon Promo Pouch S-serie (ALM2300BV)

Nikon
Suficient de subtire sa incapa in orice buzunar, aparatul foto suplu COOLPIX S3100 este modalitatea perfecta de a inregistra fotografii si filme de inalta definitie cu stil. Butonul dedicat pentru inregistrare film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii, iar Sistemul portret inteligent de la Nikon asigura portrete perfecte de fiecare data. Dispunand de o gama de efecte filtru usor de aplicat, acest aparat foto compact va permite sa deveniti creativ(a) cu usurinta utilizand imaginile din aparatul foto. COOLPIX S3100 – modalitatea stilata si compacta de a surprinde toata distractia • Corp suplu de 18,4 mm • Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 5x • Senzor de imagine CCD de 14 megapixeli • Inregistrare filme HD (720p)
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1040963
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Coolpix S3100 Purple + Card SD 4GB A-Data + Geanta Nikon Promo Pouch S-serie (ALM2300BV)

Stil suplu: are un corp ultra-subtire de buzunar de 18,4 mm disponibil intr-o varietate de culori vibrante pentru portabilitate cu stil.Obiectivul NIKKOR cu unghi larg si zoom de 5x va ofera o precizie exceptionala si o rezolutie clara. (echivalent 35 mm: 26-130 mm).Senzorul de imagine CCD de 14 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativa si crearea unor imagini deosebit de clare la dimensiuni de poster.Monitorul LCD de 6,7 cm (2,7 inci) cu strat anti-reflexie si functie de ajustare a luminozitatii pentru fotografiere si redare clare, chiar și in lumina puternica a soarelui.Inregistrare filme HD (720p): un buton dedicat pentru film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii.4 tehnologii anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in patru feluri diferite. Funcția VR (Reducerea vibratiilor) electronica atenueaza efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) reduce riscul unor imagini incetosate in cazul subiectilor aflati in miscare rapida sau in conditii de iluminare precara. Functia de detectie a miscarii compenseaza miscarea aparatului foto și a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de 10 imagini consecutive.Sistem portret inteligent: funcții automate avansate pentru portrete perfecte.

Cronometru zambet realizeaza fotografia atunci cand subiectul ales zambeste.

Ochi deschisi va semnaleaza cand cineva are ochii inchisi. Estompare piele ajusteaza tonurile neuniforme de pe fetele oamenilor pentru piele cu aspect mai fin. Functia incorporata de remediere a ochilor rosii remediaza culoarea incorecta a ochilor aparuta din cauza blițului, atunci cand realizați fotografia.Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.Selectorul automat de scena selecteaza modul scena optim pentru situatiile obisnuite de fotografiere.18 moduri scena optimizeaza automat setarile pentru stiluri, efecte si locatii populare de fotografiere.Functia AF cu urmarire subiect va pastra focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar daca acesta se misca.Meniul retusare va permite editarea si imbunatatirea imaginilor prin intermediul aparatului foto. Ofera o gama de efecte de filtru, inclusiv Culoare selectiva, care converteste imaginea in monocromie si apoi adauga o pata de culoare unei zone alese de dumneavoastra, si Ecran incrucisat, care adauga efect de stele obiectelor luminoase.
Mai mult

Specificatii
Nikon Coolpix S3100 Purple + Card SD 4GB A-Data + Geanta Nikon Promo Pouch S-serie (ALM2300BV)

Copyright F64.ro © 2001-2019