Cauta ...
0

Nikon Coolpix P7100 - SH4022

Nikon
COOLPIX P7100 este o modalitate extraordinara de a folosi bine lumina si de a mentine controlul complet asupra imaginilor dumneavoastra. Senzorul de imagine mare de 10 megapixeli si procesorul de imagine rapid ofera rezultate curate, detaliate, indiferent daca fotografiati cu sensibilitate ridicata sau scazuta. Ecranul LCD cu posibilitate de inclinare va permite sa fotografiati din unghiuri neobisnuite, iar abilitatile sale avansate de inregistrare film includ posibilitatea de a selecta si bloca expunerea automata preferata. COOLPIX P7100 – Control total. Performanta senzationala
• Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7,1x • Senzor de imagine CCD mare, de 10 megapixeli • Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 de puncte si posibilitate de inclinare • Sistem rapid EXPEED C2 de procesare a imaginii
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH4022
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Coolpix P7100 - SH4022

Caracteristici:
• Senzorul de imagine CCD mare, de 1/1,7 inci, 10 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativa si crearea unor copii deosebit de clare la dimensiuni de poster.

• Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 de puncte: va permite sa fotografiati din unghiuri neobisnuite sau puncte de observatie dificile. Va ofera o reproducere 100% a culorilor RGB si nivel ridicat de contrast. Dispune de tehnologia inovatoare afisaj Clear Color de la Nikon care minimizeaza reflexiile, chiar si in lumina puternica a soarelui.

• Obiectivul NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7,1x cu doua elemente de sticla ED pentru a reduce aberatiile cromatice si un filtru cu densitate neutra pentru un control mai bun asupra expunerii. Ofera precizie extraordinara, rezolutie clara si contrast ridicat chiar si in lumina scazuta. (format echivalent 35 mm: 28-200 mm).

• Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera calitate a imaginii si inregistrare film imbunatatite si asigura performanta extraordinara la sensibilitate ridicata, cu zgomot redus chiar si la valori ISO ridicate.

• Raspuns rapid pentru flux de lucru fara cusur si fotografiere fara griji. Comuta rapid intre functii si ofera un timp de pornire aproape instantaneu, viteza AF impresionanta si intarziere minima a eliberarii declansatorului.

• Functii avansate film HD (720p): zoomul optic si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii la o viteza de 24 fps. Puteti seta balansul de alb inainte de inregistrare si functia de blocare AE (expunere automata) va permite sa setati expunerea automata preferata oriunde doriti. Este compatibil cu utilizarea unui microfon extern si dispune de un conector incorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

• Tehnologia anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in patru feluri diferite. VR prin deplasarea obiectivului (Reducerea vibratiilor) reduce efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200 si 12.800 in modul de noapte cu zgomot scazut) reduce riscul unor imagini incetosate in cazul subiectilor aflati in miscare rapida sau in conditii de iluminare scazuta. Functia de detectie a miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

• Selectoarele de comanda din fata si din spate ofera control facil asupra setarilor cheie ale aparatului foto si utilizare manuala lina.

• Fotografiere in format RAW: imaginile pot fi realizate si salvate in format NRW la calitate ridicata, chiar si atunci cand folositi aparatul foto in functii precum fotografiere continua sau Picture Control.

• Mod fotografiere Efecte speciale. Va permite sa realizati cu usurinta imagini sau filme utilizand un efect special, cum ar fi: Procesare incrucisata altereaza culorile imaginilor cu efecte dramatice, crescand contrastul si saturatia; Culoare selectiva va permite sa accentuati o culoare si sa transformati imaginea in imagine monocroma. Puteti vizualiza efectul dorit pe LCD inainte de fotografiere.

• Control manual complet: functiile de control includ o memorie zoom care va permite sa presetati pana la 6 distante focale diferite si apoi sa comutati rapid intre intre acestea, ca si cum ati utiliza obiective interschimbabile.

• Orizont virtual: apare deasupra imaginii pe monitorul LCD pentru a putea confirma in timp real pozitia relativa a aparatului foto fata de linia orizontului.

• Compatibil cu carduri Eye-Fi pentru transmisie directa catre telefoane inteligente si carduri de memorie SD, SDHC, SDXC si UHS-I.Mai mult

Specificatii
Nikon Coolpix P7100 - SH4022

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital