Cauta ...
0
0

Nikon Coolpix P300 Black + Husa Nikon S - XXL + card SD A-data 4gb class 6

Nikon
COOLPIX P300 – pentru fotografiere serioasa. • Obiectiv NIKKOR luminos f/1.8 cu unghi ultra-larg de 24 mm • Senzor de imagine CMOS de 12,2 megapixeli cu iluminare din fundal • Moduri de expunere (P/S/A/M) • Inregistrare film Full HD (1080p) COOLPIX P300 este un aparat foto compact cu un obiectiv incredibil de luminos care asigura rezultate frumoase, mai ales cand fotografiati noaptea sau in conditii de iluminare dificila. Obiectivul NIKKOR special conceput asigura o diafragma rapida f/1.8, incepe de la unghi larg de 24 mm si dispune de sticla Nikon cu Indice mare de refractie pentru a asigura imagini clare cu contrast ridicat. In combinatie cu un senzor de imagine CMOS cu iluminare din fundal extrem de sensibil si control complet manual, acest aparat foto ofera libertatea creativa de a surprinde scene exact asa cum le vedeti.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1041007
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Coolpix P300 Black + Husa Nikon S - XXL + card SD A-data 4gb class 6

• Obiectiv NIKKOR luminos, cu unghi larg si zoom de 4,2x cu diafragma rapida f/1.8 cu sticla Nikon cu Indice mare de refractie. Ofera precizie extraordinara, rezolutie clara si contrast ridicat chiar si in lumina scazuta. (echivalent format film 35 mm: 24-100 mm).• Senzorul de imagine CMOS de 12,2 megapixeli cu iluminare din fundal mareste cantitatea de lumina pe care o primeste fiecare pixel, imbunatateste sensibilitatea si reduce zgomotul pentru performanta extraordinara in orice lumina.• Moduri de expunere (P/S/A/M) pentru un control creativ sporit. Auto programat (P), Auto cu prioritate declansator (S), Auto cu prioritate diafragma (A) si Manual (M).• Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: atat functia de zoom optic a aparatului foto, cat si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii si puteti surprinde imagini in timpul filmarii.

Dispune de o optiune de inregistrare film incetinita sau accelerata utilizand viteze de pana la 120fps (VGA).

Aparatul foto dispune de un conector incorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.• Monitor LCD de inalta rezolutie de 7,5 cm (3 inci)Monitor LCD cu 921.000 puncte cu unghi larg de vizualizare.

Dispune de tehnologia inovatoare Clear Color Display de la Nikon care reduce consumul de energie si minimizeaza reflexiile, imbunatatind vizibilitatea chiar si in lumina puternica a soarelui.• Executie de finete: dispune de aspect clasic si ergonomie superioara care sprijina fotografia de calitate combinand functionarea stabila si sigura, cu control manual functiile avansate si optica de precizie.• 7 tehnologii anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in sapte feluri diferite.

Reducere a vibratiilor electronica si cu deplasarea obiectivului reduce efectul miscarii aparatului foto si poate fi setat simultan pentru protectie suplimentara.

Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) reduce riscul unor imagini incetosate in cazul subiectilor aflati in miscare rapida sau in conditii de iluminare precara.

Functia de detectie a miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului.

Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de 10 imagini consecutive.Moduri de lumina dedicate: asigura rezultate superbe in orice lumina, chiar si fara trepied:

Modul Portret de noapte asigura imagini frumos detaliate ale scenelor de noapte si portretelor de interior.

Modul Peisaj de noapte va permite sa realizati imagini clare la ISO scazut.

Modul HDR*2 cu iluminare din fundal ofera detalii tonale impresionante in orice situatie.• Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.• Panoramare facila 360 grade/180 grade: va permite sa panoramati vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.• Fotografiere continua la viteza ridicata (8fps) la rezolutie full: va permite sa fotografiati continuu pana la 7 cadre la opt cadre pe secunda.• Cursor pentru creativitate functii instant de retusare si vizualizare. Va permite ajustarea luminozitatii, saturatiei si tonului de culoare a imaginilor fara a fi nevoie de un computer.
Mai mult

Specificatii
Nikon Coolpix P300 Black + Husa Nikon S - XXL + card SD A-data 4gb class 6

Copyright F64.ro © 2001-2019