[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLNikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

Nikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

Nikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

Descriere

Nikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

store/product-description.title

Nikon COOLPIX AW120 face senzaţie în colecţia de aparate foto Nikon subacvatice, fiind conceput pentru cei ce doresc să capteze aventurile la înălţimi ameţitoare sau la adâncimi riscante. Modelul COOLPIX AW120, cu senzor de 16 megapixeli, este suficient de robust pentru a deveni un partener de nădejde în călătorii, fiind capabil să îmbunătăţească orice stil de viaţă activ. Fiind conceput pentru aventuri unde spaţiul rezervat kitului foto trebuie limitat, este un instrument esenţial pentru orice explorator extrem.

• Nikon COOLPIX AW120 rezistă la apă până la adâncimea de 18 m, la şoc prin cădere de la maximum 2 m şi la temperaturi scăzute de până la -10 °C şi este capabil să localizeze cu precizie explorările, prin intermediul sistemelor GPS, GLONASS, al hărţilor lumii şi al unei busole - toate încorporate pentru urmărirea perfectă a traseelor de călătorie. Acest aparat foto este echipat cu tehnologie Wi-Fi, care vă permite să partajaţi toată acţiunea cu ajutorul unui dispozitiv inteligent şi, de asemenea, poate să înregistreze filme Full HD. Obiectivul foarte larg, de 24 mm (f/2.8), cu zoom optic de 5x, asigură luminozitatea optimă chiar şi în cele mai întunecate scene, pe uscat sau sub apă.

• Indiferent de locul în care vă aflaţi, senzorul CMOS de 16 Mpx, iluminat din spate, vă asigură că puteţi obţine performanţe deosebite şi imagini clare, cu zgomot redus, chiar şi atunci când fotografiaţi în condiţii de iluminare scăzută, cum puteţi întâlni în peşteri sau în pădurile tropicale, iar afişajul ecranului OLED de 7,5 cm/3 inci, cu 921.000 puncte redă imaginile cu precizie, prin caracteristici superioare de luminozitate şi vizibilitate, chiar şi în mediul subacvatic sau în lumina directă a soarelui. Când aventurile merită să fie captate în dinamica lor, AW120 filmează mişcarea la o cadenţă de cadre de 1080/60i, cu zoom optic şi focalizare automată. Exploratorii pot chiar să realizeze filme care pot reda mişcarea încetinit sau accelerat, la viteze de la 15 până la 240 fps, pentru a trăi şi a retrăi fiecare secundă a unei mari aventuri.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 149897

Specificatii

Nikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Nikon Coolpix AW120 adventurer kit orange

Review-uri

Incarcare recenzii...