Nikon Coolpix A900 - negru

Nikon Coolpix A900 - negru

Nikon
Cod produs: 125025797
2.199,90 lei
(TVA inclus)
 • Stoc Limitat

  Stoc Limitat

 • 2199 puncte fidelitate

Aparatul foto Nikon Coolpix A900 ofera performante remarcabile intr-un corp compact si ergonomic. Ecranul LCD este rabatabil, astfel incat pasionatii de selfie vor putea incadra autorportretele perfecte.

Nikon Coolpix A900 impresioneaza prin obiectivul NIKKOR cu zoom optic 35x, dotat cu stabilizare de imagine VR, care poate compensa pana la 4 trepte de expunere. Cu ajutorul functiei Dynamic Fine Zoom, puterea de magnificare atinge un factor de 70x, cu impact minim asupra detaliior din imagine. Optiunea de filmare 4K UHD va da posibilitatea sa surprindeti momentele importante in cele mai clare imagini.

Dotat cu modul Wi-Fi, Nikon Coolpix A900 permite control de pe telefon si transfer rapid de fisiere, cu ajutorul aplicatiei de mobil SnapBridge.

• Rezolutie maxima: 5184 x 3888 pixeli
• Rezolutie: 20Mpx
• Filmare 4K UHD la 30p
• Marime senzor: 6.17 x 4.55 mm
• Tip senzor: BSI-CMOS 1/2.3"
• ISO Auto: 80-3200
• Zoom optic de 35x
• Distanta focala: 24–840 mm (echiv. 35mm)
• Stabilizare de imagine VR
• Ecran LCD articulat 3.0"
• Conectivitate Wi-Fi (SnapBridge)

Descriere Nikon Coolpix A900 - negru
Sistem optic nikkor puternic, intr-un
corp foarte atractiv

Corpul inselator de mic al aparatului foto gazduieste puterea exceptionala a sistemului optic NIKKOR, pentru a inregistra imagini deosebit de clare si filme cursive. Acest aparat foto compact, conceput in stil clasic, va va purta prin locuri pe care nu le-ati mai vazut.
Capturati chiar si cele mai indepartate subiecte in timp ce calatoriti sau va apropiati de centrul actiunii, la evenimente si aniversari, cu puterea unui obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 35x, extensibil pana la 70x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Acesta acopera distante focale de la 24 mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 840 mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm), astfel incat sa acoperiti fiecare inci al actiunii si sa fotografiati subiecte macro aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv.

Sistem VR (reducere a vibratiilor) de
inalta performanta


In ciuda corpului mic al aparatului foto, fotografiile vor fi clare si filmele cursive, gratie capacitatii de reducere a vibratiilor, de inalta performanta, care reduce efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, chiar si la zoom maxim. Sistemele VR prin deplasarea componentelor obiectivului si VR electronic functioneaza impreuna pentru a produce imagini statice clare, asigurand un efect echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 4.0 stopuri mai scurt (masurat in conformitate cu standardele CIPA, la pozitia maxima de telefotografie). Sistemul VR hibrid pe 5 axe stabilizeaza aparatul foto in timp ce inregistrati filme, astfel incat imaginile vor fi intotdeauna clare.
Senzor de imagine CMOS cu iluminare din spate, de 20,3 megapixeli

Avand un numar mare de megapixeli, care asigura o performanta remarcabila si fotografii clare cu zgomot redus, puternicul senzor de imagine CMOS, cu iluminare din spate, va ofera si avantajul de a fotografia in situatii cu lumina scazuta. Veti obtine fotografii superbe, de inalta rezolutie, chiar si in conditii de fotografiere pe intuneric.Inregistrare de filme 4K UHD

Comutati pe inregistrarea filmelor 4K UHD (3840x2160/30p) de inalta calitate, cu sunet stereo, printr-o singura atingere a butonului dedicat pentru inregistrarea filmelor. Functia Pauza va permite sa intrerupeti filmarea pentru a face o pauza si sa reluati inregistrarea aceluiasi film si, in plus, puteti sa salvati imagini statice in timpul redarii filmului sau sa utilizati functia de editare a filmelor pentru a sterge segmentele inutile inregistrate inainte sau dupa actiunea pe care doriti sa o salvati.SnapBridge

SnapBridge mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie intre aparatul foto si smartphone sau tableta, pentru a va oferi posibilitatea de a va controla mai simplu viata fotografica. Acum puteti sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati si sa partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteti sa controlati functii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, sa aveti mereu ora corecta in aparatul foto si sa il actualizati etc.Raspuns rapid

Cand nu exista o a doua sansa de a fotografia scenele importante, aveti nevoie de un aparat foto care este rapid si raspunde prompt la comenzi, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentul perfect. Beneficiind de un timp de pornire de 0,87 secunde (pana cand monitorul se aprinde, pe baza principiilor CIPA), de un sistem AF de mare viteza, care obtine focalizarea in maximum 0,14 secunde la unghi larg si in maximum 0,62 secunde la pozitia de telefotografie si de o intarziere mica a declansarii, de pana la 0,16 secunde la unghi larg si pana la 0,33 secunde la pozitia de telefotografie, veti fi intotdeauna pregatit sa fotografiati, in orice moment. Raspunsul rapid este imbunatatit suplimentar in timp ce fotografiati, gratie sistemului AF cu prefocalizare, care permite aparatului foto sa focalizeze automat cand situatia de fotografiere se modifica: cand este detectata miscarea aparatului foto, imediat cand este recunoscuta o fata sau de indata ce se pierde fata unui subiect.


Filme supercursive si secventiale


Creati cu usurinta filme supercursive si secventiale remarcabile. In cazul filmelor supercursive, se salveaza imagini statice dintr-un film inregistrat, pentru producerea automata a unui film cu derulare rapida, la o viteza de 30 sau 25 de cadre pe secunda. Puteti sa inregistrati diferite puncte de vedere, modificand compozitia in modul Supercursiv, spre deosebire de pozitia fixa necesara pentru inregistrarea unui film secvential normal. In cazul caracteristicii de Filmare secventiala, se produce automat un film de 10 secunde, utilizandu-se imagini statice inregistrate prin fotografiere cu temporizator. Pur si simplu selectati o scena de fotografiere, precum Peisaj urban, Peisaj sau Apus si se va seta cel mai adecvat interval.
Control complet si selector de comanda

Accesati cu usurinta modurile de expunere (P/S/A/M) cu ajutorul unui selector de moduri, care este situat in partea superioara a aparatului foto, pentru a controla manual timpul de expunere sau diafragma si utilizati sectorul de comanda pentru a regla timpul de expunere sau valoarea diafragmei. Controalele manuale va ajuta sa inregistrati momentele decisive, ca atunci cand fotografiati o actiune rapida, unde timpul de expunere trebuie micsorat pentru a evita efectul de estompare. Selectorul de comanda ofera acces rapid la o serie de functii: cand se afiseaza un meniu sau o setare, puteti sa selectati o optiune rotind selectorul de comanda sau selectorul multiplu; in plus, acesta poate fi utilizat pentru a regla zoomul la redare, pentru a derula rapid inainte sau a derula inapoi filmele. Adio derulare prin meniuri,  doar rotiti si gata.Specificatii Nikon Coolpix A900 - negru

F64 General

Tip Compact

F64 Blit

Blit integrat Da
Raza efectiva blit Wide: 0,5 - 6,0 mTele: 1,5 - 3 m
Patina blit extern Nu

F64 Intrare / Iesire

Interfata computer USB 2.0 (480 Mbit/sec)Wi-Fi
Capacitati Direct Print Da
Telecomanda Da, via smartphone
Iesire video micro-HDMI

F64 Display

Vizor optic Nu
Display LCD TFT LCD 3.0'' cu 921,000 pct
Ecran rabatabil Da
Ecran tactil Nu

F64 Optica

Zoom optic (X) 35.00X
Distanta focala 24–840 mm (echivalent 35mm)
Zoom digital 4x
Distanta minima de focalizare 1cm
Diafragma maxima f/3.4-f/6.9
Stabilizare optica de imagine Da
Filet filtru / accesorii -

F64 Calitatea Imaginii

Senzor BSI-CMOS 6.17 x 4.55 mm
Format fisiere Foto: JPEG,Filme: MP4 (codecuri H.264/MPEG-4 AVC)Audio: AAC stereo
Rezolutii inregistrate Rezolutia maxima: 5184 x 3888px
Inregistrare video 3840 x 2160 (30p, 25p)
1920 x 1080 (60p, 50p, 30p, 25p)
1280 x 720 (60p, 30p, 25p)
Inregistrare audio Da, stereo
Rezolutie efectiva (Mpx) 20.00Mpx

F64 Performante

Capacitate rafala 7 fps

F64 Memorie si alimentare

Memorie interna Nu
Carduri memorie compatibile SD/SDHC/SDXC
Alimentare Li-ion EN-EL12
Alimentator Optional

F64 Control expunere

Sensibilitate 80 - 1600
Tip obturator Obturator mecanic si obturator electronic CMOS
Viteze obturator 1/4000 - 1/8 s
Masurarea expunerii TTL
Moduri expunere Matriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic decat 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)
Moduri balans de alb -
Moduri presetate (Scene) Da

F64 Conectivitate

GPS Nu
WiFi Da

F64 Control focalizare

Mod focalizare Contrast Detect (sensor)
Multipunct
Centru
Un singur punct selectabil
Tracking

Single
Continuous
Face Detection
Live View
Tip focalizare AF detectie de contrast
Plaja focalizare 1cm - infinit

F64 Caracteristici fizice

Dimensiuni 113 x 67 x 40 mm
Greutate 289 g

Recenzii Nikon Coolpix A900 - negru

Accesorii Nikon Coolpix A900 - negru

Accesorii compatibile

Curatare aparate si obiective foto

Acumulatori foto dedicati

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Minitrepiede

Carduri de memorie SD

Genti foto

Curatare aparate si obiective foto

Acumulatori foto dedicati

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Minitrepiede

Carduri de memorie SD

Genti foto

Info service Nikon Coolpix A900 - negru

Service Nikon: Restart Service Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Sector 1 Bucuresti Telefon: 021.313.45.66

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

1 Recenzii

Am returnat aparatul, mult plastic in el, zgomot la focalizare zoom...
Pro:
- zoom mare 35 x
- ecran rabatabil 
- focalizare OK la foto fara zoom!
- filmare 4 K

Contra:
- are un design butucanos, patratos...
- foarte mult plastic in el!
- este cam maricel si parca nu sta bine in mana....
- are zgomot la focalizarea zoom-ului
- multe poze nu le focalizeaza la zoom mare!
- nu are touchscreen
- senzor mic fata de de Panasonic TZ 100!

De Black Friday l-am achizitionat, iar dupa 3 zile l-am schimbat cu un Canon caci nu mi-a placut absolut deloc!
Multumesc celor de la F64, care sunt foarte serviabili si extrem de profesionisti in domeniu!

Pro:
- zoom mare 35 x
- ecran rabatabil 
- focalizare OK la foto fara zoom!
- filmare 4 K

Contra:
- are un design butucanos, patratos...
- foarte mult plastic in el!
- este cam maricel si parca nu sta bine in mana....
- are zgomot la focalizarea zoom-ului
- multe poze nu le focalizeaza la zoom mare!
- nu are touchscreen
- senzor mic fata de de Panasonic TZ 100!

De Black Friday l-am achizitionat, iar dupa 3 zile l-am schimbat cu un Canon caci nu mi-a placut absolut deloc!
Multumesc celor de la F64, care sunt foarte serviabili si extrem de profesionisti in domeniu!

0
0
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile

1 Recenzii

Ce fel de abuz raportati?
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss