Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Nikon Camera Control Pro 2 - software control la distanta pt SLR-urile Nikon

Nikon
Acest software permite controlarea la distanţă a setărilor majorităţii aparatelor SLR digitale Nikon. Conectarea între numele computerului şi al aparatului foto poate fi realizată prin intermediul unui cabllu USB sau prin LAN cu fir sau fără fir, utilizând un transmiţător fără fir. Sunt acceptate funcţiile avansate ala aparatului foto, inclusiv LiveView, sistemul Picture Control şi Viewer, care permit împreună previzualizarea şi selectarea imaginilor înainte de transferul pe un computer. Acceptă de asemenea sarcini de lucru din partea aplicaţiilor software pentru prelucarea imaginilor şi navigare disponibile în mod exclusiv de la Nikon.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
2304539
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Camera Control Pro 2 - software control la distanta pt SLR-urile Nikon

Funcţii cheie:Controlarea la distanţă a majorităţii setărilor SLR digitale de la Nikon, inclusiv modul de expunere, viteza declanşatorului şi diafragma, de pe un computer.Controlare prin LAN cu fir sau fără fir atunci când este utilizat un transmiţător fără fir.Transfer direct al imaginilor de pe un aparat foto pe un computer şi gestionarea sarcinilor tuturor activităţilor, de la fotografiere la salvarea imaginilor.Funcţia Viewer (Vizionare) avansată permite afişarea în miniatură a imaginilor stocate pe un computer.Imaginile din memoria intermediară a aparatului foto pot fi confirmate sau şterse prin intermediul miniaturii sau afişajului de previzualizare de pe un computer înainte de transfer.Acceptă modurile LiveView (Ţinut în mână sau Trepied) atunci când senzorul aparatului foto este utilizat pentru a oferi o previzualizare în timp real prin obiectiv. Funcţia LiveView permite reglarea simultană a punctului de focalizare şi/sau a butonului de eliberare a declanşatorului şi confirmarea imaginii pe un ecran de computer.

În modul Trepied, este posibilă selectarea la distanţă a punctului de focalizare dorit.Acceptă sistemul Picture Control ce permite selectarea şi reglarea pe un computer a parametrilor de imagine şi crearea, iar apoi salvarea pe aparatul foto a curbelor personalizate (date de compensare a tonurilor).* compatibil cu majortiatea aparatelor reflex digitaleNikon
Mai mult

Specificatii
Nikon Camera Control Pro 2 - software control la distanta pt SLR-urile Nikon

Copyright F64.ro © 2001-2019