Cauta ...
0

Nikon Blitz SB910 AF TTL - SH6566-3

Nikon
Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL este un blit pe patina profesional, compatibil cu aparatele foto DSLR in format FX si DX de la Nikon si cu functia CLS (Creative Lighting System). Rapid, polivalent si puternic, Nikon SB-910 ofera oportunitati extinse pentru fotografierea cu blit - pe aparatul foto sau de la distanta. Trei modele de iluminare ofera control total asupra gradului de acoperire a blitului, cu posibilitate de ajustare automata pentru un interval de zoom de 17-200 mm.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6566-3
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Blitz SB910 AF TTL - SH6566-3

Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL - alegerea profesionistilor: compatibil cu aparate foto DSLR cu senzor FX si DX. Parte a Nikon CLS (Creative Lighting System), asigura control complet asupra razei de acțiune a blitului.

• Moduri de iluminare central-evaluativ, uniform si standard: modul central-evaluativ concentreaza iluminarea in mijlocul cadrului, util mai ales atunci cand utilizati un obiectiv telefotografic. Modul uniform difuzeaza lumina in intregul cadru, util atunci cand realizati fotografii de grup. Modul standard ofera un echilibru standard intre puterea luminii si distributia acesteia.

• Interval de zoom automat 17-200 mm: ofera un interval de zoom pana la 14 mm cand se utilizeaza difuzorul incorporat sau capacul de difuzie.• Utilizare intuitiva: dispune de un ecran LCD mare, sistem clar de meniuri, butoane de control plasate convenabil si butoane iluminate care asigura o utilizare mai confortabila in lumina scazuta.

Detectare automata a formatului senzorului: recunoaste automat aparatele foto in format FX si DX.

Reincarcare rapida de doar 2,3 secunde, la putere maxima, atunci cand utilizati acumulatori AA NiMH.• Iluminare asistenta AF: compatibil cu senzorul AF Multi-CAM 3500 FX/DX sensor module.

• Functie iluminare indirecta: se roteste la 180° orizontal, stanga si dreapta; se inclina pana la 90° in sus si 7° in jos.

• Sistem de protectie termica: va avertizeaza in privinta incalzirii excesive datorate declansarii intensive.• Sunt incluse filtre colorate dure incandescente si fluorescente.

• Detectare automata a filtrului: Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL ajusteaza automat setarile de temperatura de culoare ale aparatului foto atasat in functie de culoarea filtrului utilizat.

• Firmware-ul se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.

SPECIFICATII:
Numar ghid (pentru pozitia capului la zoom de 35 mm , in format FX, model standard de iluminare, 20 °C/68 °F):


34/111,5 (ISO 100, m/ft), 48/157,5 (ISO 200, m/ft)Interval distanta efectiva declansare blit (in i-TTL, blit cu diafragma automata sau non-TTL automat):


0,6 m pana la 20 m (2 pana la 66 ft) (variaza in functie de setarea zonei de imagine a aparatului foto, de modelul de iluminare, de sensibilitatea ISO, de pozitia capului de zoom si de diafragma utilizata)Model de iluminare:


Sunt disponibile trei modele de iluminare: standard, uniform si central-evaluativ. Unghiul de distributie a luminii este reglat automat pentru zona de imagine a aparatului foto atat in formatul FX cat si DXModuri blit disponibile:


Blit i-TTL, blit cu diafragma automata, blit automat non-TTL, blit manual cu prioritate distanta, blit manual si blit repetitivAlte functii disponibile:


Declansare test, pre-blituri de control, luminator asistenta AF pentru mai multe puncte AF si lumina de modelareSistemul creativ de iluminare Nikon CLS:


O serie de functii blit sunt disponibile cu aparatele foto compatibile: mod i-TTL, iluminare avansata fara fir, blocare FV, sistem de comunicare a informatiilor privind culoarea blitului, FP automat cu sincronizare la viteza ridicata si dispozitiv iluminare asistenta AF pentru mai multe puncte AFFotografiere cu mai multe unitati blit:


Iluminare avansata fara fir, fotografiere cu blit multiplu fara fir tip SU-4Setare controlare expunere blit pentru aparatul foto:


Moduri de sincronizare a aparatului foto: sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare perdea frontala, sincronizare lenta perdea posterioara Functii fotografiere FP automat cu sincronizare la viteza ridicata, blocare FV, reducere ochi rosiiFunctie iluminare indirecta:


Capul blitului se inclina in jos pana la 7 ° sau in sus pana la 90 ° cu opriri cu clic la -7 °, 0 °, 45 °, 60 °, 75 °, 90. ° Capul blitului se roteste orizontal pana la 180 ° catre stanga si dreapta cu opriri cu clic la 0 °, 30 °, 60 °, 75 °, 90 °, 120 °, 150 °, 180 °Pornire/oprire alimentare:


Rotiti comutatorul de alimentare/comutatorul mod fara fir pentru mai multe unitati blit pentru a porni sau opri SB-910. De asemenea, se poate seta functia de asteptareSursa de alimentare:


Utilizati patru baterii AA de aceeasi marca, de oricare dintre aceste tipuri: baterii alcaline 1,5 V LR6 (AA), baterii cu litiu 1,5 V FR6 (AA), acumulatori reincarcabili 1,2 V HR6 (AA) Ni-MHIndicator blit pregatit:


SB-910 este complet incarcat: se aprinde; Lumina insuficienta pentru expunerea corecta (in modurile de functionare i-TTL, blit diafragma automata, blit automat non-TTL sau blit manual cu prioritate distanta): clipesteIndicator blit pregatit (in mod la distanta):


Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL este prevazut cu indicator de incarcare LED si semnal sonor.Durata blit (aprox.):


1/880 sec. la declansare M1/1 (completa) 1/1100 sec. la declansare M1/2 1/2550 sec. la declansare M1/4 1/5000 sec. la declansare M1/8 1/10.000 sec. la declansare M1/16 1/20000 sec. la declansare M1/32 1/35.700 sec. la declansare M1/64 1/38.500 sec. la declansare M1/128Comutator de blocare picior de montare:


Asigura o montare sigura a SB-910 la cupla de accesorii a aparatului foto utilizand o placa de blocare si un pin de blocare pentru a preveni decuplarea accidentalaCompensare blit:


-3,0 EV pana la +3,0 EV in pasi de 1/3 EV in modurile i-TTL, blit diafragma automata, blit automat non-TTL sau blit manual cu prioritate distantaSetari personalizate:


19 elementeAlte functii:


Setare manuala sensibilitate ISO, reafisarea valorii de subexpunere la intensitate insuficienta blit in modul i-TTL, resetare la setarile implicite, blocare taste, decuplare termica, actualizare firmwareDimensiuni (latime × inaltime × adancime):


Aproximativ 78,5 x 145 x 113 mm (3,1 x 5,7 x 4,4 inci)Greutate:


Aprox. 510 g (18 oz) (cu patru baterii alcaline 1,5 V LR6 (AA)) Aprox. 420 g (14,8 oz) (doar Speedlight)Mai mult

Specificatii
Nikon Blitz SB910 AF TTL - SH6566-3

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital